728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

  Αμεση η αντίδραση Καχριμάνη που προαναγγέλει προτάσεις και πρωτοβουλίες για να μην έχει τον απόλυτο έλεγχο του Βιολογικού η δημοτική επιχείρηση του Αργους


  Αμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Καχριμάνη στην ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ-Μ Πέτρου Διολίτση Ο Γιωργος Καχριμάνης έδωσε στην δημοσιότητα δικά του έγγραφα προκειμένου να στηρίξει τα δικά του επιχειρήματα και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : Οι συνεχείς ανακοινώσεις - αντιπαραθέσεις είναι σίγουρα κουραστικές για τους πολίτες οι οποίοι όμως μπορούν εύκολα να καταλήξουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα
  Παράλληλα προαναγγέλει πρωτοβουλίες με συγκεκριμμένες προτάσεις ώστε να πάρει τέλος η αποκλειστική διαχείριση των εγκαταστάσεων από την δημοτική επιχείρηση Άργους - Μυκηνών.
  ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ 
   Δεν θα ανταποδώσω τους χαρακτηρισμούς σας γιατί δεν μου το επιτρέπει το Ναύπλιο η Πρώτη Πρωτεύουσα του ελεύθερου Ελληνικού κράτους, και Πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας την οποία εκπροσωπώ καθώς επίσης διότι  θεωρώ ότι σύρεστε σε αυτή την αντιπαράθεση.
  Η προσωπική μας  ‘’αντιπαλότητα’’ και τα λεπτά ‘’δημοσιότητας’’   μέσα από αυτή την αντιπαράθεση δεν έχει καμία σημασία για τους δημότες μας που εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να λαμβάνουν κακή υπηρεσία από τον αποκλειστικό διαχειριστή της μονάδας. .
  Τα προβλήματα είναι σοβαρά και χρειάζονται  σοβαρή διαχείριση.
  Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω στα άκρως παραπλανητικά τα οποία αναφέρετε και προσπαθείτε να αναδείξετε:
  Η σύναψη της προγραμματικής (διάρκειας 197 ημερών από 12/5/2020 έως 31/12/2020) που εσείς   επικαλείστε και δημοσιοποιείτε  ήταν προϋπόθεση για την χρηματοδότηση έργων στην Ε.Ε.Λ.  Ν ΚΙΟΥ και ταυτόχρονα η τρανή και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε καμία προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στις δύο ΔΕΥΑ η οποία να διέπει την λειτουργία των εγκαταστάσεων και να νομιμοποιεί τις δαπάνες , παρά τις συνεχείς οχλήσεις όλων των διοικήσεων μας.  
  1) Στην  προγραμματική που δημοσιοποιήσατε ξεχάσατε να μιλήσετε για το Άρθρο 4 ΔΙΑΡΚΕΙΑ  :Από 12/5/2020 έως 31/12/2020 (Άρα σήμερα που συζητάμε δεν έχουμε προγραμματική. ) Ο τίτλος αυτής της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣδείχνει και  τουςλόγους για τους οποίους έγινε: 
  α) ένταξης μας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. 
  β) λειτουργία και συντήρηση από τον ανάδοχο.
  γ) προγραμματική με την περιφέρεια για τον υποθαλάσσιο αγωγό
  Γι αυτή την προγραμματική λοιπόν και τους λόγους για τους οποίους έγινε έχουμε εκπληρώσει απολύτως τις υποχρεώσεις μας.
  2) Δεν έχετε ΠΟΤΕ ενοχλήσει την ΔΕΥΑΝ με σκοπό την ανανέωση της προγραμματικής . Και φυσικά δεν χρειάζεται να υπάρχει εγκεκριμένος π/υ για να ξεκινήσουμε την διαβούλευση όπως υπαινίσσεστε. 
  3) Στο Άρθρο2(ξεχάσατε πάλι) αναφέρεται  ρητά η υποχρέωση σας  να τοποθετήσετε παροχόμετρο στην είσοδο της ΕΕΛ για την μέτρηση της ποσότητας των λυμάτων του Δήμου σας. Με αυτή την παράλειψή σας έχετε καταστήσει την οικονομική σας απαίτηση  για τις δαπάνες του βιολογικού τελείως ανυπόστατη και αυθαίρετη
  4) Στο Άρθρο 5  αναφέρεται η σύσταση επιτροπής παρακολούθησης και ελέγχου της λειτουργίας και δαπανών της εγκατάστασης . Με δεδομένο ότι δεν συγκροτήθηκεποτέ αυτή η επιτροπήκαθιστάπρος εξέταση τα παραστατικά που μας στέλνετε.
  Οι συνεχείς ανακοινώσεις - αντιπαραθέσεις είναι σίγουρα κουραστικές για τους πολίτες οι οποίοι όμως μπορούν εύκολα να καταλήξουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. 
  Η αποκλειστική διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης Άργους τόσα χρόνια στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Νέας Κιου δεν είναι μόνο ανεύθυνη και επικίνδυνη για τις εγκαταστάσεις αλλά έχει γίνει επικίνδυνη και για την υγεία των πολιτών.
  Ο Δήμος Ναυπλιέων και η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Ναυπλίου είναι έτοιμοι να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με συγκεκριμένες προτάσεις έτσι ώστε να πάρει ένα τέλος αυτή η ανεπαρκής αποκλειστική διαχείριση των εγκαταστάσεων από την δημοτική επιχείρηση Άργους - Μυκηνών.
  Καχριμάνης  Γεώργιος 
  Πρόεδρος  Δ.Ε.Υ.Α.Ν.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αμεση η αντίδραση Καχριμάνη που προαναγγέλει προτάσεις και πρωτοβουλίες για να μην έχει τον απόλυτο έλεγχο του Βιολογικού η δημοτική επιχείρηση του Αργους Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top