728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

  Απάντηση Θανάση Γαλάνη στον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

  Απάντηση στον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη έδωσε ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Θανάσης Γαλάνης με μια μακροσκελέστατη επιστολή μέσω της οποίας καταθέτει τις απόψεις του. Στην ανοικτή επιστολή αναφέρει : Με έκπληξη διάβασα το δελτίο που δημοσιεύσατε, στο οποίο επιλεκτικά
  απομονώσατε κάποιες φράσεις από τις τοποθετήσεις μας σε θέματα του πρόσφατου δια περιφοράς Δημοτικού Συμβουλίου, για να μας επιτεθείτε με περισσή ειρωνεία. Είναι βλέπετε δύσκολο να παραδεχθείτε ότι τα κάνατε μαντάρα.
  Υπηρέτησαπροσωπικά όλα αυτά τα χρόνια και υπηρετώ τον Δήμο μας χωρίς φόβο και πάθος ανιδιοτελώς και το γνωρίζεται πιστεύω.
  Η δημοτική μας παράταξη ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι η ΕνωτικήΚίνησηΕπιδαύρου όχι γιατί το δήλωσεπροεκλογικάάλλαγιατί το πιστεύει και το πράττει.
  - Σας προτείνω να διαβάσετε προσεκτικά τι λέγατε για μας στην συνεδρίαση στην ΝέαΕπίδαυρο όταν τεκμηριωμέναψηφίζαμε το ΤεχνικόΠρόγραμμα που εισηγηθήκατε στο Δ.Σ αλλά και σε πολλές άλλες δημόσιες συζητήσεις που έχουν γίνει.
  Ήρθατε τώρα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και δια περιφοράς, εκμεταλλευόμενοι μια διάταξη που θεσπίστηκε για να εξυπηρετήσει μια έκτακτη ανάγκη να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις που δεν έχουν και τόσο πολύ θέμα άμεσης υλοποίησης.
  Ίσως ψάχνατε μια καλή ευκαιρία διαφήμισης έργων. Γιατί δεν μας το λέγατε να σας βοηθήσουμε;;;
  Εδώ υπάρχουν νομικά πρόσωπα στο Δήμο μας που δεν έχουν καθόλου κανονιστικές πράξεις εδώ και χρόνια και το γνωρίζετε, οι τροποποιήσεις έχουν προτεραιότητα ;;;
  Να σας θυμίσω όμως λίγο.
  -   Θυμάστε ότι από 18.09.2019 εγγράφως σας ζητήσαμε να μεταδίδονταιLiveοι συνεδριάσεις του Δ.Σ ;;;;; Τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ
  -   Θυμάστε ότι από 17.10.2019 εγγράφως σας έχουμεκαταθέσειολοκληρωμένοκανονισμόλειτουργίας του κλειστούΓυμναστηρίουπου δεν είχε ποτέ ;;; Τι έγινε… ΤΙΠΟΤΑ
  -   Θυμάστε ότι από 23.12.2019 εγγράφως σας έχουμεκαταθέσειολοκληρωμένοκανονισμόλειτουργίας της ΟικονομικήςΕπιτροπήςπου δεν είχε ποτέ ;;; Τι έγινε… ΤΙΠΟΤΑ
  -   Θυμάστε ότι από 09.03.2020 εγγράφως σας έχουμεκαταθέσειολοκληρωμένοκανονισμόλειτουργίας για τα κοιμητήριαπου έχει έναν εδώ και πολλά χρόνια ;;; Τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ
  -   Θυμάστε ότι σε πολλάθέματα κερδήθηκαν πιθανές παραγραφές για την ένταξη και τον προγραμματισμό των έργων με την στήριξη μας για το καλό του τόπου μας ;;;
  (π.χ το  πρόγραμμα για τα αδέσποτα και διάφοραάλλα ;;;)
  -   Θυμάστε τι έγινε στον απολογισμόπεπραγμένων του 2017 ;;;
  -   Θυμάστε ότι ποτέδεν είμαστε και δεν έχουμεσκοπό να είμαστε στην πλευρά της στείραςαντιπολίτευσης, της αποχής και του παρόν όπως άλλες Δημοτικές παρατάξεις αλλά της κατάθεσης τεκμηριωμένωναπόψεων και εποικοδομητικήςαντιπολίτευσης ;;;
  -   Θυμάστε όταν συζητήσαμε και σας πρότεινα να μεταδώσουμεLiveαπό τους Ιερούς Ναούς των ΔημοτικώνΔιαμερισμάτων του Δήμου μας (μια από κάθε διαμέρισμα) τις ακολουθίες των Αγίων Ημερών μέσα από τις δυνατότητες και τους τρόπους που μας παρέχει η τεχνολογία ;;;(από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι την και τηνΑνάσταση).
  -   Φυσικά και σχολίασα πρόσφατα την θεσμική σας ανυπακοή στις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τις Ακολουθίες με «ντουντούκες», όχι γιατί μέσα από αυτές θα μεταδιδόταν ο κορωνοϊός, αλλά γιατί αρνούμαι να μιμούμαι άλλες θρησκείες που οι πιστοί τους περιμένουν από τον μιναρέ (ταράτσες στην προκειμένη) να ακούσουν την προσευχή.
  Η κάθεθρησκεία με τους κανόνες της.
  Όπως λέτε και εσείςούτε ποτέ θέλησα, ούτε θέλω,ούτε μπορώ να εκμεταλλευτώ το θέμα πολιτικάαλλά να αφήσουμε τον πολίτη που υπηρετούμε με δικό του τρόπο να χειριστεί τα εκκλησιαστικά του Πιστεύω, καθήκοντα, και υποχρεώσεις όπως θέλει.
  Για τις καμπάνες που κάποιοιθέλουν να σχολιάζουν ΝΑΙ να σημάνουνχαρμόσυνα κατά την ώρα της Ανάστασης το βράδυ του Μ.Σαββάτου που το λάθος ;;;.
  -  Για τις συνεδριάσεις του ΔΣ,και τα σοβαρά θέματα που σας προτείναμε να αναβληθούν και να συζητηθούν δια ζώσηςκεκλισμένων των θηρών,φυσικά και δεν εννοούσαμε 30 άνθρωποι να βρεθούν σε χώρο 60-70 μετ.τετρ. όπως αυτός των συνεδριάσεων του Δ.Σ (αυτό είναι δική σας επιλογή στον τρόπολειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου μας)
  -   Σας είπαμε ότι αυτά τα σοβαράθέματα δεν γίνετε να συζητηθούν δια περιφοράς και αν τα θεωρείτετόσοσοβαρά και επείγον με βάση την ΠΝΠ 55/β/2020 μπορούμε να συνεδριάζουμεδια ζώσης π.χστο ΠνευματικόΚέντρο η ακόμα και στο ΚλειστόΓυμναστήριο με ασφάλεια και αποστάσειςμεταξύ μας όπως προβλέπει ο νομός.
  Άλλωστε αν θέλατε (γιατίεκεί είναι η ουσία, δεν θέλετε) θα μπορούσαμε να συνεδριάσουμεμέσοΤηλεδιάσκεψης όπως το έχετεκάνειμε συνεργάτες σας τοπικούς συμβούλους,και πολυδιαφημίσειμάλιστα μέσα από τα μέσακοινωνικήςδικτύωσης με φωτογραφίες σας. Ξέρουμε και εμείς να το κάνουμε.
  Σας το έχειζητήσει από ότι είδα στην ενημέρωση που μου έγινε και ο Κος Μπουρδακος σε έγγραφο της ‘’ΛαϊκήςΣυσπείρωσης’’
  -   ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ‘’ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ’’
  Δεν θέλατε γιατί ξέρεται πολύ καλά ότι δεν λειτουργείτε σωστά (δεν ακούτε κιόλας) ούτε εσείς, ούτε οι συνεργάτες σας, ούτε οι υπηρεσίες που είστεπολίτικος προϊστάμενος τους.
  ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ κρατήστε το αυτό.
  Να σας πω και κάτι τώρα δημόσια, Δηλώσεις τύπου ‘’ Μην μας προκαλείτεγιατί δεν θα είναι εις βάρος μας’’ που γράψατε στο προηγούμενο δελτίο τύπου σας ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
  Η έμμεση η άμεση απειλή είναι κάτι που με ενοχλούσε πάντα στην ζωή μου και μπορείτε ελεύθερα να την εφαρμόζεται εκεί που μπορεί να περνάει. Θα σας το αναλύσωκαλύτερα δια ζώσης όταν με το καλόεπιστρέψουμε στην κανονικότητασύντομαπου όλοιευχόμαστε.
  Μέχρι τότε, φροντίστε να μάθετε να διαβάζετε σωστά εκείνα που σας γράφουμε – καταθέτουμε, να τα κατανοείτε, και να τα αξιολογείτε.
  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ
  ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ.
  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
  Λυγουριό 15 Απριλίου 2020
  Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Απάντηση Θανάση Γαλάνη στον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top