728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

  Γιάννη μην πάρεις θέσεις εξουσίας μαζί με τον Νίκα-Οργισμένη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

  Τη  διαφωνία τους με την απόφαση του Γιάννη Μπουντρούκα να αναλάβει θέσεις εκτελεστικής ευθύνης έδωσαν στη δημοσιότητα Οι Νομαρχιακές επιτροπές της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ακόλουθη ανακοίνωση :Την Τετάρτη 02/10/2019, στην Τρίπολη, συνεδρίασαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του
  Κινήματος Αλλαγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή των τοπικών Βουλευτών, των μελών της ΚΠΕ που προέρχονται από τους εν λόγω νομούς, καθώς και των αντίστοιχων Γραμματέων των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.
  Θέμα της σύσκεψης στην οποία παρευρέθηκε και συντόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ήταν η εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε στην Περιφέρεια με την ανάληψη καθηκόντων από την νέα περιφερειακή διοίκηση και τη θέση του κόμματος για τη στάση που θα κρατήσει η παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία», η οποία στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
  Στη συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκαν και μέλη της περιφερειακής παράταξης, με παρουσία του επικεφαλής αυτής Γ. Μπουντρούκα, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου κατατέθηκε πλήθος προτάσεων σχετικά με τη στάση και τον τρόπο που κρίνεται από τα κομματικά όργανα ότι πρέπει να δραστηριοποιηθεί η περιφερειακή παράταξη. Κατά πλειοψηφία, τα μέλη των κομματικών οργάνων κατέληξαν στην ακόλουθη δήλωση:Σεβόμενοι την αυτονομία της περιφερειακής μας παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», τασσόμαστε υπέρ μιας παρεμβατικής λειτουργίας προγραμματικής διεκδίκησης, χωρίς την ανάληψη θέσης εκτελεστικής εξουσίας στο υφιστάμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
  Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης
  Αμεση ηταν η αντίδραση του Γιάννη Μπουντρούκα που δήλωσε :
  Με αφορμή την κατά πλειοψηφία απόφαση που έλαβαν την Τετάρτη 2/10/19 στην Τρίπολη οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουμε να τονίσουμε τα εξής:
  - Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον σεβασμό στην αυτονομία της Περιφερειακής μας Παράταξης που επέδειξαν τα αρμόδια κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής της Περιφέρειας και την οποία κατέγραψαν στο τελικό κείμενο της απόφασής τους.
  - Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης προκειμένου να γίνει ένας γόνιμος και κυρίως δημοκρατικός διάλογος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έλαβε χώρα στην Τρίπολη.
  - Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα σεβόμενοι τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν και η στάση μας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι στάση ευθύνης και προσφοράς προς όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου.
  - Ξεκαθαρίζουμε ότι θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την Αυτοδιοικητική μας αυτονομία ως νέος Φορέας και τονίζουμε σε όλους τους τόνους ότι οι τελικές αποφάσεις που θα λαμβάνουμε κάθε φορά θα είναι αποτέλεσμα διεργασιών των μελών της παράταξης και μόνο αυτών.
  - Επιδιώκουμε, ζητάμε και ενθαρύνουμε τη συνεργασία της παράταξής μας με όλα τα κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, που μας στήριξαν στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές και δηλώνουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το ρόλο τους.
  - Δεσμευόμαστε ότι οι δύο έδρες που κατέχουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχουμε την υλοποίηση των βασικών στόχων του προεκλογικού μας προγράμματος ψηφίζοντας κάθε φορά ότι θετικό έρχεται ως θέμα και καταψηφίζοντας ότι θεωρούμε ότι είναι προς μία αρνητική κατεύθυνση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Γιάννη μην πάρεις θέσεις εξουσίας μαζί με τον Νίκα-Οργισμένη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top