728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

  Νέα καταγγελία Κωστούρου για τέσσερις δημοτικούς συμβούλους-Τι απαντά ο Λαμπρόπουλος


  Σε μία ακόμη καταγγελία εις βάρος συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος που με σημερινή του ανακοίνωσε αποκάλυψε ότι μέσω της άρνησης ψήφισης της τροποποίησης του προϋπολογισμού οι δημοτικοί σύμβουλοι Γκόνης ,Δήμας ,Λαμπρόπουλος και Δικαίος δεν έκαναν αποδεκτή την χρηματοδότηση ύψους 2,253.000 ευρώ για το σχολείο της Αγίας  Τριάδας !!!  Στη σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Κωστούρος αναγκάζεται να υπενθυμίσει το αυτονόητο που είναι οι συνεχείς τροποποιήσεις των προϋπολογισμών τόσο σε επίπεδο Δήμων όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας που όπως φαίνεται το αγνοούν. Το βάρος της ευθύνης της πράξης τους προκάλεσε τον πανικό των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι δεν ψήφισαν θετικά όχι μόνο για τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Νταμάρι αλλά ούτε για την αποδοχή 2.253.000€ για την ανέγερση του σχολικού κτιρίου για το δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα).
  Ο πανικός αυτός εκδηλώθηκε με υβριστικές κραυγές ,χαρακτηρισμούς και προσπάθεια παραπλάνησης του κόσμου, στοιχεία ενός παλαιολιθικού πολιτικάντικου λόγου.
  Οι υβριστικές κραυγές τους και οι χαρακτηρισμοί δεν μας αφορούν, αυτό μπορούν αυτό κάνουν.
  Η παραπλάνηση του κόσμου όμως είναι ανεπίτρεπτη και μάλιστα από αιρετούς,  οι οποίοι έχουν επιλεγεί για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου από το πόστο που έχουν.
  Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι μια δυναμική διαδικασία η οποία εξελίσσεται συνεχώς με αποτέλεσμα να χρειάζονται διαδοχικές αναμορφώσεις για να υλοποιηθούν δράσεις , να πληρωθούν υποχρεώσεις που προκύπτουν, να τροποποιηθούν ποσά , αλλά και να αποδεχθεί ο δήμος χρήματα για μεγάλα έργα.
  Στην περίπτωσή μας είχαμε την αποδοχή 3.300.000€ για αθλητικά έργα και σχολεία τα οποία θα έπρεπε να γίνουν ομόφωνα αποδεκτά.
  Όχι μόνο δεν έγιναν αποδεκτά, αλλά όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι αποτέλεσαν, άκουσον άκουσον, αντικείμενο «εκδήλωσης διαμαρτυρίας για την 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού» λέει ο κ. Λαμπροπουλος!
  και «οι αναμορφώσεις δεν καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες» λέει ο κ. Γκόνης! Δοξάστε τους!
  Το σχολείο των παιδιών και η αναβάθμιση αθλητικών χώρων για το ποδόσφαιρό μας και τον αθλητισμό μας έρμαιο στις αντιπολιτευτικές ορέξεις των κυρίων Γκόνη ,Δήμα, Λαμπρόπουλου , Δικαίου.
  Απάντηση
  Από την πλευρά του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου επαναλήφτηκε το σκηνικό με τις ήδη γνωστές αναφορές περι κατήφορων και εμπαιγμών . Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.Φαίνεται πως έχει επιλέξει για το τέλος της θητείας του να πορευτεί με όπλα του , τη συκοφαντία και τη μόνιμη παραποίηση της αλήθειας.Σκοπός του; Προφανής .Η αποτροπή νέων ,σοβαρών ,και ανθρώπων που δεν έχουν σκοπό να βιοπορίζονται από τον Δήμο ,από την ενασχόληση τους με τα κοινά .
  Μία μόνο απάντηση στη νέα αήθη επίθεση εναντίον μας:
  Αν ήθελε και όπως έπρεπε, θα έβαζε στην τροποποίηση του Προϋπολογισμού, χωριστά για ψήφιση τα θέματα του γηπέδου στο ΝΤΑΜΑΡΙ και του δημοτικού σχολείου της Αγίας Τριάδας και όχι μαζί με άλλα 38 θέματα!!!  και στα οποία αυτά θέματα δεν υπήρξε καν εισήγηση στο συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών !!!
   Σαράντα διαφορετικά θέματα, όπου υπάρχουν κατατμήσεις έργων για να κάνετε απευθείας αναθέσεις αντί διαγωνισμών και άλλα που δεν είχαν σχέση ούτε με γήπεδα, ούτε με σχολεία και είχατε την απαίτηση να πούμε ένα ξερό ναι ή όχι για όλα.
   Φτηνά κόλπα χωρίς σεβασμό προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που θέλετε να τους μετατρέψετε σε άβουλα όργανα και χειροκροτητές των αποφάσεων σας κύριε Δήμαρχε.
   Την όποια ανοχή μας στο πλαίσιο της συνεργασίας για το καλό του Δήμου μας, προφανώς και την έχετε παρεξηγήσει κύριε Κωστούρο και πάψτε να εμπαίζετε τους Δημότες, το ενδιαφέρον σας για τα Σχολεία το είδαμε εννιά χρόνια τώρα με το 5ο Δημοτικό και τον άθλιο αγωνιστικό χώρο στον οποίο βρίσκεται το Γήπεδο Ναυπλίου.
   Τέλος,αν σας έχει απομείνει κάποιο πολιτικό ύψος σας ΠΡΟΚΑΛΩ να δημοσιοποιήσετε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά για να γελάσει ο κόσμος με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και την απουσία εισηγήσεως προφορικής για τα θέματα που λέτε ότι αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε .

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Νέα καταγγελία Κωστούρου για τέσσερις δημοτικούς συμβούλους-Τι απαντά ο Λαμπρόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top