728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

  Επίθεση Χειβιδόπουλου κατα Μπαρού με φόντο την αναβολή μίας παράστασης

  Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Εργατικού κέντρου Ραφαήλ Μπαρού εξαπέλυσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος μιλώντας για ετσιθελισμούς και άγνοια κανόνων καλής συμπεριφοράς . Όλα αυτά προκειμένου να εξηγηθεί ο λόγος της αναβολής της θεατρικής
  παράστασης «Έρωτα εσύ..προαναγγέλοντας τη Μήδεια», από τον θεατρικό όμιλο Ερμιονίδας
   Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Δυστυχώς το ποδήλατο των «Δρόμων Πολιτισμού» αναγκάζεται να κυλήσει και σε ανώμαλο έδαφος. Κι αυτό γιατί πολλοί που εκμεταλλεύονται το άρμα του Πολιτισμού είτε για να προάγουν την δημόσια εικόνα τους, είτε για να εξυπηρετήσουν άλλα ιδιοτελή συμφέροντα αγνοούν βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς από τους οποίους αν μη τι άλλο οφείλουν να δεσμεύονται οι ενασχολούμενοι με τα θέματα αυτά.
  Ο λόγος γίνεται για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Ραφαήλ Μπαρούο οποίος με μία άκρως «ετσιθελίστικη» λογική αποφάσισε την διεξαγωγή συναυλίας στην πλατεία της Αρβανιτιάς με την τραγουδοποιό κ. Ελένη Βιτάλη την ίδια ημέρα που είχε προγραμματιστεί ακριβώς από πάνω, στο θεατράκι της Ακροναυπλίας η θεατρική παράσταση των Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας «Έρωτα εσύ..προαναγγέλοντας τη Μήδεια», από τον θεατρικό όμιλο Ερμιονίδας.
  Να σημειωθεί πως οι –δωρεάν για το κοινό- Δρόμοι Πολιτισμού που για δεύτερη φορά φέτος, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα έχει ως φιλοσοφία να στηριχθεί η ντόπια καλλιτεχνική δημιουργία - και όχι να ξοδευτεί δημόσιο χρήμα ως αμοιβή σε μετακαλούμενους θιάσους και καλλιτέχνες παράλληλα μάλιστα με εισιτήριο του κοινού. Το πρόγραμμα των ΔρόμωνΠολιτισμούέχει ανακοινωθεί από 13 Ιουνίου σε επίσημη συνέντευξη τύπου ενώ παράλληλα έχει εκδοθεί και έχει κυκλοφορήσει στην τοπική κοινωνία βιβλιαράκι του προγράμματος με όλες τις εκδηλώσεις στον Νομό από 1 έως 30 Ιουλίου σε 10.000 Ελληνικά και 2.000 Αγγλικά αντίτυπα.
  Σημειώνεται επίσης πως η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις (π.χ. εφορία αρχαιοτήτων κ.α) ενώ κατά την κατάρτιση του προγράμματος δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην υπάρχει επικάλυψη με άλλα φεστιβάλ (όπως αυτό του Δήμου Ναυπλιέων) σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες.
  Τέλος σημαντικό είναι να αναφερθεί η αντίδραση του κ. Μπαρού σε τηλεφωνική επικοινωνία από την πλευρά μας για την επίλυση του προβλήματος που αυτός δημιούργησε, όπου αφότου ρώτησε: «Που είναι το θεατράκι της Ακροναυπλίας;;;», εκστόμισε: «Ποιοι είστε εσείς που έχετε το θράσος να μου τηλεφωνείτε ζητώντας μου να αναβάλω μια συναυλία που θα έχει 40.000 άτομα», ενώ κατόπιν έκλεισε το τηλέφωνο.
  Κατόπιν όλων των παραπάνω αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση μας για την επόμενη ακριβώς ημέρα δηλαδή 22  Ιουλίου στο ίδιο μέρος και καλούμε τους πολίτες της Αργολίδας να στηρίξουν την υπέροχη αυτή θεατρική παράσταση του θεατρικού ομίλου Ερμιονίδας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Επίθεση Χειβιδόπουλου κατα Μπαρού με φόντο την αναβολή μίας παράστασης Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top