728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

  Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε

   

  Το κουνάει το μαντήλι ο Βασίλης Σιδέρης στον Πέτρο Τατούλη αν τον πιέσει για θέματα που έχουν άμεση σχέση με τη  Νέα Δημοκρατία Το έχουν ξεκαθαρίσει και ο Βασίλης Σιδέρης και ο Αναστάσιος Γανώσης Ότι είναι εναντίον της Νέας Δημοκρατίας δεν περνά από εμάς Τώρα βέβαια τι θα κάνει ο Πέτρος Τατούλης είναι άλλο θέμα Πάντως προς το παρόν δεν κάνει τίποτα και ας φωνάζει η Ντίνα Νικολάκου Ο Πέτρος είναι εγκλωβισμένος Αν τους διαγράψει θα τους κάνει την ζωή πιο εύκολη και το ξέρει.

  Προσοχή 

  Άλλο ένα στιγμιότυπο από απατεώνες καταγράφηκε στο Ναύπλιο Τουλάχιστον σε δύο άτομα με δεδομένες κοινωνικές ευαισθησίες χτύπησαν οι απατεώνες και ζήτησαν χρήματα για κάποια χωρισμένη με παιδί που της κάνουν έξωση Ευτυχώς αν και ήταν ιδιαίτερα πειστικοί στην ομιλία τελικά δεν τα κατάφεραν Η απορία που μας έμεινε είναι μία : Η αυτεπάγγελτη δίωξη κατά αγνώστων και η σχετική έρευνα έγινε ;

  Κωστούρος

  Η κίνηση με την λαϊκή αγορά κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχής αφού κάθε Τετάρτη και Σάββατο στενάζει το Ναύπλιο Δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στο ίδιο μέρος και ο Κωστούρος που πάει να κάνει την ολική ανατροπή το γνωρίζει πολύ καλά . Γι αυτό και θα την στείλει στην παραλιακή απέναντι από τον Αγιο Αναστάσιο όπου θα υπάρχουν και απαντήσεις στο πρόβλημα της στάθμευσης χωρίς να εμποδίζεται η κυκλοφορία. Δεν μπορεί το Σάββατο το Ναύπλιο να βραχυκυκλώνει για την λαϊκή

  Καμπόσος 

  Πρίν προλάβει να σκάσει η είδηση για το Νοσοκομείο του Αργους ο Καμπόσος φρόντισε να στείλει το μήνυμα εκεί που έπρεπε με την έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο Πρίν προλάβει να γίνει η ζημιά βγήκαν και οι έχοντες άποψη και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και ξεκαθάρισαν ότι αν γίνει κάτι θα είναι λάθος . Τι είπε ο Τάσος Χειβιδόπουλος απέναντι σε όλα αυτά ; Μα είναι δυνατόν να προκαλείται συμβούλιο από ένα ανώνυμο email ;;;  Αντε από εκεί και πέρα να κάνεις διάλογο 


  Μαλτέζος

  Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο αποτελεσματικός και ουσιαστικός γίνεται ο Γιάννης Μαλτέζος που αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς το γνωστό ήρθε για να μείνει του ταιριάζει απόλυτα. Δείχνει ότι κατανοεί απόλυτα το πόσο σημαντικό είναι να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα και να ανταποκρίνεσαι στα αιτήματα των πολιτών που σε πρώτη ανάγνωση σου φαίνονται ασήμαντα  Παράλληλα χαράζει στρατηγική για τα σημαντικά και τέλος αρχίζει και χτίζει πολιτικό διάλογο 


  Διάλογος

  Η επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα στον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο είχε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις Ο Υφυπουργός μπαίνοντας στο γραφείο του Δημάρχου δήλωσε : έχετε οικοδομήσει μία αξιοθαύμαστη πορεία και στη συνέχεια μίλησε για την μεγαλοψυχία και την μεγαλοθυμία του Δήμου που αποφάσισε να στεγάσει την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων σε ένα από τα σημαντικότερα κτίρια της πόλης . 

  Ανδριανός

  Πάντως η άφιξη του Υφυπουργού τουρισμού στην Αργολίδα δείχνει Γιάννη Ανδριανό που όπως έχουμε ξαναπεί το παλεύει σαν να είναι η πρώτη φορά που θα είναι υποψήφιος Αν οι εκλογές τελικά όπως μας λένε γίνουν την Ανοιξη τότε ο Ανδριανός θα είναι ετοιμοπόλεμος και διεκδικητής της Βουλευτικής έδρας αν η Νέα Δημοκρατία δεν κερδίσει δεύτερη έδρα όπως παλιά . Αν μάλιστα εκλεγεί μάλλον θα δημιουργήσει ένα ρεκόρ σε εκλογικές νίκες

  Θέμα 

  Με επιστολή του σε ιστοσελίδα τοπική ο Γεωπόνος Στέφανος Μαρινάκης αναφέρει ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει άμεσα να το δεί κάποιος από την ΔΑΟΚ Αργολίδας Γράφει λοιπόν ο Κος Μαρινάκης : «Ως γεωπόνος θα ήθελα να εκφράσω, κατόπιν παραπόνων από αγρότες πελάτες μου, προβλήματα στην άρδευση των κτημάτων τους από τον Ανάβαλο σε πολλές περιοχές (Νέο Ροεινό,Νέα Τίρυνθα, Άγιος Αδριανός, κ.α.) .
  Συγκεκριμένα πότισμα γίνεται στα κτήματά τους ανά 12, 14, ή ακόμα και 16 μέρες! Εκτός αυτού υπάρχουν παράπονα ό,τι γίνεται και περικοπή και στις ώρες που ποτίζουν.
  Μετά από επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τη μεριά μου, διαπιστώθηκε όντως ζημιά στα δέντρα αλλά και κακής ποιότητας καρπός.» 

  Είδηση
   
  Η λειτουργία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων περιλαμβάνεται αυτή την στιγμή στις καλύτερες υπηρεσίες της Πελοποννήσου και συνεχώς αναβαθμίζεται με σύγχρονο εξοπλισμό βάσει των αναγκών και των καιρών.
  Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιεων ενισχύθηκε με επιχειρησιακό εξοπλισμό με την αγορά ενός drone το οποίο θα συνδράμει σε επιχειρήσεις διάσωσης, έρευνας , πρόληψης, πυρασφάλειας, εκτίμησης ζημιών στο αντικείμενο της πολιτικής προστασίας.

  Κορύφωση

  Στην κορύφωσή της βρίσκεται η αντιπαράθεση του Πέτρου Τατούλη μετά την ανακοίνωση της Πελοπόννησος ΑΕ για έλλειμα που φθάνει το 1,3 εκατ. ευρώ Η αρχή έγινε όταν η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι :
  Τη σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων της “Πελοπόννησος” Α.Ε. ενέκρινε το Δ.Σ. της εταιρείας, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι , Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
  Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συναίνεσε στην πρόταση των –διενεργούντων τους ελέγχους τα τελευταία 6 χρόνια- ορκωτών λογιστών, οι οποίοι διαπιστώνοντας έλλειμμα 1,3 εκατομμυρίων ευρώ ενημέρωσαν το Δ.Σ. ότι “οφείλει να συγκαλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση της Εταιρείας προκειμένου να αποφασιστεί, είτε η λύση της Εταιρείας, είτε η λήψη κατάλληλων μέτρων”. Εμείς πάντως βλέπουμε αποχώρηση της Περιφέρειας από την Πελοπόννησος ΑΕ 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top