728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

  Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε-Το μήνυμα Γανώση ,οι κινήσεις Μαλτέζου και τα νεύρα του Χρόνη


  Οι νέοι άνθρωποι έχουν διαφορετική οπτική για τα πολιτικά δρώμενα και τις πολιτικές πρακτικές Μια τέτοια οπτική μας δίνει και ο Περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης που γράφει σε σχετική ανάρτηση στο facebook : « Η έλλειψη πολιτικής βούλησης από τους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην Αργολίδα για να ικανοποιηθούν τα απλά καθημερινά και σε μια σύγχρονη κοινωνία δεδομένα αγαθά συνεχίζει να στοιχειώνει το βιοτικό μας επίπεδο. 
  Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποτελεσματικά δείγματα γραφής στα αιτήματα και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και είναι ευκαιρία για εξέλιξη στον τόπο μας. Η ενασχόληση μου με τα κοινά σε περιφερειακό επίπεδο έχει ρίζες στην πολιτική αυτή αδιαφορία για τον τόπο και αισιόδοξα κρίνω ότι με την ανάμειξη νέων δυνάμεων και νέων ανθρώπων, το πολιτικό σκηνικό της Αργολίδας θα βελτιώνεται καθημερινά.»

  Επιστροφή

  Η επιστροφή του Βασίλη Σιδέρη έγινε γνωστή τον Ιανουάριο αλλά όλοι όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα είχαν καταλάβει ότι η επιστροφή ήταν δεδομένη Τον Ιούνιο έπεσαν οι υπογραφές για να επιστρέψει ο Βασίλης στη Νέα Δημοκρατία αλλά κανένας δεν είπε κουβέντα για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους Ο Βασίλης είχε την απόφαση από πολύ νωρίς στα χέρια του αλλά δεν έβγαζε άχνα . Λιγόλογος ήταν και στην ανακοίνωση της επιστροφής Τόσο πολύ που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει σχεδιασμός

  Νεύρα 

  Τα νεύρα του φαίνεται ότι είχε ο Τάσος Χρόνης και άρχισε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook να στέλνει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες .Έγραψε λοιπόν μεταξύ άλλων : « Κοιτάμε προσηλωμένοι τους στόχους που έχουμε βάλει!
  Όμως καλό είναι να μη νομίζουν οι "επιτήδειοι " που νοιώθουν ότι κρατούν στα χέρια τους τη γνώμη και τη διάθεση των πολιτών ότι θα μας καβαλήσουν!
  Η απόφαση μας είναι να είμαστε ειλικρινής!
  Να λέμε πάντα ποιος μας βοήθησε, αν μας βοήθησε,  ποιος μας έδωσε την ιδέα ποιος την εμπλούτισε και τελικά ποιος έκανε το κάθε βήμα για να φτάσουμε στο στόχο!
  Αυτό γίνεται ήδη! Με προσωπικές αναφορές πολλές φορές,  αλλά και γενικότερες!
  Ο κόσμος βέβαια δεν περιμένει εμάς, καθώς η ιστορία γράφει πράγματα.»


  Χρόνης 

  Είχε και συνέχεια ο Τάσος Χρόνης που έγραψε : «Δεν έχουμε μέχρι τώρα πει, βέβαια,  ποιος μας βάζει τρικλοποδιές,  αλλά και αυτό θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή αν είναι τόσο έντονο και εις βάρος της τοπικής κοινωνίας.
  Αυτή η ομάδα είναι γροθιά.
  Όταν λοιπόν τον ιδρώτα του καθενός μας τον προσβάλει κάποιος για το δικό του συμφέρον,  θα μας βρίσκει ΟΛΟΥΣ απέναντι!
  Όσον αφορά εμένα προσωπικά,  στήριζα και στηρίζω ανθρώπους ανοιχτά! Τους στήριζα και τους στηρίζω γιατί με εμπνέουν ή γιατί βλέπω την αληθινή διάθεση προσφοράς. Όταν σταματήσει αυτό,  μη νομίζει κανείς ότι θα με επηρεάσει με άλλον τρόπο!
  Αυτό προς διάφορες κατευθύνσεις και για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.
  Εύχομαι όσοι πρέπει να λάβουν άμεσα το μήνυμα και να αφήσουν τις εξυπνάδες στις πλάτες των δημοτών της Επιδαύρου.»

  Καμπόσος

  Στα πάνω του είναι ο Δημήτρης Καμπόσος που πλέον βλέπει τον χρόνο να κυλά αντίστροφα για να ανοίξει το κολυμβητήριο και να παραδώσει στους πολίτες ένα ακόμη έργο που σίγουρα θα ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό την κοινή γνώμη Ένα έργο που το Αργος το ζητούσε δεκαετίες και πλέον είναι πραγματικότητα Μετά τις μέρες έντασης με τον Παναγιώτη Νίκα είναι ώρα να ξαναγυρίσει σε μέρες δημιουργίας όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια 

  Ανδριανός 

  Συνεχίζει να τρέχει ο Ανδριανός και μάλιστα με ρυθμούς ασυνήθιστους για την εποχή αφού δεν βλέπει όπως μαθαίνουμε πρόωρες εκλογές και θεωρεί δεδομένο ότι το 2021 θα είναι μια χρονιά που δεν θα κρύβει εκπλήξεις. Φυσικά στο παρασκήνιο δεν είναι ο μόνος που τρέχει αφού όπως μαθαίνουμε και οι γυναίκες του ψηφοδελτίου είναι ασταμάτητες και διεκδικούν άνοδο της επιρροής τους Ετσι και αλλιώς η τριάδα είναι δεδομένη Οι γυναίκες δεν αλλάζουν Ο Ανδριανός δεν φεύγει Ο Σιδέρης μάλλον μπαίνει και μένει ο πέμπτος Ποιος ; Όχι ακόμα

  Νίκας

  Μια που είπαμε Σιδέρης να καταγράψουμε την αποστασιοποίηση Νίκα από τον Σιδέρη. Καλοδεχούμενος στη Νέα Δημοκρατία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κλείσει και οι πληγές από την προεκλογική περίοδο, δήλωσε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας αναφερόμενος στην επιστροφή του Περιφερειακού Συμβούλου, Βασίλη Σιδέρη, στη Νέα Δημοκρατία για να τονίσει με νόημα ότι η σχέση Σιδέρη με την παράταξή του είναι θέμα αυτοδιοικητικό και εάν προκύψει κάτι στο μέλλον θα συζητηθεί στην παράταξή του. Πώς ερμηνεύεται η δήλωση Νίκας Όπως θέλει ο καθένας Ανάλογα την πλευρά που κάθεται 

  Ευαγγελίστρια 

  Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση των εργασιών για την ανέγερση του κτιρίου του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου μετά την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης, για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του κτιρίου απο τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα παρουσία του Δημάρχου Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρου του Ιερέα Ελευθέριου Μίχου του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου  καθώς και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Δ.Σχοινχωρίτη και Ι.Μαντζούνη Μια πολύ σημαντική μέρα για το μέλλον του συσσιτίου

  Ευχαριστώ

  Επειδή ο Ιερέας Ελευθέριος Μίχος έχει κάνει έναν απίστευτο αγώνα για να γίνει αυτό το έργο αμέσως μετά τις υπογραφές έδωσε στην δημοσιότητα δήλωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων :Το σημαντικό και αναγκαίο αυτό έργο λύνει πλέον το χρόνιο πρόβλημα της παροχής συσσιτίου στους αστέγους και απόρους, διασφαλίζοντας και εξασφαλίζοντας εκ μέρους του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,την πραγμάτωση της κοινωνικής προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ήρθε η ώρα να φύγουμε από τα Προκάτ, που εδώ και δεκατρία χρόνια λειτουργεί το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,μέσα σε αντίξοες και απαγορευτικές συνθήκες.

  Εμβολιασμός 
  Από τα παράλογα του συστήματος που αφορά τον εμβολιασμό όπως το περιγράφει ο Γιάννης Γεωργόπουλος : «Ορθά λειτούργησε Εμβολιαστικό Κέντρο στον Δήμο Σπετσών των 4.000 μόνιμων κατοίκων, αλλά την ίδια στιγμή είναι αδιανόητο να μην λειτουργεί Εμβολιαστικό Κέντρο στον Δήμο Ερμιονίδας των 13.500 μόνιμων κατοίκων και να καλούνται άνθρωποι, είτε να διανύσουν οδικώς 160 χιλιόμετρα δύο φορές, είτε να επιβιβαστούν σε πλοίο και να κάνουν θαλάσσιο ταξίδι προκειμένου να εμβολιαστούν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε-Το μήνυμα Γανώση ,οι κινήσεις Μαλτέζου και τα νεύρα του Χρόνη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top