728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

  Η ανεξαρτητοποίηση Καρμανιόλα επισφράγισε την διάλυση της παράταξης Αναγνωσταρά- Κοινότυπη η επιστολή των ανεξάρτητων


  Ο Γιώργος Καρμανιόλας ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής στην αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων που ανήκαν στην παράταξη Αναγνωσταρά και από σήμερα έγιναν ανεξάρτητοι Ετσι στην ομάδα των έξη πλέον συμπεριλαμβάνονται οι εξής :
  Βαγγέλης Λαμπρόπουλο  Χάρης Κατερινάκος, Δημήτρης Καραγιάννης, Γιώργος Δικαίος, Γιώργος Δήμας (Μπακέτος) και Καρμανιόλας Γεώργιος ενώ πρίν από μήνες είχε ανεξαρτητοποιηθεί ο Δημήτρης Μπακέας. Ετσι στην παράταξη Αναγνωσταρά ένα χρόνο μετά τις εκλογές έμειναν πλέον ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης που δεν εμφανιζόταν στα δημοτικά συμβούλια , ο Γιώργος Μπουζαλάς, ο Γιώργος Περράκης και ο Κώστας Νικολάου  
  Στο κείμενο της ανεξαρτητοποίησης οι έξη δημοτικοί σύμβουλοι υποστηρίζουν ότι η αποχώρησή τους έγινε λόγω έλλειψης αντιπολιτευτικής τακτικής και όχι φυσικά γιατί σχεδιάζουν να δημιουργήσουν έναν δικό τους συνδυασμό και ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή παραίτησης δεν εστάλη στα ΜΜΕ αλλά αφέθηκε στην λογική της διαρροής. Στο κείμενο που αναμένεται να διαβασθεί από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίαση αναφέρονται  μεταξύ άλλων τα εξής: "Με την παρούσα επιστολή μας σας γνωρίζουμε ότι αποχωρούμε από την δημοτική παράταξη «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά») με την οποία εκλεχθήκαμε κατά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, αναγκαζόμενοι προς τούτο για λόγους πολιτικούς. 
  Η συστράτευση μας στο συνδυασμό "Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά" υπαγορεύθηκε από την αγάπη για την πόλη μας, από γνώση και προβληματισμό για την αντιμετώπιση των αναγκών και των προβλημάτων της, από ένα καθαρό όραμα για την πορεία της πόλης και τις αστείρευτες προοπτικές της. 
  Σκοπός της αντιπολιτεύσεως, πολλώ δε μάλλον της μείζονος, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο αποτελεί η κριτική επί των θέσεων και, πεπραγμένων της συμπολίτευσης και η κατάθεση αντιπροτάσεων για το καλό κατ την πρόοδο του δήμου και των δημοτών. 
  Οφείλει η αντιπολίτευση να πιέζει, να απαιτεί, να διεκδικεί όλα όσα θα δώσουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα τον Δήμου μας και θα δημιουργήσουν τις αναγκαίες συνθήκες για την ανάκαμψη αυτού σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθούν έως σήμερα από την παράταξη της οποίας αποτελούσαμε μέλη, παρά μόνον με αποσπασματικές παρεμβάσεις, πιέσεις, άσκηση κριτικής και κατάθεση προτάσεων πολλών εξ ημών ατομικά και όχι βάσει κάποιας οργανωμένης και συλλογικής προσπάθειας. 
  Διαχωρίζοντας από σήμερα τη θέση μας από την παράταξη «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», αισθανόμαστε συνεπείς έναντι των συνδημοτών μας που μας εμπιστεύθηκαν και. μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και  έτοιμοι να συμβάλουμε στην δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης η οποία επιθυμούμε να αποτελέσει ισχυρό πόλο συσπείρωσης νέων και καταξιωμένων πολιτών της τοπικής κοινωνίας. Πολιτών οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα από την προσωπική κατ επαγγελματική τους πορεία και είναι έτοιμοι να προσφέρουν με την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος τους στην επίτευξη τον κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την επανεκκίνηση τον Δήμου μας ώστε να αποκτήσει τη θέση που πραγματικά τον αξίζει. 
  Οφείλουμε στις επερχόμενες γενιές να παραδώσουμε έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των πολιτών του. Θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε! 
  Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ."
   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Η ανεξαρτητοποίηση Καρμανιόλα επισφράγισε την διάλυση της παράταξης Αναγνωσταρά- Κοινότυπη η επιστολή των ανεξάρτητων Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top