728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

  Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος : Ηγέτης στα δύσκολα-δημιουργός της επόμενης μέρας -μαχητής του σήμερα

  Ένας Δήμαρχος παράδειγμα! Οι δύσκολες ώρες χρειάζονται γερούς καπεταναίους και τώρα που ακόμα  είμαστε στην ανηφόρα του Κορονοϊού επιβάλλεται να αναφερθούμε σε έναν άνθρωπο που έχει σταθεί σαν πραγματικός καπετάνιος. Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει πολλές φορές επιδείξει δείγματα μεγαλοψυχίας , γενναιοδωρίας και αλτρουισμού. Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη κατάσταση στον Έβρο με τους
  στρατιώτες μας να χτυπάνε 12ωρες βάρδιες στα σύνορα. Ο Δήμαρχος του Άργους θέλοντας κυρίως να εμψυχώσει τον ελληνικό στρατό και την ελληνική αστυνομία  φόρτωσε 2 νταλίκες με 40 τόνους πράγματα που χρειάζονταν και τα παρέδωσε ο ίδιος με αντιπροσωπεία αντιδημάρχων στο στρατόπεδο του Έβρου.
  Μετά ξεκίνησε  η μάχη του κορονοϊού που πριν ακόμα φτάσει στον Δήμο Άργους Μυκηνών ο Δήμαρχος ξεκίνησε εντατικές απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών.
  Επικοινώνησε ο ίδιος με ανθρώπους που είχαν στην κατοχή τους μηχανήματα και τουρμπίνες και με τις οδηγίες των ειδικών πραγματοποίησε ψεκασμούς σε πλατείες , δρόμους και χωριά.
  Επικοινώνησε με τον ομόλογο του  στο Ναύπλιο και πρότεινε την προμήθεια μηχανήματος που διαγιγνώσκει άμεσα τον Κορονοϊό αλλα και 21 ακόμα ιούς και το οποίο θα παραδοθεί στο ΓΝ Αργολίδας.
  Πρόσφερε  στο Νοσοκομείο μάσκες, γάντια όπως και σε άτομα της πυροσβεστικής που του ζήτησαν για να νιώθουν πιο ασφαλείς στην υπηρεσία.
  Επίσης σήμερα δόθηκαν μάσκες στο ΕΚΑΒ.
  Έθεσε σε λειτουργία την Γραμμή για την Κοινωνία όπου η δομή του Βοήθεια στο σπίτι εξυπηρετεί ανήμπορους ανθρώπους που δε μπορούν να μετακινηθούν.
  Παρέδωσε στην αστυνομία ένα περιπολικό ώστε να ενταθούν οι περιπολίες τώρα που υπάρχει
  ανάγκη.
  Με πρόταση του ο Δήμαρχος Καμπόσος πρότεινε να συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον Κορονοιο. Επίσης η πρόταση/παράκληση προς τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών που νοικιάζουν οι επιχειρηματίες είναι  να μην εισπράξουν τα ενοίκια των 2 τελευταίων μηνών. Εισηγήθηκε να μην κόβεται το νερό σε οφειλέτες καθ όλη την διάρκεια της πανδημίας ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των πολιτών.
  Μότο του Δημάρχου είναι «το διοικείν εστί προβλέπειν» για να κάνει κάποιος διοίκηση πρέπει να έχει την δυνατότητα να προβλέπει.
  Κι επειδή έχει παρατηρήσει στο νοσοκομείο δεν υπάρχει καμία μονάδα εντατικής θεραπεία  ήδη επικοινωνεί με εύπορους απόδημους Έλληνες ώστε με την οικονομική τους προσφορά  να δημιουργηθούν 4 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του Άργους.
  Όλα αυτά κάνουν τον πολίτη να νιώθει σιγουριά. Όλα αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε πως πράξαμε το σωστό στις περασμένες εκλογές. Τέτοιους ανθρώπους θέλει ο τόπος. Άοκνους μαχητές για το κοινό καλό. Δεν είναι ο δήμαρχος των παρελάσεων, είναι ο Δήμαρχος που θέλουν όλοι οι δημότες. Ακόμα και αυτή την ώρα που όλα έχουν παραλύσει ο Δημήτρης Καμπόσος συνεχίζει τα έργα του. Η ανάπλαση των πεζοδρόμων του Άργους , το κολυμβητήριο. Με το ένα μάτι στον άνθρωπο και με το άλλο στην επόμενη μέρα!Μπράβο!


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος : Ηγέτης στα δύσκολα-δημιουργός της επόμενης μέρας -μαχητής του σήμερα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top