728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

  Επιτέλους μάθαμε την αλήθεια γιατί δεν πήγαν οι 5 στην κοπη πίτας της Νέας Δημοκρατίας !!!

  Με ένα κείμενο-μνημείο πέντε μέλη της Δημοτικής οργάνωσης Αργους της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να μας εξηγήσουν γιατί δεν πήγαν στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ λύνοντας έτσι το αγωνιώδες ερώτημα που πλανιόταν σε χίλιους και πλέον Νεοδημοκράτες όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν . Επειδή όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα και αποτελούν μια
  επιβεβαίωση όσων πιστεύουν ότι ο κόσμος των κομματικών αποτελεί έναν άλλο κόσμο δημοσιεύουμε την επιστολή των πέντε και την αφήνουμε στην πολιτική σας κρίση. Οσο για τη Νέα Δημοκρατία μάλλον θυμίζει παράσταση Καραγκιόζη παρά υπεύθυνο και σοβαρό κόμμα που διαθέτει σοβαρότητα στην λειτουργία του.
  Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής: Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους 1000 και πλέον Νεοδημοκράτες που στην εσωκομματική διαδικασία του περσινού Μαΐου μας εξέλεξαν στα όργανα της παράταξης στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Άργους- Μυκηνών , θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν την στάση και την απουσία μας από την κοπή πίτας , που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ πριν λίγες μέρες.
  Η δύναμη που μας έδωσε ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας μετά την αθρόα προέλευσή του στις εσωκομματικές της Τοπικής μας(μια συμμετοχή που αναλογικά είναι από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την χώρα), έχει συγκεκριμένο σκοπό και λόγο: ο κόσμος της Παράταξης είναι πληγωμένος από συμπεριφορές και τακτικές του παρελθόντος και μας εξέλεξε στα όργανα για να είμαστε παρεμβατικοί, να εκφράζουμε την βούλησή του και να συμμετέχουμε στις αποφάσεις που παίρνονται. Δεν αποφασίσαμε να κατέβουμε ως υποψήφιοι και να εκπροσωπήσουμε τον απλό Νεοδημοκράτη του Άργους για να παραμείνουμε άβουλα όντα, μαριονέτες και να δεχόμαστε οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να παρθεί για εμάς χωρίς εμάς, για τους Νεοδημοκράτες χωρίς τους Νεοδημοκράτες.
  Στο σημείο αυτό λοιπόν θα θέλαμε να τονίσουμε πως ουδέποτε ζητήθηκε η απλή γνώμη μας για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τόσο στη Δημοτική όσο και στην Περιφερειακή μας ενότητα. Προφανώς και δεν πιστεύουμε πως είμαστε οι μοναδικοί αρμόδιοι για να καταρτίσουμε τα ψηφοδέλτια, αλλά σίγουρα σε μια Παράταξη δημοκρατική και συμμετοχική, όπως αυτή που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αυτή στην οποία θα δομήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κυβέρνηση του αύριο, τα εκλεγμένα όργανα θα πρέπει να συμμετέχουν στην συνδιαμόρφωση των επιλογών, ειδικά από την στιγμή που είναι αιρετά και όχι διορισμένα.
  Με έκπληξη λοιπόν και παρά το γεγονός πως επανειλημμένα κρούσαμε των κώδωνα του κινδύνου, βλέπουμε πως έχουμε φτάσει στο σημείο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το ψηφοδέλτιο που μας παρουσιάζουν ως σκληρά κομματικό, να έχει πλαισιωθεί μέχρι ώρας σε μεγάλο βαθμό με μέλη άλλων κομμάτων και παρατάξεων, πρόσωπα χωρίς πολιτική υπόσταση και ταυτότητα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και βαραίνουν όλους όσους εκείνους στο Νόμο μας οργανωτικά έχουν αποκλείσει από την διαδικασία λήψης αποφάσεων ένα μεγάλο κομμάτι Νεοδημοκρατών της περιοχής μας , ενώ παράλληλα έπαιξαν παιχνίδια στις πλάτες του απλού κόσμου της Παράταξης.
  Εμείς από την πλευρά μας επιλέγουμε  ξεκάθαρα ν ’απουσιάζουμε από στημένες φιέστες, που θέλουν να διαφημίσουν και να προβάλλουν   επιλογές “δήθεν” κομματικών ατόμων, που δεν συμμετείχαν καν στις εσωκομματικές του Μαιου, που δεν διαθέτουν κομματική ταυτότητα και δεν είναι ούτε υπήρξαν ποτέ απλά μέλη της.
  Θα είμαστε στις επάλξεις ως απλοί στρατιώτες της παράταξης πάντοτε, χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής. Φυσικά όμως επειδή έχουμε ευθύνη απέναντι στο 50% των Νεοδημοκρατών του Δήμου Άργους- Μυκηνών που μας στήριξαν για να εκφράζουμε την άποψή τους, δηλώνουμε πως δεν θα δεχτούμε ποτέ να παίζονται παιχνίδια και να δημιουργούνται εντυπώσεις εν αγνοία μας.
  ΤΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
  ΜΠΟΝΤΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΜΠΑΡΛΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
  ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Επιτέλους μάθαμε την αλήθεια γιατί δεν πήγαν οι 5 στην κοπη πίτας της Νέας Δημοκρατίας !!! Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top