728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

  Το KILADA HILS έρχεται αλλά στην Κοιλάδα δεν έχουν ούτε ένα μηχάνημα ΑΤΜ !!! Πιέσεις και προτάσεις απο τους επιχειρηματίες

  Την πλήρη απαξίωση από το Τραπεζικό σύστημα βιώνουν οι κάτοικοι της  Κοιλάδας  που ενώ λειτουργεί στην περιοχή τους η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα AMANZOE και ενώ ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις όπως είναι το έργο που αφορά το KILADA HILLS  καμία δεν έχει δείξει το
  ενδιαφέρον να τοποθετήσει Tτουλάχιστον ένα ATM !!! Το αποτέλεσμα φυσικά είναι όσοι επισκέπτονται την περιοχή στην οποία υπάρχει μεγάλη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Κρανίδι ακόμα και για μία απλή ανάληψη .Οι συνεχείς πιέσεις των επαγγελματιών της περιοχής σκοντάφτουν σε μια άρνηση από το σύστημα και φυσικά κανείς δεν μπορεί να μιλά για αναβάθμιση της περιοχής όταν στην εποχή του πλαστικού χρήματος λείπουν τα στοιχειώδη χρηματοδοτικά εργαλεία.
  Απέναντι στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και παίρνει όσο περνά ο καιρός μεγαλύτερες διαστάσεις σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση παρενέβη και η εταιρεία Ι.ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ& ΣΙΑ ΟΕ Με επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε πρόταση παραχώρησης χώρου ,παροχής ρεύματος αλλά και φύλαξης του ΑΤΜ ώστε να πεισθεί η Τράπεζα να προχωρήσει στις απαιτούμενες κινήσεις χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πάρει καμία απάντηση .Στην επιστολή τους προς την Τράπεζα Πειραιώς οι ιδιοκτήτες αναφέρουν τα ακόλουθα :
  Με το παρόν έγγραφο αιτούμαστε την εγκατάσταση μηχανήματος Α.Τ.Μ στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας και συγκεκριμένα στον χώρο του ναυπηγείου της εταιρείας μας, και μάλιστα του μοναδικού, αφού δεν υπάρχει άλλο από τον ανταγωνισμό.
  Ως ένδειξη καλής θέλησης σας παρέχουμε δωρεάν το χώρο όπως επίσης και την διαμόρφωση αυτού ,που βρίσκεται σε εξέχων σημείο στον κεντρικό δρόμο-είσοδο της περιοχής, επιπλέον την παροχή ρεύματος-internet και την φύλαξη στα πλαίσια της γενικότερης προστασίας που υπάρχει στην εταιρεία μας.
  Η επιχείρηση I ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ& ΣΙΑ ΟΕ είναι η μεγαλύτερη ναυπηγοεπισκευαστική εταιρεία στην περιοχή η οποία παρέχει και υπηρεσίες φύλαξης των σκαφών. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από επιφανείς προσωπικότητες-εταιρείες του Ελλαδικού και παγκόσμιου χώρου που μας εμπιστεύονται. Ακόμη η εταιρείας μας επεκτείνει τις  εγκαταστάσεις της για να καλύψεις της ανάγκες των πελατών μας με μακροχρόνια μίσθωση όμορων οικοπέδων.
  Η περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμεθα έχει μεγάλη άνθηση των τελευταίο καιρό, λαμβανομένης υπόψη της επένδυσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΑΜΑΝΖΟΕ, της μελλοντικής υλοποίησης του KILADA HILLS και του νησιού που κατέχει η οικογένεια Λιβανού.
  Η ζήτηση της ύπαρξης ενός μηχανήματος αυτόματης ανάληψης καθίσταται αναγκαία εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι αλλοδαποί και όχι μόνο πελάτες διενεργούν μεγάλες συναλλαγές, χρειάζεται να μείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα στην περιοχή και από αυτές απορρέει νέο χρήμα. Όμως με την επέκταση την οποία υλοποιούμε θα αυξηθεί και ο αριθμός των εργαζομένων. Σεβόμαστε το γεγονός του κόστους μεταφορά των κεφαλαίων, αλλά θεωρούμε ότι η ύπαρξη συνδυαστικού δρομολογίου με το ΑΤΜ Πορτοχελίου, θα εξαλείψει ή έστω θα μειώσει το σχετικό εξοδολόγιο. Ευελπιστούμε στην θετική αντιμετώπιση του αιτήματος μας και είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ή να παρέχουμε οτιδήποτε θεωρείται αναγκαίο.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το KILADA HILS έρχεται αλλά στην Κοιλάδα δεν έχουν ούτε ένα μηχάνημα ΑΤΜ !!! Πιέσεις και προτάσεις απο τους επιχειρηματίες Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top