728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

  Μαντζούνης –Λυμπέρης και Γιώργος Μπουζαλάς πρόσωπα-κλειδιά των εκλογών

  Υπερπολύτιμο εργαλείο μάχης αποδείχθηκε ο Γιάννης Μαντζούνης  για τον Παναγιωτη Νίκα και είναι πλέον ένα από τα πρόσωπα των εκλογών που έδωσαν το δικό τους πολιτικό μήνυμα. Συνεργάσθηκε με τον Παναγιώτη Νίκα κάνοντας υπέρβαση των κομματικών διαφορών που υπήρχαν και με την εκλογή του απέδειξε ότι γνωρίζει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

  Μαντζούνης
  Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι ψηφοφόροι στο πρόσωπό του αποτέλεσε και το ανάχωμα στην επέλαση Τατούλη στον πρώτο γύρο. Ο Δήμος Ναυπλίου είναι ο μοναδικός Δήμος της Αργολίδας που δεν μπόρεσε να κερδίσει η Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη την πρώτη Κυριακή συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,96% έναντι 35,48% του Παναγιώτη Νίκα. Εχοντας σαν βάση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ο Γιάννης Μαντζούνης κατάφερε να πετύχει μια τεράστια αύξηση του ποσοστού του Παναγιώτη Νίκα με 57,88% έναντι 42,12% που έμεινε πιστό στον Πέτρο Τατούλη. Η διαφορά δηλαδή εκτοξεύθηκε στις 15,76 μονάδες μετατρέποντας την εκλογική μάχη σε υγιεινό περίπατο. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στην Αργολίδα αλλά και μία από τις μεγαλύτερες σε επίπεδο Περιφέρειας .
  Λυμπέρης
  Στην αντίπερα όχθη πρόσωπο των εκλογών σε επίπεδο υποψηφίων συμβούλων θα πρέπει να θεωρηθεί ο Αντώνης Λυμπέρης που εμφανίσθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Περιφέρειας και άφησε πίσω του ονόματα φαβορί. Ο Αντώνης Λυμπέρης προερχόμενος από το Κιβέρι μέσα από μια πορεία που την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέδειξε ότι με διαρκή αγώνα μπορείς να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των πολιτών και κατέλαβε την δεύτερη θέση με 3698 ψήφους έστω και αν ο προεκλογικός του αγώνας κράτησε λίγες μέρες αφού ήταν η τελευταία ανακοίνωση υποψηφίου που έκανε ο Πέτρος Τατούλης.
  Μπουζαλάς
  Ο Γιώργος Μπουζαλάς μετά την αποχώρησή του από την παράταξη Κωστούρου αμφισβητήθηκε έντονα και ειδικότερα όταν ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ο ίδιος βέβαια δεν έδωσε σημασία σε αυτούς που τον αμφισβητούσαν και στην πορεία απέδειξε ότι είναι γεννημένος για να κερδίζει μεγάλες εκλογικές μάχες ακόμα και όταν τίποτε δεν είναι ευνοϊκό γι αυτόν. Διαψεύδοντας με ηχηρό τρόπο το «όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος» κέρδισε την πρωτιά στον Δήμο Ασίνης με τον εντυπωσιακό αριθμό των 1491 ψήφων. Εκκωφαντική πρωτιά μεταξύ ισάξιων αντιπάλων που απλά επιβεβαίωσε την δυναμική του στην κοινωνία και την αποδοχή του λόγω της μεγάλης προσφοράς του. Χαρακτηριστική είναι και η δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:
  "Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω δυο λόγια τα οποία ομως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθω!... Γιατί το να πέρνεις 1491 ψήφους και να είσαι ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος απ' όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές του δήμου Ναυπλίου χωρίς να έχω καμία θεση εξουσίας με ότι αυτό συνεπάγεται και να είμαι υποψήφιος με την παράταξη της αντιπολίτευσης με ένα ποσοστό της τάξης του 37% και να πάρω περισσότερους σταυρούς από τις προηγούμενες εκλογές .. που η παράταξη που είχα κατέβει τότε στις εκλογές είχε πάρει το 52%!! Ε αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι πολυ δύσκολο να το περιγράψω με λόγια ποσο μάλλον και στον γραπτό λόγο!!!
  Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και όσους για διάφορους λογους δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν ..αλλά είχαν μόνο καλα λόγια να πουν για μένα !! Έχει πολύ μεγάλη αξία για μένα και αυτό !!Θέλω να πω δυο λόγια στους συνδημότες μου που η αγάπη που μου έδειξαν είναι πολύ μεγάλη και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου.
  Να τους βοηθάω και να τους εξυπηρετώ ..ανεξαρτήτου θέσης και πόστου !!Έτσι έχω μεγαλώσει.
  Έτσι λειτουργώ έως και σήμερα και έτσι θα συνεχίσω !!
  Και πώς να είναι διαφορετικά μετά από την αγάπη και την δύναμη που μου μεταφέρατε με την ψήφο σας η οποία έχει και πολύ μεγαλύτερη αξία γιατί το κάνατε με γνώμωνα την αγάπη σας και μόνο ...
  Ουτε ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ..ουτε ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.. ούτε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ υπήρχαν για να με ψηφίσετε παρά μόνο η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς το πρόσωπό μου !!!
  Σας ευχαριστώ και ελπίζω να φανώ αντάξιος της αγάπης που μου δείξατε!! Γιώργος Μπουζαλάς (Έντι)".

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μαντζούνης –Λυμπέρης και Γιώργος Μπουζαλάς πρόσωπα-κλειδιά των εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top