728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

  Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Χρήστου Τσακαλιάρη


  Συλλυπητήρια μηνύματα αποστέλλονται απ΄ όλη την Αργολίδα για την απώλεια του Χρήστου Τσακαλιάρη.
   Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας:
  Ο Διευθυντής, το Διοικητικό προσωπικό και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα
  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη
  και οδύνη μας για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου εκπαιδευτικού
  Χρήστου Τσακαλιάρη.
  Το κενό που αφήνει, δυσαναπλήρωτο. Η εκπαιδευτική μας κοινότητα που θα
  στερηθεί το εκπαιδευτικό του έργο, η τοπική κοινωνία την οποία υπηρέτησε
  επάξια ως δήμαρχος Ασκληπιείου – Λυγουριού και η Αργολίδα, θα είναι από
  σήμερα φτωχότερες.
  Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και γλυκιά μνήμη στους οικείους του.
  Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ ΛΥΓΟΥΡΙΟ:
  Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ αποχαιρετούν με ανείπωτη θλίψη τον πρώην υποδιευθυντή και εκλεκτό συνάδελφο, βαθιά δημοκράτη,αξιαγάπητο φίλο και ακούραστο δάσκαλο, Χρήστο Τσακαλιάρη
  Εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια ψυχής και την προσφορά του στην εκπαίδευση ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει
  • να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου
  • να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του
  • να κατατεθεί χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου¨Μάνα¨
  • να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο
  καλό ταξίδι!
  Η Διευθύντρια, η υποδιευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/τριες
  Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας:
  Υπήρξε ένας οραματιστής Δήμαρχος, ένας δημιουργικός άνθρωπος που τόλμησε και πέτυχε πολλά.
  Ο Δήμος Επιδαύρου θρηνεί την απώλεια ενός άξιου τέκνου του. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε και υλοποίησε πρωτοποριακά σχέδια για τον δήμο του. Που επέδειξε ξεχωριστό ζήλο και δραστηριότητα για το καλό των κατοίκων της περιοχής του, αλλά δυστυχώς ο άριστος και αξιαγάπητος φιλόλογος ταξίδεψε νωρίς.
  Βαθιά δημοκράτης σφράγισε με την παρουσία του και την προσφορά του ως δήμαρχος στον πρώην Δήμο Ασκληπιείου μια εποχή που οι δημότες του δύσκολα θα λησμονήσουν.
  Έργα σημαντικά, παρουσία αξιοσέβαστη, λόγος ουσιαστικός. Η Επιδαυρία χάνει έναν ενεργό πολίτη, ένα ζωντανό πνεύμα και έναν ακούραστο άνθρωπο.
  Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  Η ΕΛΜΕ Αργολίδας:
  Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Χρήστου Τσακαλιάρη.
  Ο Χρήστος υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη διαδρομή του, διακρίθηκε και πρόσφερε όχι μόνο στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, την οποία υπηρέτησε ως δήμαρχος. Η απώλειά του αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.
  Όλοι όσοι γνωρίσαμε τον Χρήστο θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας την αγάπη και την έγνοια του για το σχολείο και τον τόπο του, το ζεστό του χαμόγελο, την προσήλωσή του στην ουσία του παιδαγωγικού έργου, που είναι η ειλικρινής και πηγαία επικοινωνία με το γνωστικό αντικείμενο και κυρίως με τους μαθητές μας.
  Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια.
  Στη μνήμη του το Δ.Σ της ΕΛΜΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.
  Η μνήμη του ας είναι αιωνία!
  Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος για όλους» και δημοτικός σύμβουλος, Αθανάσιος Γαλάνης:
  Φεύγουν οι άνθρωποι. Φεύγουν από τον κόσμο. Φεύγουν και γίνονται αναμνήσεις κάπου στο βάθος του μυαλού, σκέψεις σκόρπιες και πρόσωπα θολά χωρίς χρώματα και αρώματα. Φεύγουν εκεί ψηλά διακόπτοντας την προσφορά τους επί της γης από κάθε μετερίζι, με τα σωστά και τα λάθη τους. Ένας από αυτούς και ο Χρήστος Ν. Τσακαλιάρης που έφυγε σήμερα. Λίγο νωρίς το φευγιό σου αλλά … Καλή διαμονή στην αιώνια κατοικία σου. Καλή δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους.
   «Εδώ τέλειωσε η ζωή, Εδώ και η πνοή μου, Εδώ το σώμα θα θαφτεί, θα χαρεί η ψυχή μου. Μοναχός Παϊσιος Αγιορείτης»
   Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πορεία δημιουργίας», Αλέξανδρος Τσιλογιάννης:
  Όταν αποχωρούν απ’ τον εφήμερο κόσμο μας κάποιοι άνθρωποι , οι υπόλοιποι που ζούμε ακόμη, τους αποχαιρετούμε καταθέτοντας έμμεσα ή άμεσα, τα αισθήματά μας περί της προσωπικότητάς τους επαινετικά συνεπείς στην αρχή ‘’ ο αποθανών δεδικαίωτε ’’.
  Με αφορμή το πρόωρο θάνατο του Χρήστου Τσακαλιάρη σε ανθρώπινο επίπεδο συλλυπούμεθα από βάθος καρδιάς την οικογένειά του και τους οικείους του, ευχόμενοι καρτερία και δύναμη.
  Προοδευτικός Συλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας":
  Με ανείπωτη θλίψη και σεβασμό αποχαιρετούμε τον πρώην Δήμαρχο Ασκληπιείου, φιλόλογο, μέλος του Συλλόγου μας και εξαιρετικό φίλο Χρήστο Τσακαλιάρη.
  Οραματιστής και δίκαιος, προοδευτικός και δραστήριος, άφησε το στίγμα του στην εκπαίδευση και στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας τους φορείς. 
  Όπως αναφέρει η φίλη μας δημοσιογράφος Δέσποινα Σωτηροπούλου:
   «Ποια λέξη να σου χαρίσουμε τώρα; 
  Αυτήν μάλλον, που όταν την άκουσες...αναφώνησες…Ναι! Αυτό είναι!
  ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ναι, αυτό ήσουν στο πέρασμά σου... Η ιδέα του τίτλου, που σε ενθουσίασε για τα αφιερώματα του συλλόγου, το ίδιο και το αυτό... με σένα υπήρξε.»
  Καλό παράδεισο... φίλε καλέ και από εκεί που πας δώσε δύναμη στην οικογένειά σου... 
  Ο τόπος μας είναι φτωχότερος από σήμερα, η παρέα μας μίκρυνε… 
  Ως Διοικητικό Συμβούλιο, αντί στεφάνων, αποφασίσαμε να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του, για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Λυγουριού.
  Σύλλογος Φιλολόγων Αργολίδας:
   Ο Παράδεισος έχει ανοίξει τις πύλες του και υποδέχεται τον εκλεκτό συνάδελφο Φιλόλογο και αγαπημένο φίλο Χρήστο Τσακαλιάρη.
  Σε τέτοιες στιγμές ο κόσμος σταματά, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποτίνει τον δέοντα φόρο τιμής σε έναν σπουδαίο άνθρωπο.
  Ο Χρήστος Τσακαλιάρης δεν δημιούργησε απλώς, αλλά μεγαλούργησε στο πάντοτε σύντομο πέρασμα που μας επιφυλάσσεται στη ζωή ετούτη.
  Μας αφήνει ως τεράστια παρακαταθήκη τη φλόγα του Δασκάλου, του πολιτικού όντος που δεν περιόρισε τη δράση του εντός της αιθούσης, αλλά αφιέρωσε όλο το πυρ που είχε μέσα του για τον τόπο του, για όλον τον κόσμο, γιατί το μεγαλείο του δεν χωρούσε παρά μονάχα σε όλη την πλάση.
  Όλοι μας οφείλουμε να αισθανόμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε από κοντά αυτόν τον μέγα άνθρωπο!! Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του!
  Αναμφίβολα, από σήμερα είμαστε φτωχότεροι.
  Καλό Παράδεισο, Χρήστο!! Η μνήμη σου έστω αιωνία!!
  Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης, Γραμματέας Ν.Ε. Αργολίδας ΚΙΝΑΛ
  Με ιδιαίτερη συγκίνηση & σεβασμό αποχαιρετούμε τον αγαπητό οικογενειάρχη, επιστήμονα & συνοδοιπόρο Χρήστο ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗ, πρώην Δήμαρχο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ (2007-’10) & Φιλόλογο, που μ’ εντιμότητα & αξιοπρέπεια άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του!
  Το ήθος, η ακεραιότητα & η εργατικότητα, καθιστούν ακόμα πιο οδυνηρή την απώλειά του. Χρήστο φεύγεις όπως ήρθες, με το μέτωπο ψηλά και τα χέρια καθαρά ως το τέλος.
  Αναπαύσου εν ειρήνη, άφησες ανεξίτηλο το κοινωνικό σου αποτύπωμα της άδολης ιδεολογικής προσφοράς.
  Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του!
  Γιάννης Μανιάτης,  καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής:
  Σήμερα χάσαμε ένα φίλο, έναν πραγματικό δημοκράτη, έναν πολίτη που κατάφερε να κάνει πράξη το όνειρο για έναν ενιαίο Δήμο Επιδαύρου.
  Ο Χρήστος Τσακαλιάρης αφήνει πίσω του την ανεξίτηλη σφραγίδα του οραματιστή και αποτελεσματικού αυτοδιοικητικού, του ανθρώπου που αγάπησε και υπηρέτησε τον τόπο του με ανιδιοτέλεια.
  Κυρίως όμως, ο Χρήστος Τσακαλιάρης σηματοδότησε τους αγώνες μιας ολόκληρης κοινωνίας που με την ηγεσία του, πάλεψε και κατάφερε να δρομολογήσει όνειρα πολλών ετών.
  Θερμά συλλυπητήρια στη Γεωργία και τα παιδιά.
  Καλό παράδεισο!
  Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου:
  Το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου παρουσία του Δημάρχου κ. Αναστασίου Χρόνη, σε έκτακτη συνεδρίασή του, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19.00΄, ύστερα από την αγγελία θανάτου του Χρήστου Τσακαλιάρη, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος  επί τετραετία τον Καποδιστριακό Δήμο Ασκληπιείου και δημοτικός σύμβουλος Επιδαύρου επί 8ετία, εκτιμώντας την προσφορά του στον τόπο και ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
  1. Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Τσακαλιάρη, ιδιαίτερα δε, στην σύζυγο και στα παιδιά του
  2. Η σημαία θα κυματίζει μεσίστια σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα στις 28/12/2020 σε ένδειξη πένθους για το θάνατό του
  3. Τα Δημοτικά Καταστήματα θα κλείσουν την 28/12/2020 κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντα
  5. Να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Αναστάσιο Χρόνη
  6. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού
  7. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Επιδαύρου και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Χρήστου Τσακαλιάρη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top