728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

  Κατερινάκο και Πανούση ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς

  Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε για τον συνδυασμό του ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς Ο πρώτος είναι ο Μπάμπης Πανούσης που αναφέρει στο βιογραφικό του τα εξής: Κατοικώ στο Ναύπλιο από το 1984 όπου  εργάζομαι ενώ  η οικογένεια μου επιχειρεί  στην πόλη του Ναυπλίου.  Είμαι παντρεμένος με την Καμβά
  Ευαγγελία του Ιωάννη, Ιδιωτικό Υπάλληλο και έχουμε δυο τέκνα τον Δημήτρη, τελειόφοιτο  του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Λιμενικό Υπάλληλο και την Μαρία Αλεξάνδρα, οικονομολόγο, Επιχειρηματία στο Ναύπλιο.
  Είμαι  Δημόσιος υπάλληλος και έχω διατελέσει:
  Προϊστάμενος της Ελληνικής Αγροφυλακής στο Νομό Αργολίδας,
  Αναπληρωτής Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αγροφυλακής στην  Περιφέρεια  Πελοποννήσου ,
  ενώ σήμερα υπηρετώ ως Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Αλλοδαπών, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος κ Ιονίων Νήσων. 
  Είμαι οικονομολόγος, μέλος του οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.
  Η Τετραετία που έρχεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  και ειδικότερα το Δήμο Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας,  είναι μία  περίοδος μεταβατική και ταυτόχρονα εναρκτήρια της νέας εποχής που φαίνεται να έρχεται για την χώρα μας.
  Η όλο και μικρότερη οικονομική εξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Κεντρική Εξουσία, θα την μετατρέψει σε πραγματική αυτοδιοίκηση. Στο νέο περιβάλλον πρωταγωνιστές θα είναι οι Δήμοι, οι οποίοι, με σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης θα στοχεύουν στην εξωστρέφεια.
  Σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης, είναι αυτή που αντιλαμβάνεται την νομιμότητα, ως ένα προστατευτικό πλαίσιο, έξω από το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει επωφελής και σωστή απόφαση για τον Δήμο και τους Δημότες του.
  Σύγχρονη αντίληψη Διοίκησης ενός Δήμου, είναι αυτή που βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητα του Δημότη και κυρίως την αξιοπρέπειά του, αλλά και διαμορφώνει το σωστό υπόβαθρο για το «επιχειρείν» .
  Σύγχρονη αντίληψη της Διοίκησης ενός Δήμου, είναι αυτή που έχει καταστήσει  κτήμα της, την γνώση ότι η επίτευξη των στόχων της διέρχεται μέσα από την συναίνεση των Δημοτών και την συμμετοχικότητα.
  Η σύγχρονη αντίληψη της Διοίκησης ενός Δήμου οφείλει να δρα επιτελικά και να είναι δεκτική σε νέες ιδέες, μακριά από  συντεχνιακές λογικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος, έχοντας πάντα ως μοναδικό κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον του Δημότη.
  Η πολιτική πρακτική του νυν Δημάρχου και της νυν Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ναυπλίου, έχει καταδείξει και αποδείξει, αντίληψη Διοίκησης εγκλωβισμένη στο παρελθόν, με κανένα από τα ανωτέρω περιγραφόμενα χαρακτηριστικά να την διακρίνει.
  Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Βαγγέλης Κατερινάκος που αναφέρει στο βιογραφικό του τα
  ακόλουθα: Ονομάζομαι Βαγγέλης Κατερινάκος. Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Γονείς μου είναι ο Πέτρος και η Κωνσταντίνα Κατερινάκου.
  Από παιδί, μου άρεσε η επαφή – η σχέση και η αγάπη που έδειχνε ο πατέρας μου για τους ανθρώπους γύρω του και για τον τόπο του.
  Το 1995, αποφάσισα να τον ακολουθήσω στην επιχείρηση του «ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΣ» και σιγά σιγά να την εξελίξω αι αυτό προσπαθώ μέχρι σήμερα.
  Το 2004, παντρεύτηκα με την Κατερίνα Υψηλάντη και μαζί αποκτήσαμε δυο αγοράκια, τον Μιχαήλ και τον Ραφαήλ. Έχοντας λοιπόν γίνει πατέρας, η αγωνία και η ανησυχία μου για ένα καλύτερο αύριο μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ, μαζί με άλλους συμπολίτες μου, στο συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, για να ομορφύνουμε και να αξιοποιήσουμε τον τόπο μας όσο καλύτερα μπορούμε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Κατερινάκο και Πανούση ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top