prooptiki@msn.com

Ο συναρπαστικός «Επιδαύριος Δρόμος 2024» την Κυριακή 12 Μαΐου-Δηλώστε συμμετοχή στην ιστορική διαδρομή

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 12 Μαΐου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο»

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, και η whynot, προκηρύσσουν τον «Επιδαύριο Δρόμο 2024» με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου.

Ο αγώνας ενώνει το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου με το Μεγάλο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από ιστορική διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού.

Aιγίδα: Δήμου Επιδαύρου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Τρέξιμο, ενηλίκων: 21 χλμ. (Ηλικίες +16)
Τρέξιμο, ενηλίκων: 5 χλμ. (Ηλικίες +16 )
Τρέξιμο, παιδικό: 1.5 χλμ. (Ηλικίες 6-18 )
Περπάτημα: 5 χλμ.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Όλα τα αγωνίσματα θα τερματίσουν στο Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου‼

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στον ΕΠΙΔΑΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ 2024 , στον αγώνα της επιλογής σου, και γίνε κομμάτι της ιστορίας ενός εκπληκτικού τόπου‼

Εγγραφές https://why-n.gr/epidavrios-dromos-register

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων από την Πελοπόννησο για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Εκδήλωση με τίτλο «Νεότερη Ελληνική Ιστορία: Η οπτική του Gunnar Hering»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Νεότερη Ελληνική Ιστορία: Η οπτική του Gunnar Hering».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο συναρπαστικός «Επιδαύριος Δρόμος 2024» την Κυριακή 12 Μαΐου-Δηλώστε συμμετοχή στην ιστορική διαδρομή

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 12 Μαΐου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο» Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »