728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

  Μπαρού μαινόμενος κατα Χειβιδόπουλου : Ζήτα τώρα δημόσια συγνώμη

  Έξαλλος είναι ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού με τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο λόγω της σφοδρής που δέχθηκε για μία πολιτιστική εκδήλωση που συνέπεσε με την βραδία της Κας Βιτάλη. Ο Ραφαήλ Μπαρού δεν μπορεί να
  εξηγήσει τους λόγους της αναίτιας επίθεσης που δέχθηκε με την χρήση επιθετικών προσδιορισμών και δηλώνει χαρακτηριστικά :Καλούμε τον Αντιπερειφερειάρχη   Χειβιδόπουλο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη  όχι τόσο από εμάς αλλά από τους πολίτες της περιοχής που  προσέβαλε.
   Αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου αλλά και εμού ως Αρμόδιου Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής να απαντήσουμε στις αναληθείς έως συκοφαντικές ανακοινώσεις του Αντιπερειφερειάρχη Αργολίδος  κ.  Χειβιδόπουλου  σχετικώς με την σύμπτωση των δύο εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ της πόλης (συναυλία κα Βιτάλη) και τους δρόμους «πολιτισμού» της Αντιπερειφέρειας Αργολίδος.
     Καταρχήν όλοι οι πολίτες και παράγοντες της ευρύτερης περιοχής, όσοι τουλάχιστον ενημερώνονται για την διοργάνωση των εκδηλώσεων γνωρίζουν ότι η συναυλία της κα Βιτάλη είχε αποφασισθεί και προαναγγελθεί για τις 21 Ιουλίου από τον ΜΑЇΟ.
  Την 4 Ιουνίου μάλιστα εισήχθη η σχετική απόφαση – πρόταση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αποφασίσθηκε και η συνδιοργάνωση των δυο φορέων για την συγκεκριμένη συναυλία.
  Η απόφαση γνωστοποιήθηκε αμέσως μετά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής . Επομένως οι αρμόδιοι της Περιφέρειας όφειλαν να το γνωρίζουν  όπως το γνωρίζει έκτοτε και ο τελευταίος πολίτης της περιοχής μας.
  Το να εκτίθεται επομένως  για άγνοια των δημόσιων γεγονότων της πόλης και της περιοχής μας είναι ανεπίτρεπτο για αξιωματούχους, εκτός εάν λαμβάνοντας μεταγενέστερα την απόφαση για την διοργάνωση της εκδήλωσης τους προσέβλεψαν στην επιβολή της μετάθεσης της  εκδήλωσης  της πόλης, πράγμα  το οποίο επίσης είναι χειρότερο της άγνοιας.Πολύ περισσότερο που έχοντας εμπειρία τέτοιων εκδηλώσεων γνωρίζουν ότι άπαξ και λαμβάνεται απόφαση για την εκδήλωση μιας τόσο σπουδαίας και  μαζικής  οργάνωσης  με τους ευρύτερους συλλογισμούς και συμβολισμούς λόγω του ιστορικού της τοποθεσίας, ποιότητας του πρωταγωνιστή της και ιδιαίτερου παραδοσιακού χρώματος των τραγουδιών, συνάπτονται συμβόλαια, ρήτρες καλής ή όχι εκτέλεσης, συμμετέχουν χορηγοί, προϋπολογίζοντας τις δαπάνες τους και γίνεται μια σχετικά μεγάλη προετοιμασία πολλών εβδομάδων για την καλή εξυπηρέτηση των εκατοντάδων πολιτών που θα παρευρεθούν.
     Πρώτιστο καθήκον άλλωστε του Εργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής είναι η έστω και πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπολιτών μας από τα δεινά της μνημονιακής καταιγίδας. Τώρα που οι εργασιακές σχέσεις  αποδιοργανώνονται, που οι παροχές του Κοινωνικού Κράτους περικόπτονται που οι συντάξεις πετσοκόβονται, που οι μαζικοί πλειστηριασμοί των σπιτιών, των καταστημάτων, των αγρών παίρνουν την μορφή λαίλαπας, τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια αποποιούνται κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα σπίτια των γονέων και των παππούδων τους, που αφανίζονται οι μικρομεσαίοι ,τώρα που τα παραγωγικά μέσα αγοράζονται από τα ξένα Funs και περνάνε σε ξένα χέρια, τώρα δηλαδή που μπαίνουμε στο βαθύ τούνελ των μνημονίων παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την Κυβέρνηση και το μνημονιακό τόξο, εμείς που κατέχουμε δημόσια αξιώματα οφείλουμε να λέμε την αλήθεια και να συμπαραστεκόμεθα στην κλονισμένη ψυχολογία του λαού μας με την τόνωση του λαϊκού και πατριωτικού αισθήματος.
     Αυτή την υπηρεσία προσφέρει η συναυλία και καλούμε τους Αρμόδιους της Περιφέρειας να ζητήσουν συγγνώμη για τις αναλήθειες που διέδωσαν στο τύπο όχι τόσο από εμάς όσο από τους πολίτες της περιοχής που προσέβαλαν.
     Όσο για τις ανοησίες περί εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων και προαγωγής της δημόσιας  εικόνας μας , τα επιστρέφουμε αρμοδίως πολύ περισσότερο που οι πολίτες της περιοχής μας,  μας γνωρίζουν όλους ακόμη και τις λεπτομέρειες του βίου μας.
    Τέλος δηλώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο Αντιπερειφερειάρχη.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μπαρού μαινόμενος κατα Χειβιδόπουλου : Ζήτα τώρα δημόσια συγνώμη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top