728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

  Παραπολιτικά της περασμένης εβδομάδας με φόντο τις εκλογές

  Εχει και τα ωραία της η προεκλογική περίοδος .Είδαμε την σύζυγο που έχει επαγγελματική σχέση με τον Δήμο να είναι παρούσα στο εκδήλωση του Δημήτρη Κωστούρου και τον σύζυγο στην εκδήλωση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με τον οποίο έχει στενή φιλία.
  Αυτά είναι τα ωραία και το ερώτημα είναι ποιος θα παρασύρει ποιόν ; Το συμφέρον η η φιλία;


  Χειβιδόπουλος

  Σίγουρα από τις συγκεντρώσεις δεν   μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλά κρατάμε δύο σημεία . Η συγκέντρωση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά είχε πάθος και αυτό εκφράσθηκε με διάφορους τρόπους. Η συγκέντρωση του Τάσου Χειβιδόπουλου σίγουρα είναι προιδεαστική για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών . Δεν τραβάει αυτή η ιστορία όσο και να προσπαθούν Οι αιτίες είναι πολλές αλλά η πρώτη είναι ο επικεφαλής της παράταξης.

  Βατερλώ

  Σε πολιτικό Βατερλώ θα εξελιχθούν τελικά  οι εκλογές για τον Αλέκο Τσιλογιαννη στον Δήμο Επιδαύρου;΄ Μαθαίνουμε ότι  είναι πρωτοφανές στα προεκλογικά χρονικά να κάνει συγκεντρώσεις σε χωριά όπου δεν πατάει κανένας (!!) κάτοικος από το χωριό. Ακόμα και στενοί συνεργάτες του είναι προβληματισμένοι για τον κλίμα που επικρατεί. Αυτά μαθαίνουμε εκτός εάν είναι φήμες και δούμε φωτογραφίες που να μας πείσουν για το αντίθετο. Βιάστηκαν πολύ να προεξοφλήσουν την είσοδο στον δεύτερο γύρο.

  Καμίνης

  Επειδή ο Χειβιδόπουλος έχει μεγαλώσε σε ειδικές πολιτικές συνθήκες και περιβάλλον έχει διαμορφωμένη άλλη πολιτική λογική και την εφαρμόζει Κάλεσε τον Καμίνη και συναντήθηκε μαζί του στο προεκλογικό κέντρο για να συζητήσει τα μεγάλα θέματα της αυτοδιοίκησης .Προφανώς ο Τάσος πιστεύει ότι ο Καμίνης στην Αργολίδας θεωρείται σημαντικό πρόσωπο και γι αυτό τον έφερε να μας επηρεάσεις. Που νάξερες Τασο ποσο σημαντικός είναι ο Καμίνης και ο κάθε Καμίνης

  Νταβίλης
  Με τον γνωστό γιατρό Δημήτρη Νταβίλη τα έβαλε ο Χειβιδόπουλος και φυσικά η απάντηση ήταν άμεση και με φινάλε άγριο. Ο Δημήτρης Νατβίλης απαντώντας στον Κο Χειβιδόπουλο δήλωσε στο κλείσιμο της επιστολής του :« Πάντως Τάσσο σχετικά με το τελευταίο οικονομικό σκάνδαλο που δημιούργησες σε ολόκληρη την Αργολίδα και έμπλεξες δεκάδες επαγγελματίες του τόπου μας με τους δρόμους πολιτισμού και την ΜΚΟ να ξέρεις ότι έπεσες στα μάτια μου χαμηλά και δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλα εκείνα που έλεγαν για σένα για το πώς διαχειρίστηκες την εξουσία στην οποία σε διόρισε ο Πέτρος Τατούλης Εύχομαι να ξεμπλέξεις με την δικαιοσύνη αν και το βλέπω πολύ δύσκολο. Ο λαός θα μας κρίνει στις 26 Μαΐου!»

  Ευρωβουλευτής

  Σήμερα 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο Άργος
  Η ομιλία  θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο του Άργους  στις 18:15. Οσοι πιστοί προσέλθετε Εμείς πάντως από την στιγμή που διαβάσαμε για τα προνόμια των Ευρωβουλευτών ούτε να πλησιάσουμε δεν θέλουμε.

  Θεοδωρακίδης

  Εχει φανατικούς φίλους και υποστηρικτές ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης και αυτό φάνηκε από την υποδοχή που του έκαναν οι φίλοι της παράταξης στα εγκαίνια του  εκλογικού κέντρου. O ίδιος επειδή είναι χαμηλών τόνων θέλεις έστω και τις λίγες μέρες που απομένουν για να τελειώσουν οι εκλογές την στήριξη πολλών φίλων του για να εκλεγεί Από ότι έχει αρχίσει να φαίνεται θα την έχει .
  Νέοι

  Δύο νέοι σε δύο διαφορετικές παρατάξεις που όμως μιλάνε ,γελάνε συζητάνε και γενικότερα λειτουργούν φυσιολογικά . Ο Γιώργος Λυσίκατος και ο Δημήτρης Μπουγιώτης έχουν κατανοήσει ότι πρόκειται για μάχη ιδεών και δεν είναι μια στείρα προσωπική αντιπαράθεση. Δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο Αντίθετα κάποιοι άλλοι την έχουν δεί περίεργα την υπόθεση και κάνουν σαν τρελοί Στο Ναύπλιο όμως τα πάντα γίνονται γνωστά γι αυτό καλό είναι να συνέλθουν

  Δέδες

  Ο Γιώργος Δέδες είναι ένα από τα πλέον συμπαθητικά πρόσωπα στην Αργολίδα από την οποία στις προηγούμενες εκλογές αποκόμισε ένα σημαντικό ποσοστό .
  Άνθρωποι που γνωρίζουν τις κινήσεις του δηλώνουν σίγουροι ότι αυτή την φορά θα αποτελέσει την έκπληξη ότι και να κάνουν οι αντίπαλοί του.
  Ο Γιώργος Δέδες πάντως είναι το μεγάλο ερωτηματικό σε αυτές τις εκλογές και αναρωτιόμαστε εάν έχει οροφή η άνοδός του

  Λαμπρου

  Από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου κρατάμε ένα απόσπασμα σε ότι αφορά την εκτίμησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα : «Προσωπικά πιστεύω ότι οι δημότες του Δήμου μας θα μας αξιολογήσουν θετικά, θα κερδίσουμε τη μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, η δύναμη και η πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου μας αναγνωρίζεται και από όλους (υποστηρικτές και αντιπάλους). Εμείς πρεσβεύουμε και υπηρετούμε το νέο μοντέλο της συλλογικής διακυβέρνησης στους Δήμους, το οποίο προέκυψε με τις πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αναγκαιότητα οι δημότες να εκφράσουν τη βούλησή τους, να διαμορφώσουν μία ισχυρή πλειοψηφία για να μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος την επόμενη μέρα.»

  Νίκας

  Όλα αρχίζουν και δείχνουν ότι χάνεται η πρωτιά στην Αρογλίδα για τον Παναγιώτη Νίκα Φυσικά και θα αναζητηθούν ευθύνες ειδικά για την δράση μιας ομάδας θερμοκέφαλων που το παίζουν και υποστηρικτές του Μητσοτάκη Α ρε Κυριάκο αν είναι έτσι οι φίλοι σου τότε πές μας ποιοι είναι οι εχθροί σου Ολοι μιλάνε για μια μικρή ομάδα που υπηρέτησε τους προσωπικούς της σχεδιασμούς διώχνοντας κόσμο από τον Νίκα Μόλις τελειώσουν οι εκλογές τα ξαναλέμε Ποιος ξέρει Μπορεί να προκαλέσουν ένα θαύμα και να βγεί στην Αργολίδα πρώτος ο Νίκας ….

  Σιδέρης

  Με όπλο τα έργα στον χώρο του ποδοσφαίρου έπαιξε ο Βασίλης Σιδέρης που φιλοδοξεί να βγεί πρώτος για να βρεθεί ξανά στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη.Ετσι και αλλιώς σε αυτόν τον τομέα είναι ο μαναδικός γνώστης των προβλημάτων που υπάρχουν Εκείνος όμως που κάνει χαμηλές πτήσεις με τον ίδιο προορισμός είναι ο Σαρρής που θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή Βασίλη έχε το νού σου

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Παραπολιτικά της περασμένης εβδομάδας με φόντο τις εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top