728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

  Στον δρόμο για την κάλπη : "ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ" του Γιώργου Λυσίκατου

  «Δικαιούμαστε να θέλουμε έναν καλύτερο Δήμο», γράφει ο Λυσίκατος Γεώργιος του Νικολάου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τον Δήμο Ναυπλιέων καταθέτοντας τις απόψεις του λίγες μέρες πρίν ανοίξουν οι κάλπες μέσα από μια σειρά σκέψεων –προτάσεων.
  Συγκεκριμένα αναφέρει :

  Πάντα πίστευα ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση όλων των πολιτών, και με αυτή την λογική αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σκεπτόμενος σοβαρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια, βασικά προβλήματα τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μου και χρήζουν άμεσης επίλυσης, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος.
  Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να αναλάβουμε τη τύχη του τόπου μας. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα θέλω που θα κάνουν την διαφορά. Έτσι και εγώ με την επιλογή μου αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά γιατί :
  ☑️Θέλω έναν δήμο που η ισονομία θα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση.
  ☑️Θέλω έναν δήμο που θα έχει όραμα και φαντασία σε όλες του τις εκφάνσεις
  ☑️Θέλω  έναν δήμο  που να μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το κοινό καλό και όχι να κάνει απλά τον διαχειριστή για να μην στενοχωρήσει κανένα.
  ☑️Θέλω έναν δήμο που όλοι  θα πρέπει να συνεργάζονται ανεξάρτητα του πολιτικού χώρου ή συνδυασμού για το καλό του τόπου.
  ☑️Θέλω έναν δήμο που θα έχει στρατηγικό σχεδιασμό και συγκεκριμένους στόχους να υλοποιήσει.
  ☑️Θέλω έναν δήμο να αναλαμβάνει τις ευθύνες και όχι πάντα να τις αποδίδει  στους άλλους
  ☑️Θέλω έναν δήμο καθαρό. Απ’ άκρη σ’ άκρη!
  ☑️Θέλω οι δρόμοι να μην έχουν λακκούβες. Ο καλός δρόμος – το κλείσιμο της λακκούβας  και η αλλαγή της λάμπας να μην είναι ρουσφέτι γιατί είναι από τα  αυτονόητα που πρέπει να κάνει μια δημοτική αρχή.
  ☑️Θέλω έναν δήμο  που θα είναι προσβάσιμος  και φιλικός στα άτομα με αναπηρία. Να δίνει ίσες ευκαιρίες ώστε να αντιμετωπίζονται σαν ισότιμα μέλη της μικρής μας κοινωνίας.
  ☑️Θέλω έναν δήμο  με περισσότερο πράσινο και σύγχρονες παιδικές χαρές.
  ☑️Θέλω  έναν δήμο που η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών θα είναι προτεραιότητα,  τόσο για την καλύτερη  εξυπηρέτηση του δημότη όσο και του επισκέπτη.
  ☑️Θέλω  έναν δήμο που δεν θα αντιμετωπίζει την επιχειρηματικότητα σαν έγκλημα και δεν θα κινείται σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων.
  ☑️Θέλω έναν δήμο που η εξοικονόμηση  ενέργειας, υδάτινων πόρων και η  μείωση των  απορριμμάτων  θα είναι πρωταρχικός στόχος.
  ☑️Θέλω οι νέοι του δήμου μας να κάνουν μαθήματα με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε μεγάλες αίθουσες και όχι στοιβαγμένοι σε λυόμενα και σε προσωρινά μισθωμένα καταστήματα.
  Όμως δεν αρκεί να θέλεις πρέπει και να προσπαθήσεις, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τα κατακτήσεις όλα αυτά και όταν τα κατακτήσεις θα πρέπει να βάλεις υψηλότερους στόχους για να τους κατακτήσεις κι αυτούς.
  Έτσι και εγώ τώρα διεκδικώ την στήριξη όλων όσων πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια, για μια αλλαγή. Για έναν άλλο δήμο. Για όσους πιστεύουν ότι μπορώ να προσφέρω και να ανταποκριθώ στις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής.
  Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, για το καλό του τόπου, γιατί όλοι μας έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο…

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Στον δρόμο για την κάλπη : "ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ" του Γιώργου Λυσίκατου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top