728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

  Αργολίδα:Νέο κύμα αντιδράσεων απο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την κίνηση των τριών -Ζητάνε την παραίτησή τους

  Την παραίτηση του Σπύρου Στείρη, του Παντελή Ρουμελιώτη αλλά και της Μαριας Ζέρβα που παραιτήθηκαν από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν αλλά παρέμειναν στη Νομαρχιακή αφού προηγουμένως δήλωσα αδυναμία
  συνεργασίας με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ,ζητάν εννέα στελέχη της Νέας Δημοκρατία με κοινή ανακοίνωσή τους, Στην ανακοίνωση που υπογράφει και ο αντίπαλος του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη στις εσωκομματικές εκλογές Παναγιώτης Ζαχαριάς επισημαίνουν ότι: «Ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, οφείλουμε όλοι να έχουμε πάνω από το εγώ το εμείς και το καλό της παράταξης για το καλό της χώρας, συνεπώς για όσους δε μπορούν ή δε θέλουν να πορεύονται έτσι, ο μόνος δρόμος για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμικού οργάνου της ΝΟΔΕ είναι η παραίτηση.» Όπως φαίνεται η αποδοκιμασία της κίνησης των τριών παίρνει διαστάσεις και πλέον η θέση τους μέσα στο ανώτατο όργανο της Νέας Δημοκρατία καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη. Υπενθυμίζουμε ότι πρίν λίγη ώρα αντίστοιχη επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα και ο Θανάσης Γαλάνης. Στο κείμενο των εννέα αναφέρονται τα ακόλουθα:
  Η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι οι ελεύθερες εκλογές και η έκφραση της θέλησης των ψηφοφόρων για ποιον-α θέλει να τους εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία σε συνέχεια του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία και εκσυχρονίζοντας το καταστατικό της,  προχώρησε το Μάιο του 2018 στις εσωκομματικές της εκλογές.
  Η εκλογή των προέδρων και μελών σε ΔΗΜ.Τ.Ο. και Νομαρχιακές Οργανώσεις, κατευθείαν από τα μέλη της παράταξης, εγκαινίασε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και πρόσκλησης των ενεργών πολιτών για ενιαία χάραξη πολιτικής προς το συμφέρον όλης της κοινωνίας.
  Στην Αργολίδα, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, μετά τις εσωκομματικές εκλογές αφήσαμε πίσω τις όποιες “αντιπαραθέσεις” και αποφασίσαμε να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της πατρίδας και του κόμματος.
  Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις εκλεγμένων μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Αργολίδας και επειδή η ενότητα δεν είναι ζητούμενο αλλά προϋπόθεση, σεβόμενοι τους χιλιάδες Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως τιμώντας την επιλογή τους, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στήριξή μας στον εκλεγμένο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας.
  Ο κοινός μας στόχος για αυτοδυναμία της ΝΔ στις εθνικές εκλογές ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές.
  Οι πρόσφατες παραιτήσεις μελών μας από τους τομείς που τους είχαν ανατεθεί με απόφαση του Προέδρου την Ν.Ο. Αργολίδας λειτούργησαν εις βάρος της παράταξης δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση για τα θεσμικά της όργανα στο νομό.
  Ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, οφείλουμε όλοι να έχουμε πάνω από το εγώ το εμείς και το καλό της παράταξης για το καλό της χώρας, συνεπώς για όσους δε μπορούν ή δε θέλουν να πορεύονται έτσι, ο μόνος δρόμος για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμικού οργάνου της ΝΟΔΕ είναι η παραίτηση.
  Τα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Αργολίδας
  Πέννυ Καχριμάνη Γραμματέας ΝΟΔΕ
  Παναγιώτης Δούρος Ταμίας ΝΟΔΕ
  Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος)Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ΝΟΔΕ
  Δημήτρης Νώτης Συπεύθυνος Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ΝΟΔΕ
  Γιώργος Μούκιος Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ
  Καββαδία Παπαρρηγοπούλου Αθανασία Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ναυπλίου
  Σπύρος Διολίτσης Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Άργους - Μυκηνών
  Προσύλης Χρήστος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ερμιονίδας
  Παναγιώτης Ζαχαριάς Υπεύθυνος  Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ΝΟΔΕ


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αργολίδα:Νέο κύμα αντιδράσεων απο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την κίνηση των τριών -Ζητάνε την παραίτησή τους Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top