728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

  Ανοίγει ο διάλογος για τους μετανάστες στην Ερμιονίδα

  Θυελλώδης, αναμένεται να είναι η συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 6.00μ.μ. καθώς θα συζητηθεί αίτημα των κατοίκων που αφορά την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή.
  Το κείμενο που υπογράφεται από τουλάχιστον 450 πολίτες αναφέρει:
   
  "Συνήλθαμε σήμερα ενεργοί πολίτες τού δήμου Ερμιονίδας κάτω από την πίεση τού μεταναστευτικού και εξετάσαμε τα πάρα κάτω δεδομένα.
  1ον Η παράνομη είσοδος σε κάθε χώρα, αποτελεί εχθρική ενέργεια ενάντια στον λαό της, εκτός εάν η γειτονική χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ή εσωτερική αναστάτωση οπότε οι πολίτες της εξαναγκάζονται να καταφεύγουν για λόγους ασφαλείας.
  2ον Η κυβέρνηση έχει χρέος να διαφυλάσσει τα σύνορα από κάθε παράνομη εισβολή μέσω τού στρατού και όχι να διευκολύνει μέσω αυτού την είσοδο και την εγκατάστασή τους σε όλη την επικράτεια αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών και για τις αντιδράσεις τους.
  3ον Οι εισβάλλοντες, δεν προέρχονται από γειτονική εμπόλεμη χώρα, αλλά από διάφορες μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής και της Ασίας, με κουλτούρα και συνήθειες αντίθετες προς τις δικές μας. Αν και οι πατρίδες τους είναι πάμφτωχες, έρχονται με πολλά χρήματα και πανάκριβα κινητά, έχουν χάσει όλοι τα διαβατήρια κατά την είσοδο τους, όχι όμως τα κινητά και διευκολύνονται από οργανωμένες ομάδες επαγγελματιών «ανθρωπιστών».
  4ον Όλοι αυτοί οι παράνομοι εισερχόμενοι, δεν διαθέτουν ούτε πιστοποιητικά υγείας , ούτε νομιμοφροσύνης. Επομένως διατρέχουμε άμεσο κίνδυνο και στο θέμα της υγείας από μεταδιδόμενες ασθένειες οι οποίες βρίσκονται σε έξαρση στην Αφρική και στο θέμα της ασφάλειας από την είσοδο κάθε μορφής εγκληματιών και πρακτόρων.
  5ον Η χώρα μας πλήττεται από ανεργία και φτηνά μεροκάματα με συνέπεια οι νέοι να εξαναγκάζονται σε μετανάστευση και οι οικογένειες σε σκληρή φτώχια. Πώς λοιπόν ανοίγουν τα σύνορα σε πρόσθετο εργατικό δυναμικό το οποίο θα φέρει την χαριστική βολή και σ΄αυτήν την ελάχιστη απασχόληση των Ελλήνων εργαζομένων ;
  6ον Αν και έχει δοθεί άδεια να φιλοξενούνται δωρεάν σιτιζόμενοι σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς να έχουν πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.
  7ον Με δεδομένες τις διαρκείς απειλές από την Τουρκία οι οποίες συνοδεύονται από βαριά εξοπλιστικά προγράμματα και τού τεταμένου ορίζονται στη γειτονιά, σε περίπτωση απευκταίου πολεμικού συμβάντος όπου οι άνδρες θα είναι επιστρατευμένοι, τί θα κάνουν τα άοπλα γυναικόπαιδα ανάμεσα σ΄αυτό το σκοτεινής προελεύσεως πλήθος ;
  Με βάση αυτά τα δεδομένα, αποφασίσαμε :
  Να στείλουμε αίτημα στον δήμο να αρνηθεί κάθε εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή μας, σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο και να απαγορεύσει την κυκλοφορία ανάμεσά μας σ’ αυτούς πού εγκαταστάθηκαν, για λόγους ασφαλείας.
  Αν ο δήμος και η πολιτεία το αμφισβητεί, ας προκαλέσουν δημοψήφισμα σε τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο για να εκφράσει ο κυρίαρχος λαός τη θέλησή του.
  Το παρόν εγκρίνεται διά βοής από τούς παρευρισκομένους και αποστέλλεται στον δήμο."

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ανοίγει ο διάλογος για τους μετανάστες στην Ερμιονίδα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top