728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

  ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

  Έγινε και ο χορός της Νέας Δημοκρατίας και όσοι είχαν ματάκια έβλεπαν κινήσεις και παρασκήνιο. Έβλεπαν τόσο καθαρά το πώς αναπτύσσονται οι συνεργασίες που τα σχόλια ήταν ασταμάτητα. Φυσικά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα τα μάθουν αργότερα.


  Κομμάτια

  Σε δύο κομμάτια ήταν μοιρασμένη η Νέα Δημοκρατία .Στους Νεοδημοκράτες που στηρίζουν τον Κωστούρο και στους άλλους που στηρίζουν Αναγνωσταρά . Τελικά ο Κωστούρος έχει πατήσει πόδι στα χωράφια της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά θα περάσει καιρός να ανατραπεί η κατάσταση . Εκτός και εάν ….

  Εποχή

  Να θυμίσουμε ότι για πολλά χρόνια οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων προερχόταν πολιτικά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και το ψηφοδέλτιο είχε τα πάντα όλα. Έτσι η Νέα Δημοκρατία πάντα είχε ένα δικό της Δήμαρχο .Ο τελευταίος με το ανάμικτο ήταν ο Αναγνωσταράς που είχε την φαεινή ιδέα να είναι υποψήφιος βουλευτής .Ήθελε να βαράει παλαμάκια στην Βουλή αντί να του βαράνε παλαμάκια στο Ναύπλιο

  Συνάντηση

  Και μετά από τόσα χρόνια και την απόφαση του Τάκη να επιστρέψει στα δημοτικά πράγματα βλέπεις κάποιες εικόνες που σε κάνουν πιο σοφό. Μία από αυτές ήταν όταν συναντήθηκαν στις σκάλες ο Αναγνωσταράς με τον Αυγουστόπουλο .Αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες Από το πρωί μέχρι το βράδι και από το βράδι μέχρι το πρωί . Ε τώρα ούτε ματιά δεν άλλαξαν. Δεν λέμε για να χαιρετηθούν Ουτε να βλέπει ο ένας τον άλλον ήθελαν

  Παρέα

  Αναγνωσταράς ,Μπακέτος ,Χριστόπουλος και πάει λέγοντας στον χορό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βασιλόπουλος δεν ήταν μαζί με τον Χρόνη  πάντως και για τον Καζά ,τον τρίτο της παρέας ακούσθηκε ότι οδεύει ολοταχώς για Νέο Ροεινό. Ο Ραφαήλ Μπαρού δεν ήταν για μία ακόμη χρονιά εκεί Οι σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία έχουν χαλάσει από καιρό και δεν προβλέπεται άμεσα να ξαναφτιάξουν.

  Παρόντες

  Ολοι οι υποψήφιοι του Νίκα ήταν παρόντες αλλά φυσικά δεν λογάριαζαν ότι θα έκανε την εμφάνισή του ο Βασίλης Σιδέρης μαζί με άλλα δέκα άτομα περίπου . Ο Βα΄σιλης που δεν μασάει από διαγραφές και τέτοια εμφανίσθηκε κανονικά και έδειξε ότι νοιώθει Νεοδημοκράτης. Φυσικά κάποιοι χαλάστηκαν και η κακοδιαθεσία έγινε μεγαλύτερη όταν προσφωνήθηκε  όπως όλοι οι επίσημοι που ήταν εκεί.

  Τρίπολη

  Ο μεγάλος χαμός έγινε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Δημήτρη Δέδε στην Τρίπολη. Εκπρόσωποι ΜΜΕ από όλη την Πελοπόννησο έδωσαν το παρόν και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο τόσο κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του όσο και κατά την διάρκεια των ερωτήσεων που του έγιναν . Ο Γιώργος Δέδες σίγουρα έκανε μια εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση και μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον του .
  Καταγγελία

  Η συγκεκριμένη καταγγελία της Αγωνιστικής πρωτοβουλίας Πελοποννήσου ξεκινά έτσι : «Το σχέδιο δημιουργίας Περιφερειακής Τράπεζας αποτελεί μεταφορά της γερμανικής εμπειρίας το οποίο έχει υιοθετήσει και προωθεί η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη για την Πελοπόννησο.  Δεν αποτελεί όμως απλά μια μηχανιστική αντιγραφή και μεταφορά στα Ελληνικά δεδομένα ούτε αποτελεί μια ακόμη επιλογή από τα «μεγαλεπήβολα» σχέδια που έχει εξαγγείλει η Περιφερειακή Αρχή που έχουμε ακούσει τα 9 χρόνια της Διοίκησης της, τα οποία όμως έχουν μείνει ως λόγια χωρίς συγκεκριμένη υλοποίηση τους.
  Αποτελεί κάτι βαθύτερο, ένα πιλοτικό εγχείρημα όχι μόνο για την Περιφέρεια μας που το τελευταίο διάστημα συγκεντρώνει και την στήριξη της κυβέρνησης. Αποτελεί ένα εγχείρημα στα πλαίσια της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» που προέκυψε από το «Σύμφωνο Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» που υπέγραψαν ο Γ.Α. Παπανδρέου και η Α. Μέρκελ, τον Μάιο του 2010, την εποχή της ένταξής της χώρας μας στο φαύλο κύκλο των μνημονίων»
  Εδώ αν και διαφωνούμε συνολικά το βάζουμε σαν κείμενο προβληματισμού γιατί αποτελεί ειδική περίπτωση.

  Καμπόσος

  Η κίνηση του Δημήτρη Καμπόσου να αποχωρήσει από την κοπή πίττας της Αλληλεγγύης σίγουρα του έδωσε πλέον άλλη δυναμική. Αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας μας και τουλάχιστον για δύο 24ωρα ήταν ασταμάτητη η είσοδος αναγνωστών για την συγκεκριμένη είδηση Οσο για τα συγχαρητήρια τι να πούμε δηλαδή Από παντού ένα μπράβο. Προφανώς ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκομίσει ένα μεγάλο πολιτικό κόστος από την συμφωνία των Πρεσπών όπως και σε άλλες περιοχές

  Δέδες

  Υπέρ της ενοποίησης της Πελοποννήσου είναι ο Γιώργος Δέδες που θεωρεί κατασκεύασμα πολιτικών σκοπιμοτήτων την διαίρεση της Πελοποννήσου σε δύο Περιφέρειες. Αίσθηση όμως προκάλεσε όταν αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από την θέση της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια. Δήλωσε λοιπόν : «προτίμησα να μην μείνω στην θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης αφού δεν είχα έτσι τη δυνατότητα να προσφέρω ενώ από την θέση που μου έδωσαν ήταν δεδομένο ότι θα μπορούσαν να παράγω έργο υπέρ τηςκοινωνίας»

  Οριστικό

  Με τον πλέον επίσημο τρόπο είναι υποψήφια Βουλευτής η Ελένη Παναγιωτοπούλου και από εδώ και πέρα μπαίνει πλέον στα βαθιά αφού όλες οι ενέργειες και δηλώσεις θα βρίσκονται στο μικροσκόπιο όλων . Το ένα πρόσωπο λοιπόν είναι γνωστό Μένει να δούμε αν η Ερμιονίδα θα έχει αντιπρόσωπο όπως επίσης και το Ναύπλιο αλλά και τη δεύτερη γυναίκα στο Αργος και επισήμως

  Είδηση

  Για όσους βιάζονται να λένε σχόλια για τον Δημήτρη Καμπόσο και το επεισόδιο με τον Γιάννη Γκιόλα αφιερώνεται η ακόλουθη είδηση:
  Το δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας (Νιγρήτα κλπ), αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία, να μην ανακηρύξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επίτιμο δημότη, όπως αρχικά είχαν προτείνει στον ίδιο και το είχε αποδεχτεί. Η ανάδειξή του θα γινόταν στις 21 Φεβρουαρίου 2019 κατά την επίσκεψή του στη Νιγρίτα όπου επρόκειτο να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα ελευθέρια της Νιγρίτας.
  Συγχρόνως, ματαιώθηκε και η παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου, ως επισήμως προσκεκλημένου, στις εκδηλώσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top