728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

  Οίκοι ανοχής και οδηγίες –Παρατηρήσεις και επισημάνσεις για νέα εγκύκλιο

  Είναι σαφές ότι το επιστημονικό κείμενο που αφορά τις  Οδηγίες ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής δημιούργησε μια σειρά προβληματισμών και ερωτημάτων λόγω της ασάφειας που το διέκρινε ή της προωθητικής σκέψης του Νομοθέτη. Προκειμένου να συμβάλλουμε στην ορθολογική χρήση των οίκων ανοχής και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ελεύθερης οικονομίας
  παραθέτουμε όλες τις οδηγίες μαζί με τις παρατηρήσεις μας. Καλή διασκέδαση :
  ΟΔΗΓΙΑ
  Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Αν βάζατε πριν, μετά και κατά την διάρκεια θα ήταν πιο συναρπαστική η οδηγία.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Έτσι και αλλιώς το μίας χρήσης είναι σήμα κατατεθέν.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής όπως η  χειραψία.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Εδώ που τα λέμε οι χειραψίες είναι αντισεξουαλικές και χάσιμο χρόνο.
  2. Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη περιττή φυσική επαφή και την αγνοούμε;
  3. Μήπως πρέπει να επανέλθετε με λεπτομερή καταγραφή των περιττών κινήσεων;
  ΟΔΗΓΙΑ
  Να διατηρούνται ανοικτά τα παράθυρα και οι θύρες για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Ο νωπός αέρας είναι ερωτικός όπως και να το κάνουμε. Φαντάζεσαι να ήταν καταψυγμένος; Έλεος!
  2. Όσο για τα ανοικτά παράθυρα δεν το συζητάμε. Να μην τρέχει ο άλλος για μάτι στα βουνά και στα λαγκάδια. Σωστός ο Νομοθέτης. Παροχές και στους ματάκηδες. Επιτέλους τα μπουρδέλα σε άλλη διάσταση. Κάτι σαν τον θερινό κινηματογράφο.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Η χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Μήπως πρέπει να το οριοθετήσετε ηλικιακά; Δηλαδή αν μπει ένας 80αρης τι θα του πει; Τελείωνε σε ένα τέταρτο; Τόσο χρειάζεται για να έρθει στα ίσια του. Μην πάνε τζάμπα τα λεφτά του ανθρώπου. Ηλικιακή οριοθέτηση λοιπόν.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Απαγορεύεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  1. Εδώ που τα λέμε το περισσότερους σε παραπέμπει σε τρομοκρατική ομάδα ή διαδήλωση.
  2. Τώρα αν ο άλλος θέλει και μια παρέα για μη νοιώσει βαρεμάρα ας μην ήμαστε απόλυτοι.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Μήπως θα πρέπει να υπάρχει και ένας οδηγός στάσεων με αντίστοιχες φωτό που θα διαβάζει και πάνω στον οποίον θα εξετάζεται  κάποιος για να εισέλθει; Ρωτάμε ήρεμα.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Πω πω πω! Τι σού'πε τώρα !!! «Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας»… Πω πω άλλη διάσταση στο σέξ.
  2. Επιτέλους, το σεξ στους οίκους ανοχής αποκτά ένα ενδιαφέρον. Μόνο να κάνεις το υπηρεσιακό σου καθήκον μετρώντας έναν αντιβραχίονα είναι τρελή εμπειρία.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Και εδώ υπάρχει μία ασάφεια του Νομοθέτη. Όταν λέει εργαλεία τι εννοεί δηλαδή; Να εκδοθεί συμπληρωματική ερμηνευτική εγκύκλιος με τον κατάλογο των εργαλείων παρακαλώ για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
  2. Το ίδιο ισχύει και για τα βρώσιμα που πρέπει να είναι νωπά όπως και ο αέρας. Δεν μπορεί να το κάνει με κατεψυγμένα. Έλεος βρε, μην βαράτε άλλο θα μαρτυρήσουμε!
  ΟΔΗΓΙΑ
  Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης, μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Από την μία ο Νομοθέτης λέει σε ένα τέταρτο να τελειώνουμε και από την άλλη συνιστά παίγνια με τις μάσκες !!!
  ΟΔΗΓΙΑ
  Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Όταν λέμε μικρό όνομα εννοούμε το κανονικό μικρό η τα άλλα "Τζουτζούκος", "Ρούλης", "Πονηρούλης", κλπ. Άλλο ένα σημείο για διευκρινιστική εγκύκλιο.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Άρα, ο Νομοθέτης πιστεύει ότι ο πελάτης δεν θα ξαναπάει τουλάχιστον για ένα μήνα. Άρα, πιστεύει ότι οι πελάτες δεν ..πάνω από μία φορά το μήνα.
  ΟΔΗΓΙΑ
  Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  1. Οι παραβάτες μπορούν να πληρώσουν με κάρτα;
  2. Δηλαδή θα φάμε όλη την ταλαιπωρία με παράθυρα ανοικτά ,βραχίονες,παιχνίδια με μάσκες κλπ και θα πληρώσουμε στο τέλος; Μόνο ταξιδάκια σε νησιά ξέρετε να επιδοτείτε;

  Ο Μελετητής
  ΑΓΑΣ 2020
  ΥΓ  Φαντάζομαι πως καταλάβατε ότι το κείμενο είναι χιουμοριστικό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Οίκοι ανοχής και οδηγίες –Παρατηρήσεις και επισημάνσεις για νέα εγκύκλιο Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top