728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

  Δήλωση με ερωτηματικά απο Βαγγέλη Λαμπρόπουλου για τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ

  Μαζί με τους Οικολόγους τάσσεται ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος που προχώρησε σε προσωπική δήλωση πέρα απο την αντίστοιχη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τα αποτελέσματα των μετρήσεων διαφοροποιώντας έτσι την θέση του και κρατώντας το δικαίωμα της αυτόνομης παρέμβασης στο Δήμο Ναυπλίου. Φυσικά
  προκαλεί εντύπωση η αρνητική του διάθεση απέναντι στην πρόθεση της ΔΕΥΑΝ να ζητήσει την αποκατάσταση της αλήθειας ενώ παράλληλα την προτρέπει να αφήσει τις απειλές για μηνύσεις και ... "να ασχοληθεί με την δουλειά της". Λογικά ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος θα έπρεπε να πλειοδοτεί στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης μέσω της δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Παράλληλα μιλά για οικολογικό έγκλημα στην παραλία της Καραθώνας σε μία στιγμή που η λαϊκή πλαζ έχει πάρει Γαλάζια Σημαία και δεν έχει δηλωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα από τους λουόμενους.  Η δήλωση του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου έχει ως εξής: Από την αρχαιότητα, ο πολιτισμός ενός τόπου κρινόταν κυρίως από την ποιότητα του παρεχόμενου νερού στους κατοίκους του.
  Δυστυχώς εν έτει 2020, η καταλληλότητα του πολυτιμότερου αγαθού στο Δήμο μας, παραμένει τουλάχιστον αμφιλεγόμενη. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών αναγκάζεται να καταναλώνει εμφιαλωμένο νερό δαπανώντας για αυτό σημαντικό ποσό κάθε μήνα.
  Οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ απλά επιβεβαίωσαν με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο την πανθομολογούμενη ζοφερή πραγματικότητα.
  Οι αντιδράσεις από πλευράς ΔΕΥΑΝ και Δημοτικής αρχής είναι τουλάχιστον αστείες, αφού επικαλούνται δυσφήμιση της καταχρεωμένης εταιρείας που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα αγωγούς από καρκινογόνο αμίαντο με άγνωστες συνέπειες για την υγεία των δημοτών.
  Η δημοτική αρχή λοιπόν, ας αφήσει τις απειλές για μηνύσεις και ας ασχοληθεί ουσιαστικά με το κατά την άποψη μου, μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου μας.
  Το δικαίωμα του πολίτη του Δήμου Ναυπλιέων να έχει κατάλληλο πόσιμο τρεχούμενο νερό είναι θεμελιώδες τον 21ο αιώνα.
  Δεσμεύομαι απέναντι σε όλους τους Πολίτες, είτε με στήριξαν στις περασμένες εκλογές, είτε όχι ,ότι το ως άνω δικαίωμα θα υπερασπισθώ με σθένος μέχρι δικαιώσεως.
  Συνεπώς πρέπει :1.Να υλοποιηθεί άμεσα μελέτη για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και να ενταχθεί το έργο αυτό στις νέες χρηματοδοτήσεις που θα προκύψουν από την περιφέρεια .
  2. Να διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετρήσεις σε σταθερά σημεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου από εξειδικευμένους φορείς του δημοσίου που να πιστοποιούν με ασφάλεια την καταλληλότητα και ποιότητα του παρεχόμενου νερού.
  3. Την άμεση απομάκρυνση της χωματερής από την παραλία της Καραθώνας, παραλία των παιδικών μας χρόνων η οποία φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους κατά τους θερινούς μήνες. Ας σταματήσει επιτέλους το οικολογικό έγκλημα για το οποίο είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι μας επειδή το επιτρέψαμε και επειδή το ανεχόμαστε.
  Οφείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος να βγει δημοσίως να δώσει εξηγήσεις και να ενημερώσει τους δημότες υπεύθυνα τόσο για την καταλληλότητα του νερού όσο και για την ζοφερή οικονομική κατάσταση της εταιρεία ύδατος.

  Ναύπλιο 4.8.2020

  Μετά τιμής

  Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

  Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δήλωση με ερωτηματικά απο Βαγγέλη Λαμπρόπουλου για τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top