728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

  Ανακοίνωση Λαμπρόπουλου με την αναμενόμενη διάψευση για το γήπεδο του Προφήτη Ηλία


  Με μία αναμενόμενη ανακοίνωση προσπάθησε να διαψεύσει ότι ψήφισε κατά του γηπέδου στο Νταμάρι ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που ψήφισε αρνητικά ήταν η τροποποίηση του προϋπολογισμού, επειδή ήταν η 7η τροποποίηση !!! Φυσικά, όλοι όσοι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια ενός οικονομικού έτους αρκετές φορές και για διάφορους λόγους γίνονται τροποποιήσεις. Από την άλλη βέβαια, θα μπορούσε να ψηφίσει αρνητικά κάνοντας διαχωρισμό στα μεγάλα έργα και τις αποδοχές των επιδοτήσεων. Μάλιστα, ο κος Λαμπρόπουλος, θέλοντας να δώσει άλλη διάσταση στο συμβάν στρέφει τα βέλη του κατά του Δημήτρη Κωστούρου ανοίγοντας άλλο θέμα που αφορά την ΔΕΥΑΝ και κλείνει ζητώντας την ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, προφανώς πιστεύοντας ότι υπερέχει επικοινωνιακά του αντιπάλου του και έτσι θα κερδίσει πόντους.
  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
  Μόνο ως αθλιότητα μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα βάναυση παραποίηση της αλήθειας, από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
  Με πρόφαση, τη λευκή ψήφο διαμαρτυρίας για την έβδομη(!!!)μέσα σε δύο μήνες τροποποίηση του Προϋπολογισμού, που διαφοροποιούν πλήρως τον αρχικά ψηφισθέντα Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021 και όχι βέβαια τη δαπάνη για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και το γήπεδο στο «Νταμάρι», παραπληροφορεί τους Δημότες θέτοντας μας τάχα το ερώτημα και συμπεραίνοντας πως «δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο στο Νταμάρι;»
  Φτηνά κόλπα κύριε Κωστούρε ,που δεν τιμούν ένα Δήμαρχο της Πρώτης Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.
  Γιατί πολύ απλά, τη θέση μας και θέληση μας να γίνει το γήπεδο στο «Νταμάρι» την εκφράσαμε με την υπερψήφιση:
  1ον Της «υποβολής πρότασης-αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Ναυπλιέων στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» 2.Γήπεδο ποδοσφαίρου Προφήτη Ηλία (Νταμάρι)Δήμος Ναυπλιέων Αργολίδας Εργασίες Αναβάθμισης - Προϋπολογισμού 406.504,06 € χωρίς ΦΠΑ. Απόφαση 277/ 2019, 25 Σεπτεμβρίου 2019, του Δημοτικού Συμβουλίου
  2ον Με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2021 όπου ομόφωνα αποφασίσαμε να εντάξουμε το «ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ (ΝΤΑΜΑΡΙ) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» Η διάθεση του ποσού ( 504.065,03 € ) θα γίνει εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και θα εκτελεστεί εντός του έτους 2021. Απόφαση 54 /2021, 2 Απριλίου 2021, μόλις πριν 10 μέρες, του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Σας συμβουλεύω  να σταματήσετε τους λεονταρισμούς και να αφοσιωθείτε στη δουλειά γιατί η απόφαση για το γήπεδο στο «Νταμάρι» προβλέπει  ότι θα εκτελεστεί εντός του έτους 2021 και μας μένουν μόνο οκτώ μήνες.
   Αλλά η παραπληροφόρηση, είχε ,ως στόχο ,τον αποπροσανατολισμό των Δημοτών, από το καυτό θέμα της «οικονομικής ενίσχυσης ποσού της τάξης του 1.142.800€ για τις ανάγκες λειτουργίας της Επιχείρησης, ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Ναυπλίου να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της» που ψηφίσατε στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!!
  Δε φτάνουν οι σωρευμένες ζημιές και οι υποχρεώσεις της χρεοκοπημένης ΔΕΥΑΝ που αγγίζουν τα 30.000.000 € δυστυχώς φορτώνετε στους Δημότες ακόμη 1.142.800€ και μάλιστα,τι σύμπτωση, τόσα όσα μας ζητά η ΔΕΥΑΡΜ με την διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε εις βάρος της ΔΕΥΑΝ.
   Άλλωστε ,για την μεγάλη σας αγάπη για τον αθλητισμό για την οποία επαίρεστε συνεχώς, θα έπρεπε ήδη να έχετε επιμεληθεί ώστε ο χλοοτάπητας του κεντρικού Σταδίου μας να είναι σε κατάσταση άριστη αφού η ομάδα του Πανναυπλιακού ξεκίνησε ήδη το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε σε άθλιο αγωνιστικό χώρο λόγω βλάβης του συστήματος ποτισμού .
   Τέλος σας καλούμε για πολλοστή φορά να επιτρέψετε την ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων ,ώστε να σταματήσει η παραποίηση της αλήθειας και η παραπληροφόρηση των δημοτών.»
  Υπενθυμίζουμε ότι η δημοτική παράταξη Ναύπλιο Επόμενη Μέρα είχε καταγγείλει τα ακόλουθα : :Στο δημοτικό συμβούλιο της 12ης Απριλίου 2021 όταν έφτασε η ώρα της ψήφισης του θέματος που  περιείχε και την αποδοχή της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι προς έκπληξη όλων ο κος Γκόνης , ο κος Δικαίος, ο κος Κατερινάκος , ο κος Λαμπρόπουλος και ο κος Δήμας ψήφισαν αρνητικά. 
  Δηλαδή δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο στο Νταμάρι; 
  Θεωρούν ότι το έργο δεν είναι αναγκαίο για  το Ναυπλιακό ποδόσφαιρο και την αθλούμενη νεολαία;
  Πολιτική σκοπιμότητα ή άγνοια;
  Ότι και να είναι από τα δύο σίγουρα δεν έχει σχέση με το συμφέρον των δημοτών.
  Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ανακοίνωση Λαμπρόπουλου με την αναμενόμενη διάψευση για το γήπεδο του Προφήτη Ηλία Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top