728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

  Ικανοποίηση στο Εργατικό κέντρο Ναυπλίου για την ανταπόκριση του κόσμου- Ανακοινώθηκε η προσφορά του στο συσσίτιο και η προσφορά ανώνυμου επιχειρηματία

   


  Την απόλυτη ικανοποίησή του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου για την ανταπόκριση των πολιτών που στήριξαν όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση την προσπάθεια για προμήθεια ψαριού από φτωχούς και άπορους πολίτες. 
  Παράλληλα το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου αποκάλυψε την απόφασή του να ενισχύσει το Συσσίτιο της Ευαγγελιστρίας με ψάρι που αγοράσθηκε από δικά του χρήματα ενώ παράλληλα ευχαρίστησε επιχειρηματία του Νομού που διέθεσε χρήματα για την αγορά ψαριών ζητώντας να κρατηθεί η ανωνυμία του. Τέλος o Ραφαήλ Μπαορύ δημοσιοποίησε το ευχαριστήριο που έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την προσφορά του. 
  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου, ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες της περιοχής μας που στήριξαν μια ακόμη πρωτοβουλία του, να προμηθευτούν πολλοί άποροι και φτωχοί συμπολίτες μας άφθονο και καλό ψάρι, μετά την ανταπόκριση των διαβημάτων του από γνωστή ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ.
   Όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης που συνεχίζεται, η Διοίκηση του Εργατικού μας Κέντρου με τον τεκμηριωμένο δημόσιο λόγο της, έπεισε πολλούς επιχειρηματίες και εταιρείες να προβούν σε ανάλογες χειρονομίες.
   Όπως όλοι γνωρίζουν οι ποσότητες των ψαριών που προσφέρθηκαν με κάθε νόμιμο τύπο και με έκδοση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, καταναλώθηκαν από τους συμπολίτες μας εν ριπή οφθαλμού, με την βοήθεια βεβαίως όπως γίνεται πάντοτε από μέλη των Σωματείων του Εργατικού μας Κέντρου και επομένως και προς αυτούς οφείλουμε θερμές ευχαριστίες.
  Η ευγνωμοσύνη όμως για την συγκεκριμένη εταιρεία και τον εκπρόσωπό της, που για λόγους σεμνότητας δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομα του είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ. Ευχόμεθα και άλλοι επιχειρηματίες κάθε είδους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα και βεβαίως είναι στην διάθεση κάθε καλόπιστου συμπολίτη μας ή παράγοντα του δημόσιου λόγου που ερευνά τις καθημερινές μας πράξεις, όλα τα σχετικά δικαιολογητικά για την διάθεση όλων των ποσοτήτων και λοιπών στοιχείων, ώστε να αναβαθμίζεται με τέτοιες χειρονομίες η διαφάνεια και ο δημόσιος διάλογος που τόσο τον έχουμε ανάγκη.
  Επειδή όμως όλοι πρέπει να δίνουμε πρώτοι το παράδειγμα και να μην αρκούμεθα στην παρακίνηση των καλών αισθημάτων των φιλάνθρωπων επιχειρηματιών και παραγωγών που εισακούουν τις εκκλήσεις μας ( και για αυτό τους ευγνωμονούμε), το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου αποφάσισε να αγοράσει με ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ , αρκετές ποσότητες ψαριών και να τα διαθέσει στο συσσίτιο  του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας της πόλης μας, τον υπεύθυνο ιερέα της οποίας ευχαριστούμε για την συνεργασία του.
  Ελπίζουμε ότι όλοι οι συμπολίτες και δημόσιοι παράγοντες που παρακολούθησαν και έκριναν αυτές τις χειρονομίες, να ανταποκριθούν στο ίδιο κάλεσμα αλληλεγγύης που τους απευθύνει με την παρούσα ανακοίνωση ο νόμιμος φορέας της Εργατικής Τάξης της περιοχής μας.
   Ευχαριστούμε επιπροσθέτως το Δ.Σ. του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας για το παρακάτω ευχαριστήριο που μας απέστειλε: 
  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
  «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ»
  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ 
  ΤΗΛ.&ΦΑΞ. 2752027778
  Προς Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου
  Ενταύθα
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, σας ευχαριστεί για την προσφορά σας σε ψάρια για το καθημερινό γεύμα αγάπης προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.Η συνεισφορά σας είναι σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξή ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια.
  Σας ευχόμαστε δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρα μας, να έχετε υγεία και καλά Χριστούγεννα.
  Μετά θερμών ευχαριστιών Ο Εφημέριος και Πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου
  Ελευθέριος Μίχος  Πρωτοπρεσβύτερος 

                             

          
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ικανοποίηση στο Εργατικό κέντρο Ναυπλίου για την ανταπόκριση του κόσμου- Ανακοινώθηκε η προσφορά του στο συσσίτιο και η προσφορά ανώνυμου επιχειρηματία Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top