728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

  Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που μας πέρασε

  Ούτε και στοιχειωμένο να ήταν το Ναύπλιο τελικά Οσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για τον Δήμο στην πορεία κάνουν μεταβολή και εξαφανίζονται. Οσοι πάλι είναι αποφασισμένοι να δώσουν την μάχη και να μην κάνουν πίσω δεν
  μπορούν να βρούν ούτε μισό σύμβουλο Περίεργα πράγματα βρε Σαν να παίζεις χαρτιά με σημαδεμένη τράπουλα. Στην σφαίρα της φαντασίας μας όλα περνάνε και χάνονται

  Γκουλιώνης

  Πάντως εκείνο που έχουμε σε προτεραιότητα είναι να κάνουμε μία δημοσκόπηση για να δούμε πόσοι αποδέχθηκαν τις εξηγήσεις του Θύμιου Γκουλιώνη . Εμείς πάντως διασκεδάσαμε αφάνταστα αφού και ο καιρός μας δημιουργούσε μια θετική προδιάθεση. Ηταν τόσο εμφανής η προσπάθεια του Θύμιου να μην θίξει κανέναν όσο και η προσπάθεια του παιδιού όταν μπαίνει στο σπίτι και ακούγεται η φωνή της μάνας Πρόσεχε εχω καθαρίσει το σπίτι…..

  Τσαμπουκάς

  Και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι η μάλλον όπως έπρεπε να είναι αυτή η υπόθεση γιατρέ μου ήθελε πίστη στον στόχο ,απόφαση για μάχη προκειμένου να κερδηθεί ο στόχος ,αντοχές στις αντίξοες συνθήκες που γεννά η μάχη και πολύ τσαμπουκά και τρέλα . Να το ξαναπώ ;;; Θα το ξαναπώ Όταν τα μνημόνια έκαιγαν ο Κωστούρος κάλεσε ένα από τους Πρωθυπουργούς των μνημονίων, τον Αντώνη Σαμαρά να τον κάνει επίτιμο δημότη , να του δώσει τιμητικές πλακέτες και να τον ευχαριστήσει δημόσια για όλα τα καλά που έκανε για την πόλη. Εξω από το Βουλευτικό μαζεύτηκαν και μερικές δεκάδες αγανακτισμένοι που έδωσαν μεγαλύτερη αξία στην κίνηση του Κωστούρου που σίγουρα δεν μετάνιωσε για εκείνη τη μέρα . Απλά πράγματα γιατρέ μου . Όταν παίρνουμε ΑΠΟΦΑΣΗ τότε πρέπει να έχουμε την ψυχή και το νου να την υπηρετούμε .

  Εμπλοκή

  Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μην ήμαστε αγαθούληδες παίζουν ρόλο και άνθρωποι που έχουν συμφέροντα. Προμηθευτές ,εργολάβοι και πάει λέγοντας. Οι πικραμένοι αλλά και οι ευνοημένοι δίνουν την δική τους μάχη Την μάχη της επιβίωσης . Αν τα χρόνια της κρίσης μας είχαν δώσει εμπειρία τότε θα βλέπαμε πολύ διαφορετικά τις εκλογές.

  Ρώτα

  Αφού είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εσάς θα συζητήσετε με υποψηφίους ρωτήστε να σας πούνε ποιες είναι οι νόμιμες αποδοχές ενός Αντιδημάρχου η ενός Προέδρου δημοτικής Επιχείρησης Για ρωτήστε να μάθετε για να αρχίσετε να βλέπετε όλο το σκηνικό και όχι τον γείτονα απέναντι που στηρίζει κάποιον και εσείς πρέπει να πάτε στον αντίθετο Ξυπνήστε βρε Ζητήστε να μάθετε Το έχετε υποχρέωση στον εαυτό σας Σε ότι αφορά τα έργα όλοι ξέρετε τι έγινε και τι δεν έγινε .

  Περιφέρεια

  Ο μεγάλος χαμός γίνεται σε επίπεδο Περιφέρειας Σε τεντωμένο σχοινί κινούνται όλοι και όλα .Ειδικά στην παράταξη Τατούλη  ένα τσάκ χρειάζεται για να μην μείνει τιποτε όρθιο Αν δεν επικρατήσει η κοινή λογική και επικρατήσει η αλαζονεία τότε 3-4 βαλίτσες είναι έτοιμες και παρκαρισμένες στην έξοδο για νέα ταξίδια .


  Λυκομήτρος

  Ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος ανακοίνωσε ότι : «Ολοκληρώθηκαν αυτές  τις ημέρες οι διαδικασίες – εργασίες για την υδροδότηση των οικισμών Ανυφί – Ηραίον – Πλατανίτι με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης .
  Ποιο συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα  εξετελέσθησαν διάφορες υδραυλικές εργασίες όπως καθαρισμός δεξαμενής – αντικατάσταση προβληματικών τμημάτων του δικτύου – εκκενώσεις για τον καθαρισμό του δικτύου ύδρευσης .» Να δούμε επειδή έχει τρέξει πώς θα του το ανταποδώσει η κοινωνία .

  Μέτρηση

  Θα γίνει και αυτή η μέτρηση μαζί με άλλες μετρήσεις Να δούμε πόσοι νέοι άνθρωποι μπαίνουν στο παιχνίδι της αυτοδιοίκησης. Να δούμε τι φέρνει αυτή η νέα γενιά .Τον ήδη μολυσμένο των δημοσίων σχέσεων ή της αναγκης για δημιουργία Είναι ένα ερώτημα που μπαίνει σε όλες τις συζητήσεις και φυσικά πρέπει να απαντηθεί άμεσα. Πάντως κάποια παιδιά έχουν μπεί με θετικό τρόπο στον προεκλογικό αγώνα και αυτό δεν περνά απαρατήρητο . Οι γυναίκες δείχνουν πιο ώριμες


  Γκόνης
   Μέσα στις αντιδράσεις για το Λιμάνι και ο Κώστας Γκόνης : «Από το έργο αυτό, που θα μπορεί να φιλοξενεί 210 σκάφη, ο μόνος που θα ωφελείται είναι ο ιδιώτης επιχειρηματίας.
  Τι έχει να κερδίσει ο δημότης του Ναυπλίου και ιδιαίτερα ο εργαζόμενος από ένα τέτοιο έργο; Απολύτως τίποτα. Αντίθετα το νέο εμπορικό κέντρο που προβλέπεται, θα πλήξει τους καταστηματάρχες της πόλης.» Μάλλον είναι χαώδεις οι διαφορές στις εκτιμήσεις που γίνονται.

  Νόμοι
  Ευτυχώς ο Γκουλιώνης κατέληξε για το ποιοι φταίνε που δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφιος : «Τα αξεπέραστα εμπόδια που συνεχώς  ορθωνόντουσαν μπροστά μου, δέν προερχόντουσαν από ανθρώπους κυρίως ή θεσμούς, αλλά από ένα πλέγμα νόμων και διατάξεων που καθηλώνει όποιον προσπαθήσει κάτι να κάνει, ενώ αφήνει υπό τόν μανδύα τής νομιμοφάνειας χώρο διασπάθισης τών οικονομικών πόρων ή διαπράξεως οικονομικών ατασθαλιών.» Αντε μπράβο και καλές απόκριες


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που μας πέρασε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top