728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

  Πολιτικό παρασκήνιο για την εβδομάδα που πέρασε

  Τέλος οι πολιτικές κινήσεις και παρεμβάσεις. Για κανένα μήνα μην περιμένετε τίποτα γιατί όλοι θα σεβαστούν τα μπάνια του λαού. Όλοι ανεξαιρέτως τελικά . Είναι που γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία απήχηση και έχουν αποφασίσει να εξοικονομήσουν δυνάμεις. Το μεγάλο πανηγύρι θα αρχίσει μετά τον
  Σεπτέμβρη .Δηλαδή κάπου εκεί προς το τέλος του Οκτώβρη.

  Προτάσεις

  Τώρα που είναι καλοκαιράκι όλα προσφέρονται για δημόσιες σχέσεις .Βγαίνει στο χαλαρό ο υποψήφιος με τους ψηφοφόρους κερνά και καμία μπύρα και όλα καλά. Φυσικά τώρα είναι και  εποχή και για προτάσεις. Οι καλοκαιρινές έξοδοι έχουν και άλλες προοπτικές πλέον. Στην καλύτερη τους οι γυναίκες που θα είναι περιζήτητες για τα ψηφοδέλτια .

  Κωστούρος

  Έχει το πάνω χέρι αφού είναι Δήμαρχος και είναι δύσκολο να ρίχνεις κάποιον που είναι στην εξουσία. Κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι κάνει ότι είναι δυνατόν να ακολουθήσει την πορεία του Κώστα Χαραμή .Μια τετραετία και άντε γεια. Όσο δύσκολο και να φαίνεται η γέννα της κάλπης είναι απρόβλεπτη. Εκείνο που δείχνει πάντως είναι ότι το μεγάλο ενδιαφέρον του το τραβάει η συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Δεν χωράνε πολλοί και αυτό είναι ένα κρίσιμο το ζήτημα .Οι επικοινωνιολόγοι του Δημάρχου θα έχουν δύσκολο έργο.

  Παράδοση

  Μεγάλη συμβολή στην παράδοση το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών που οργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλίου με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Ραφαήλ Μπαρού  Πάνω από χίλια άτομα και το θέαμα καταπληκτικό ..Κρίμα που δεν ήταν και ο Δήμαρχος Ναυπλίου για να δεί όλα από τα συγκροτήματα που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Ελλάδας και την ικανοποίηση του κόσμου. Είναι μία επιλογή που αποδείχτηκε σωστή.

  Περιφέρεια

  Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υπάρχουν τελικά πολλά ψηφοδέλτια .Στη Νέα Δημοκρατία οι αποφάσεις έχουν παρθεί και είναι τελειωμένη υπόθεση η υποψηφιότητα και το διαζύγιο με τον Τατούλη. Το τελευταίο πρόβλημα είναι οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί σύμβουλοι που πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να διαλέξουν : Νέα Δημοκρατία ή Πέτρος Τατούλης . Απλά πράγματα.

  Πειθαρχία

  Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει από όλα τα στελέχη της κομματική πειθαρχία σε απόλυτο βαθμό. Είναι και απόφαση που πηγάζει από τις διαθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε αυτή την μάχη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους. Δεν θέλει στελέχη που θα βάλουν τρικλοποδιά στο κόμμα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ανοίξουν λογαριασμούς με το κόμμα που προσδοκά να είναι Κυβέρνηση 

  Λακωνία

  Αν και το πρόσωπο της Φεβρωνίας Πατριανάκου είναι από τα πλέον σεβαστά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και θα ήταν μία από τις καλές υποψηφιότητες για την περιφέρεια τελικά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Ο λόγος είναι απλός. Προέρχεται από τον Νομό με τον μικρότερο πληθυσμό στην Περιφέρεια. Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα.

  Κορινθία

  Αν λοιπόν ψαχτεί η Νέα Δημοκρατία ψαχτεί στην Κορινθία τότε θα πάει σε μία κόντρα με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε .Θα πάει να του κάνει κόντρα μέσα στο σπίτι του. Και μια που αναφέραμε τον Δέδε θα πούμε ότι αυτή την φορά θα είναι πολύ πιο δυνατός από την περασμένη όταν έχασε. Θα έχει πίσω του  μία Κυβέρνηση να τον στηρίζει και έναν Σπίρτζη να δίνει μάχες για να τον στηρίξει. Ερώτημα μένει εκεί τι θα κάνει η πλευρά Φλαμπουράρη . …..

  Εργα

  Απανωτές είναι οι εξαγγελίες του Πέτρου Τατούλη με έργα που αρχίζουν από βελτιώσεις δρόμων μέχρι εκεί που δεν φτάνει το μυαλό σου. Όλες οι κινήσεις είναι στοχευόμενες αλλά το ζήτημα είναι αλλού .Αν οι εξαγγελίες γίνουν έργα και αν τα έργα είναι αυτά που περιμένει ο ψηφοφόρος .Μέσα από μία διαδρομή δεκαετιών στην πολιτική ο Πέτρος Τατούλης θα δοκιμαστεί χωρίς την συμπαράσταση της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής όπως δείχνουν τα πράγματα.

  Κρανιάς

  Και μια που μας ρωτάτε για την πιθανότητα της υποψηφιότητας Κρανιά ένα μόνο μπορούμε να σας πούμε : Υπάρχουν καθημερινά σημαντικές συζητήσεις αλλά ακόμα είναι νωρίς να πούμε με βεβαιότητα τι ακριβώς θα γίνει . Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες στις αρχές Σεπτέμβρη θα γίνουν οι σοβαρές συζητήσεις για το αν θα υπάρξει ψηφοδέλτιο σφήνα ανάμεσα σε Αναγνωσταρά και Κωστούρο.
   Μέχρι τότε δεν βλέπουμε καμία άλλη εξέλιξη

  Μανιάτης

  Παραμένει με υψηλούς τόνους ο Γιάννης Μανιάτης στην κριτική του για την Κυβέρνηση και είναι ασταμάτητος .Προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε ότι : Τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατατέθηκε το Νοέμβριο του 2015 με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και επικαλείται και σχετικά έγγραφα. «Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικό παρασκήνιο για την εβδομάδα που πέρασε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top