728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

  Το πολιτικό παρασκήνιο της Αργολίδας-το βέτο Χειβιδόπουλου-το αποτύπωμα Γαβρήλου-οι αναζητήσεις Καμπόσου και η Αθήνα


  Μαθαίνουμε ότι στο ΚΙΝΑΛ υπήρχε ικανοποίηση για την διαδικτυακή περιοδεία αφού τόσο οι θεσμικοί εκπρόσωποι όσοι και τα κομματικά στελέχη ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό .στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά Μοναδική παραφωνία μαθαίνουμε ,,περιμένουμε διάψευση ,ήταν το βέτο που έβαλε ο Τάσος Χειβιδόπουλος για την πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσου και τον χαιρετισμό του Τελικά η εσωστρέφεια της στιγμής νίκησε.  Όπως μας έλεγε στέλεχος του ΚΙΝΑΛ περιττό φάουλ στη σέντρα του γηπέδου. Αληθεύει ;
  Φώφη 
  Από την real.gr το παραπολιτικό του Γιώργου Λυκουρέτζου: « Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της κ. Γεννηματά η κα Μπακογιάννη σηκώθηκε από το έδρανό της και  προσέγγισε τα υπουργικά έχοντας έναν σύντομο διάλογο με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. 
  Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παρενέβη και ζήτησε ησυχία αφήνοντας ωστόσο και αιχμή για κόντρες στο εσωτερικό της Ν.Δ. “Σας παρακαλώ κάντε ησυχία. Μπορείτε να τις λύσετε άλλη ώρα τις διαφορές σας. Ούτως ή άλλως το κάνετε και δημοσίως” είπε η κα Γεννήματα.
  Λίγη ώρα αργότερα,  και αφού είχε ολοκληρώσει την ομιλία της η κα Γεννηματά πέρασε δίπλα από τον Πρωθυπουργό και απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Κικίλια και στην κα Μπακογιάννη είπε: “Τι πάθατε σήμερα; Πολλή φασαρία κάνετε”.
  Ο κ. Μητσοτάκης αποδέχθηκε την παρατήρηση και χαριτολογώντας απάντησε στην κα Γεννηματά : “Μετά από τέτοια ομιλία δεν χρειάζεται να μιλήσει ο κ. Τσίπρας”.
  Σαν μπηχτή μας φαίνεται η κάνουμε λάθος ;
  ΣΥΡΙΖΑ
  Τελείωσαν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ που έγιναν με απόλυτη τάξη και κυρίως με όλα τα απαιτούμενα μέτρα για τον COVID19 Οι νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται περιλαμβάνουν πλέον και τον Γιώργο Γαβρήλο που είδε πολλούς πολιτικούς του φίλους να εκλέγονται στη συντονιστική Χωρίς να τρέξει η να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ομάδα ,λόγω των ειδικών συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία , τελικά η επόμενη μέρα τον βρήκε να μετρά μόνο κέρδη . 
  ΚΙΝΑΛ
  Διαβάσαμε στο parapolitika.gr : «Η πέριξ της Φώφης Γεννηματά σκληρή ομάδα υποστηρικτών της αφήνει πλέον ευθέως να εννοηθεί ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού μπορεί να πάρουν αναβολή για την άνοιξη του 2022, ενώ κανονικά είναι προγραμματισμένες για τον φετινό Νοέμβριο. Η αλλαγή τακτικής οφείλεται στη συνειδητοποίηση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές εντός του 2021 –όπως προέβλεπε ή…επιθυμούσε η ίδια σκληρή ομάδα, οπότε αναζητείται τρόπος να κερδίσει χρόνο η πρόεδρος και μαζί της η ηγετική ομάδα.»
  Λοβέρδος 
  Εχει και συνέχεια το σχόλιο στην ιστοσελίδα parapolitika.gr :΅Το θέμα είναι ότι οι ισχυροί διεκδικητές της ηγεσίας δεν πρόκειται να δεχτούν κάτι τέτοιο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υποψήφιοι για την ηγεσία, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, θεωρούν ότι θα πρέπει να επισπευστούν οι εσωκομματικές εκλογές, διότι όσο παραμένει η σημερινή κατάσταση, τόσο θα είναι μη αναστρέψιμο το κλίμα για το Κίνημα Αλλαγής. Κι όσο κι αν η πρόεδρος ελέγχει τα όργανα, θα γίνει χαμός, ιδιαίτερα μάλιστα επειδή η ίδια άνοιξε πρώτη το ζήτημα της εκλογικής διαδικασίας με δηλώσεις της πριν από μερικούς μήνες.
  ΣΕΓΑΣ 
  Δύο αντιπροσώπους εξέλεξε η Αργολίδα στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αλλά και οι δύο θα βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης και έτσι οι κινήσεις τους θα είναι περιορισμένες Φυσικά ο έμπειρος Γιάννης Μπόλας θα αποτελέσει εργαλείο της αντιπολίτευσης αφού θα γνωρίζει τι κρύβουν οι κινήσεις της πλειοψηφίας λόγω της πολυετούς εμπειρίας του στον ΣΕΓΑΣ Καλή και δημιουργική πορεία Γιάννη και σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο 
   Γκαβούνος 
  Αθόρυβος αλλά αποτελεσματικός Για το Νίκο Γκαβούνο μιλάμε που δεν έχει σταματημό Τελευταίος στόχος του το αλσύλλιο στο Κεφαλάρι που αποτελεί πρόκληση για όποιον έχει διάθεση να δουλέψει και να δημιουργήσει . Ηδη άρχισε να βάζει μπρός κάποια πράγματα που τα θεωρούσε αναγκαία και κάνει σχέδια Η δήλωση Καμπόσου για στήριξη της Περιφέρειας του Δήμου τον έχει ενθουσιάσει και κινείται σε πολλά σημεία κερδίζοντας νέους φίλους.
  Καμπόσος
   Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ήδη γίνονται κινήσεις για τον σταθμό μεταφόρτωσης στη Νέα Κίο Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στο Αργος έχουν σταματήσει τις δικές τους κινήσεις και σε ένα μήνα το αργότερο θα έχουμε νέα Ο στόχος είναι ένας για τον Δημήτρη Καμπόσο Να πληρώνουν φθηνότερα οι κάτοικοι του Δήμου Αργους Μυκηνών 
  Κρανίδι
  Εκείνο που αρχίζει και γίνεται δεδομένο στο Κρανίδι είναι ότι οι σχέσεις Γεωργόπουλου με τον Τάσο Λάμπρου έχουν παγώσει και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει πώς θα εξελιχθούν Σίγουρα έτσι όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις δεν υπάρχον πολλές δυνατότητες σύγκλισης Αν μάλιστα επαληθευτούν κάποιες πληροφορίες για υποψήφιους του Τάσου Λάμπρου που θέλουν να μετακομίσουν στον Γιάννη Γεωργόπουλο τότε είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία θα είναι δύσκολη στα δημοτικά συμβούλια  
  Αχρηστο
  Μεταφέρουμε από την αντιπολιτευτική ιστοσελίδα efsyn.gr το παρακάτω σχόλιο χωρίς σχόλια : Ο Τομέας Κλασικών Σπουδών του ΑΠΘ ανέβηκε δύο θέσεις υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι -αφήνοντας πίσω ιστορικά Πανεπιστήμια όπως το Χούμπολτ και το Στάνφορντ- στον Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων του οργανισμού Quacquarelli Symonds.
  Σκεφτείτε
  α) πού θα έφταναν οι ανθρωπιστικές σπουδές αν λάμβαναν μια ελάχιστη κρατική ενίσχυση,
  β) ότι αυτό έγινε μέσα σε «κέντρο ανομίας» όπως θεωρούν κάποιοι το Πανεπιστήμιο,
  γ) πού θα φτάσει το επίπεδο του χρόνου όταν ειδικό αστυνομικό σώμα θα έχει συμμαζέψει επιτέλους κάτι ρέμπελους, και
  δ) πού θα φτάσει το επίπεδο όταν το αστυνομικό σώμα θα επιβάλλει στους γιατρούς - καθηγητές και αγγλόγλωσσους φοιτητές - την αυστηρή τήρηση του ιπποκρατικού όρκου.


   

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το πολιτικό παρασκήνιο της Αργολίδας-το βέτο Χειβιδόπουλου-το αποτύπωμα Γαβρήλου-οι αναζητήσεις Καμπόσου και η Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top