728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

  Πολιτικο παρασκήνιο και τελική ευθεία για την υποψηφιότητα Χειβιδόπουλου

  Μπήκαμε Σεπτέμβριο και το πάρτι αρχίζει. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει το αυθόρμητο και το καλύτερο είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να μην σας πιάσουν κορόιδο ακόμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Η γνώμη μας βέβαια είναι ότι θα προηγηθούν οι πολιτικές εκλογές από τις Δημοτικές και
  Περιφερειακές αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί αργότερα και έως τότε θα εκτεθούν πολλοί.

  Σαλεσιώτης

  Εκείνος που φαίνεται ότι θα καλύψει το αριστερό κομμάτι στις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο θα είναι o Tάσος Σαλεσιώτης κατά κύριο λόγο αλλά όχι και κατά αποκλειστικότητα αφού είναι και άλλοι που θέλουν να πάρουν μερίδιο. Γκιόλας και άλλοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Απο εκεί και πέρα μένει να μάθουμε τι θα κάνει η άλλη πλευρά .

  Κωστούρος

  Κάτω από την απειλητική πίεση του χρόνου κινείται ο Δημήτρης Κωστούρος που είναι εμφανές ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις με έργα που φαίνονται . Λιμάνι και άλλα τέτοια μάλλον θα πρέπει να περιμένουν την τρίτη τετραετία και γι αυτό τον λόγο θα πάει σε πιο ρεαλισιτκές λύσεις. Παράλληλα τρέχει στο παρασκήνιο με εκατό τελικά.

  Χειβιδόπουλος

  Η φημολογία συνεχίζει να κυνηγά τον Τάσο Χειβιδόπουλο και γι αυτό κάποιοι λένε ότι μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αργους Μυκηνών αλλά ,μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Πέτρο Τατούλη που θα πρέπει με την σειρά του να ζητήσει την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη αφού για άλλα πράγματα τον στήριξε ο λαός και όχι για να χρησιμοποιήσει την θέση του σαν βατήρα για την Δημαρχία.

  Μανιάτης

  Στα πάνω του είναι ο Γιάννης Μανιάτης που ανεβάζει στροφές και δείχνει αποφασισμένος όσο ποτέ άλλοτε να  δώσει την μάχη του χωρίς σταματημό. Ιδιαίτερα αναβαθμισμένος με επιθετικό αλλά και ποιοτικό λόγο δίνει συνεντεύξεις στον Αθηναϊκό τύπο και παραμένει πάντα μια αξιόλογη πρόταση για όσους επενδύουν σε πολιτικά πρόσωπα με δύναμη.

  Ανακάτεμα

  Η Άλλη Πρόταση φαίνεται ότι δεν θα δώσει το παρών στις επόμενες Δημοτικές εκλογές και αν θα συμβεί τελικά κάτι τέτοιο θα δημιουργηθεί ένα κενό μεγάλο αφού έτσι θα μείνει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων χωρίς έκφραση. Οι φήμες για εμφάνιση νέου ονόματος που δεν έχει φθαρεί και θα εκφράζει την ανανέωση αυξάνονται και μένει να δούμε αν καλυφθεί το κενό όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
  Γκάφα

  Προεκλογική γκάφα πρώτου μεγέθους το ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών Δεν είναι δυνατόν να θεωρείσαι σοβαρή αρχή και να μην έχεις πάρει κάθε μέτρο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά. Ο Χειβιδόπουλος νομίζει ότι μεταφέροντας την πολιτική ευθύνη στο Υπουργείο καθάρισε. Μάλλον όμως μεγάλωσε το πρόβλημα και τίποτε άλλο.

  Τατούλης

  Στην Πύλο όπου βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης αρνήθηκε να πεί το όνομα του Αντώνη Σαμαρά όταν αναφέρθηκε στους πολιτικούς που είχαν συμβολή στην δημιουργία του Μουσείου Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των πολιτικών φίλων του Πρωθυπουργού και φυσικά η εξέλιξη δεν ήταν και η αρμόζουσα στην μέρα..Μετά από αυτό το επεισόδιο όλοι πείσθηκαν ότι οι σχέσεις των δύο πολιτκών δεν θα γεφυρωθούν όπως και να έρθουν τα πράγματα.

  Χρίσματα

  Αντε πάλι μία από τα ίδια Η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει χρίσματα αλλά στήριξη Δεν θα τον λένε Γιάννη δηλαδή αλλά μάλλον Γιαννάκη τελικά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ρε παιδιά από ένα κόμμα εξουσίας. Πάντως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι σε αυτή την μάχη των Περιφερειακών εκλογών η Νέα Δημοκρατία θα δώσει τα ρέστα της. Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να θολώσουν τα νερά και να μην χρεωθούν ζημιές.

  Πειθαρχικό

  Δέκα άτομα έστειλε η Νέα Δημοκρατία στο πειθαρχικό γιατί ετοιμαζόντουσαν να κάνουν αντάρτικο στις Περιφερειακές εκλογές. Το μήνυμα είναι ισχυρότατο και αφορά φυσικά και την Πελοπόννησο αλλά και την Αργολίδα. Προφανώς όσοι είχαν τέτοιες σκέψεις θα κάνουν πίσω αφου είναι τουλάχιστον αστεία σκέψη να πάς με τον Τατούλη και να βλέπεις τη Νέα Δημοκρατία από τον πάγκο. Ετσι δεν είναι ;;

  Στρατόπεδο
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πέτρος Τατούλης με τον Πάνο Καμμένο εξέφρασε την πάγια άποψη της περιφερειακής αρχής για την αξιοποίηση των παλαιών στρατοπέδων προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών, σύμφωνα με το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της. Τα είπαν δηλαδή για τα στρατόπεδα και εμείς αχίζουμε και ψαχνόμαστε Αλλά το σωστότερο είναι να ψαχτεί ο Δήμαρχος Ναυπλίου και ας μην τρέχει τίποτα. Μην μας πιάσουν στον ύπνο λέμε.

  Υποσχέσεις

  Καλό είναι κάθε ανακοίνωση που βγαίνει πλέον και μιλά για κάποιο έργο να συνοδεύεται και με το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα Αρκετό παραμύθι έχει φάει ο κόσμος δεν χρειάζεται κι άλλο  Γι αυτό είπαμε κάθε υπόσχεση και χρονοδιάγραμμα

  Τρέξιμο
  Τρέχει και δεν φτάνει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος αυτές τις μέρες. Αν νομίζετε ότι τρέχει για τις εκλογές έχετε πέσει πολύ έξω .Η κόρη του Χρήστου πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και φυσικά η αναζήτηση κατοικίας είναι το πρωτο μέλημα.. Σίγουρα από τα πλέον ευχάριστα προβλήματα του δημοτικού συμβούλου και εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικο παρασκήνιο και τελική ευθεία για την υποψηφιότητα Χειβιδόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top