728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

  Οργή Χρόνη για τις ...."καταγγελίες Τσιλογιάννη" και το περίφημο ..εν κρυπτώ !!!

  Δεν έμεινε όπως αναμενόταν αναπάντητη η «καταγγελία Τσιλογιάννη» που μίλησε για «εν κρυπτώ διαδικασία» !!! όταν όλοι οι σύμβουλοι είδαν το έγγραφο –πρόταση με την δια περιφοράς μέθοδο. Στην ανακοίνωση του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη αναφέρονται τα ακόλουθα:
  Κύριε Τσιλογιαννη επειδή το επάγγελμα του συκοφάντη το έχετε αναγάγει σε επιστήμη πρώτα απ όλα να απαντήσω για τις ανακρίβειες σας και μετά να σας φρεσκάρω λίγο τη μνήμη...
  Δεν χωροθετήσαμε νέα χωματερή! Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον
  δήμαρχο καταρχήν για τις διαδικασίες παραχώρησης του παλιού νταμαριου στη θέση Κρανι στο δρόμο προς Αραχναίο και μακριά από τον οικισμό. Για να υπάρξει έργο χρειάζεται απόφαση του τοπικού και του δημοτικού συμβουλίου άρα θα επανέλθουμε. Ο χώρος του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων είναι χώρος με πρέσα όπου θα αδειάζουν ΜΕΣΑ τα απορριμματοφόρα μας και θα μεταφέρετε στο εργοστάσιο, όταν αυτό γίνει, για την ολοκληρωμένη διαχείριση.
  Άρα μιλάμε για μια ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΠΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!
  Απλά και ξεκάθαρα!
  Πάμε τώρα στο τεστ μνήμης...
  Έως το 2006 η δική σας χωματερή έκαιγε και μπούκωνε όλο το Λυγουριο!
  Το 2005 εσείς ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ θέλατε να δημιουργήσετε χωματερή στο Λυκοτρούπι στα νταμάρια! Δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στο Αρχαίο Θέατρο!
  Το 2006 εσείς με τις φαεινές ιδέες σας θέλατε να φέρετε τον ΧΥΤΑ ΑΡΓΟΛΊΔΑΣ στο Λυγουριο!
  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!
  ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ!
  Καλά που άλλαξε η δημοτική αρχή τότε και ευτυχώς που τώρα δεν είστε στο τιμόνι του Δήμου, καθώς επειδή έχετε εμμονές είμαι σίγουρος ότι θα ζητούσατε εργοστάσιο σκουπιδιών μέσα στο Δήμο μας για ανταποδοτικά οφέλη!
  Δεν είναι όλα χρήμα κύριε Τσιλογιάννη!
  Ξεπεράστε το αυτό γιατί δημιουργείτε πρόβλημα στην τοπική κοινωνία με πρόφαση το κέρδος!
  Όλα αυτά πως τα κάνατε με διαβούλευση?
  Με συναίνεση?
  Με αντίλογο?
  Όχι βέβαια.
  Εμείς δεν είμαστε ίδιοι όμως!
  Όταν τεθεί το θέμα επί της ουσίας θα μιλήσουμε με τους δημότες μας για να καταλάβουν τι θα κάνουμε!
  Μην σας πιάνει τώρα η πρεμούρα για το καλό των δημοτών μας. Μας το αποδεικνύεται καθημερινά!
  Υ.γ. 1. Σας επισυνάπτω και ανάλογες δηλώσεις
  Υ.γ. 2. Εν κρυπτώ δεν έγινε κάτι! Χρησιμοποιήστε κατάλληλες λέξεις ! Η ''εμπειρία΄΄ σας δεν επιτρέπει να λέτε τέτοια! Με πρόσκληση και όπως ορίζει ο νόμος γίνονται όλα!
  ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
  Η ανακοίνωση Τσιλογιάννη που πυροδότησε την ένταση είναι η ακόλουθη: Νιώθουμε  υποχρέωση  να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για ένα θέμα που απασχολεί το Δημοτικό μας Συμβούλιο  στις 22- 07-20 και αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων .
  Πρέπει να μάθετε ότι για το θέμα αυτό έχει συσταθεί μια πενταμελής επιτροπή η οποία μάλιστα συνήλθε για μία και τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2019, και πήρε στοιχεία περιφερειακού και  εθνικού σχεδιασμού
  Στη συνέχεια η επιτροπή αυτή μετά από διαβούλευση με τους δημότες μας, θα διαμόρφωνε πρόταση για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας ολοκληρωμένη και θα την κατέθετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και αποφάσεις.
  Μέχρι τώρα όμως η επιτροπή είναι  ΑΔΡΑΝΗΣ και θεωρούμε με υπαιτιότητα του Δημάρχου που σημειωτέον είναι πρόεδρός της .     
   Με αυτά τα δεδομένα ο κος Δήμαρχος στις 22-07-2020 σε Δημοτικό Συμβούλιο που γίνεται δια περιφοράς δηλαδή εν κρυπτώ αποφασίζει για Σ.Μ.Α. ( Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων) αλλιώς ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ στη θέση Κράνι κοντά στον οικισμό Παυλέικα του Λυγουριού!!!
  Χωρίς  διαβούλευση !
  Χωρίς  αντίλογο!
  Χωρίς συναίνεση!
  Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για τα οικονομικά στοιχεία της όλης διαδικασίας , που αφορούν όλους μας!
  Αλλά και χωρίς να γνωρίζουμε ούτε τον τρόπο, ούτε τον τόπο της τελικής επεξεργασίας των απορριμμάτων.
  Αν αυτά τα πικάντικα τερτίπια του Δημάρχου μας, θεωρείτε ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα και προάγουν το επίπεδο λειτουργίας του Δήμου μας, τότε να τον χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, μαζί με τους στρατευμένους τους , τους εργατικούς καταθέτες των  likes  σε κάθε του βήξιμο. .   
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                       
  ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Οργή Χρόνη για τις ...."καταγγελίες Τσιλογιάννη" και το περίφημο ..εν κρυπτώ !!! Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top