728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

  Μαρία Ράλλη : Τίποτε δεν γίνεται πίσω από τις πλάτες της κοινωνίας

  Ολοκληρώθηκε τελικά η συγκρότηση μίας σειράς επιτροπών που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένες αποστολές στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Μαρία δείχνει στο ξεκίνημα της ότι επιθυμεί ο οργανισμός να δραστηριοποιηθεί με εξωστρέφεια και όπως περιμένουν όλοι με
  απόλυτη διαφάνεια Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρία Ράλλη στο κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα για να εξηγήσει την φιλοσοφία με την οποία θα λειτουργήσουν στην τετραετία και τα κριτήρια της δημιουργίας των επιτροπών δήλωσε :
  «Να είστε σίγουροι ότι δεν γίνεται τίποτα πίσω από την πλάτη των ομάδων εργασίας, του Δ.Σ και της ίδιας της κοινωνίας.» Το πλήρες κείμενο της Μαρίας Ράλλη έχει ως εξής
  ΔΗΛΩΣΗ
  Ο  Δημοτικός  Οργανισμός  Πολιτισμού  Περιβάλλοντος,  Αθλητισμού  και  Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς του Δήμου Ναυπλιέων γιατί οι τομείς με τους οποίους ασχολείται αγγίζουν κάθε δημότη του αλλά και επισκέπτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, κατοικίας και ενδιαφερόντων.
  Σκοποί του Νομικού  προσώπου  είναι   η  οργάνωση και η λειτουργία υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας και φυσικά των επισκεπτών μας.
  ● Η λειτουργία του Δημοτικού ωδείου, της  φιλαρμονικής, των αθλητικών εγκαταστάσεων η διεξαγωγή αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων, η προώθηση του βιβλίου σε όλους τους δημότες.
  ● η συνεργασία με όλους τους φορείς, τα σωματεία και τους ντόπιους καλλιτέχνες
  ● η προώθηση και καλλιέργεια της ιδέας του αθλητισμού
  ● Η περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος
  ● Η προσπάθεια για μια καθαρή και περιβαλλοντικά σύγχρονη πόλη με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αποτελούν τους βασικούς μας στόχους.
  Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μας ως νέο ΔΣ και εγώ ως Πρόεδρος τονίσαμε από την πρώτη στιγμή τη βούλησή μας για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με σκοπό να δρομολογηθούν λύσεις σε χρονίζοντα θέματα και κυρίως την υλοποίηση των παραπάνω στόχων Έτσι συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας σε όλους τους τομείς δράσης του ΔΟΠΠΑΤ στις οποίες συμμετέχουν εκτός από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολίτες οι οποίοι θέλησαν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.
  Από την αρχή έχω δεσμευθεί για συλλογική διοίκηση όπου το διοικητικό συμβούλιο αποτελεί το κυρίαρχο όργανο διαβούλευσης, σύνθεσης και λήψης αποφάσεων. Οι μέχρι τώρα συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου καθώς και η δημοσίευση όλων των μέχρι τώρα πρακτικών του το αποδεικνύει περίτρανα. Όσον αφορά για την τοποθέτησή μου ως επικεφαλής στις επιτροπές του ΔΟΠΠΑΤ έγινε με γνώμονα τη χάραξη ενιαίας στρατηγικής και ισορροπίας για την επίτευξη όλων των παραπάνω στόχων και όχι για λόγους αυτοπροβολής.
  Να είστε σίγουροι ότι δεν γίνεται τίποτα πίσω από την πλάτη των ομάδων εργασίας, του Δ.Σ και της ίδιας της κοινωνίας.
  Εύχομαι σε όλα τα μέλη παραγωγική θητεία προσδοκώντας τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

                                                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                                                                      ΡΑΛΛΗ - ΠΙΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μαρία Ράλλη : Τίποτε δεν γίνεται πίσω από τις πλάτες της κοινωνίας Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top