728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

  Παρασκήνιο με προεκλογικό κλίμα στο Ναύπλιο και στο Αργος

  Αρχίζει και βγαίνει κλίμα –προεκλογικό  από παντού. Ο Τάσος Σαλεσιώτης το δήλωσε: είμαι παρόν Αυτό φυσικά δεν σημαίνει και κάτι ιδιαίτερο για άμεσες ενέργειες. Ο Τάσος είναι τακτικιστής και θα την πάει μακριά την βαλίτσα Δύο έως τρείς μήνες το νωρίτερο θα είναι ο χρόνος που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Έτσι κάνει σχεδόν πάντα. Λίγο πρίν εκπνεύσει η προθεσμία θα το τελειώσει το θέμα.


  Αναβάθμιση
  Αναβαθμίζεται ο Ανδρέας Χρονόπουλος στη Γραμματεία του Τομέα του Κινήματος Αλλαγής
  Ανακοινώθηκε ο γνωστός φυσικοθεραπευτής, Ανδρέας Χρονόπουλος στην γραμματεία του
  τομέα του Κινήματος Αλλαγής.. Η στήριξη του Ανδρέα στη Φώφη Γεννηματά και οι δυνατότητες προσφοράς που έχει επιβραβεύονται και δικαιώνονται.

  Εκτός

  Έκπληξη τελικά αλλά έγινε. Ο Τάσος Χειβιδόπουλος έμεινε εκτός επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ .Αν και το ήθελε τελικά δεν πέρασε και έτσι σε επίπεδο κορυφής από την Αργολίδα μένει μόνο η Ελένη Παναγιωτοπούλου να έχει θέση στην γαλάζια επιτροπή τοπικής αυτοδιοίκησης .

  Αναμονή

  Και όπως σας τα είπαμε . Ο  Τάσος Χειβιδόπουλος  δεν παίζει μόνος στο ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Αργους. Υπάρχουν άλλοι δύο υποψήφιοι που περιμένουν στη γωνία χωρίς να κάνουν θόρυβο τελικά .Όπως  μάθαμε κανένας δεν μιλάει μέχρι να βγεί μπροστά και καθαρά ο Τάσος . Από εκεί και πέρα θα αρχίσουν τα όργανα και μιλάμε για μεγάλη ορχήστρα τελικά.

  Τατούλης

  Αμέτρητα είναι τα όσα υπόσχεται ο Πέτρος Τατούλης πλέον . Δεν υπάρχει πλέον μέρα να μην ακουσθεί έστω και ένα μικρό έργο .Τώρα βέβαια αυτή η αναγγελία για την Μαρίνα του Ναυπλίου και το ΣΔΙΤ σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά καλύτερα να αφήσουμε τον καιρό να μιλήσει και έτσι να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε εικόνα οριστική .

  Λιμάνι

  Βέβαια αν ο Τάσος Σαλεσιώτης είναι υποψήφιος τότε να είστε σίγουροι ότι το Λιμάνι του Ναυπλίου θα μπεί στο μικροσκόπιο και θα αρχίσει μεγάλη κουβέντα αφού θεωρείται βασική προτεραιότητα στον τομέα της ανάπτυξης. Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Πέτρος Τατούλης κάτι θα εξαγγείλει στο τέλος και για το λιμάνι αλλά αυτή την φορά επειδή πέρασαν πολλά χρόνια θα κάνουμε αναλυτικό λογαριασμό

  Κρανιάς

  Στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Δημήτρης Κρανιάς και κάποια στιγμή ανέφερε χαρακτηριστικά : «Η πρώτη και ουσιαστική ανάπτυξη έρχεται από τον τόπο του καθενός μας. Ακόμη λείπει στη χώρα μας η συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων της.  Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν ότι στην ακριτική Αλεξανδρούπολη υπάρχει Ελληνική εταιρεία που δημιουργεί, κατασκευάζει και προμηθεύει με φώτα τις μεγαλύτερες  των αυτοκινήτων παγκοσμίως. Δεν ξέρω πόσοι έχουν σκεφτεί  ότι η ανάδειξη των τοπικών προΪόντων είναι εργαλείο και μπορεί να λειτουργήσει συναγωνιστικά με τις γειτονικές περιοχές». Κρίμα τέτοιο πολιτικοί να μην έχουν αξιοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία

  Μανιάτης

  Γιάννης Μανιάτης για τον Κλεισθένη : ««Πρόκειται για μια νέα χρεοκοπία ενός ακόμη θεσμού της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μετά τη χρεοκοπία στην οποία οδηγήσατε την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά τη χρεοκοπία στην οποία οδηγήσατε τις Ανεξάρτητες Αρχές, έρχεστε τώρα και οδηγείτε σε χρεοκοπία και την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση της χώρας». Ιδιαίτερα τόνισε την αιχμαλωσία στην οποία θα οδηγηθούν οι δημοτικές και περιφερειακές πλειοψηφίες από ισχνές μειοψηφίες που θα εξυπηρετούν οικονομικά ή και ακροδεξιά συμφέροντα.»

  Εκλογές

  Kαι διά στόματος πρωθυπουργού «κλείδωσαν», όπως είχε γράψει και η aftodioikisi.gr, οι τριπλές εκλογές για τις 26 Μαΐου 2019. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news247 (Β.Σκουρής), κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών: «Το πιθανότερο είναι οι εκλογές να γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση παρότι εγώ επιθυμώ να γίνουν στα τέλη της τετραετίας».

  Αναγνωσταράς

  Τελειωμένη ιστορία είναι η υπόθεση Αναγνωσταρά που έχει μπεί για τα καλά στο κυνήγι των υποψηφίων και ειδικότερα των γυναικών που έχουν απήχηση στην κοινωνία του Δήμου Ναυπλίου .Τα πρώτα τρία ονόματα έχουν κλειδώσει και είναι αυτό που λέμε δυνατά ονόματα. Βέβαια το να ρίξεις έναν Δήμαρχο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αφού διαχειρίζεται την εξουσία . Τα ξέρει ο Τάκης αυτά τα πράγματα

  Δήλωση

  Δηλώνει ο Κος Χειβιδόπουλος ότι :Το πρόγραμμα των Δρόμων Πολιτισμού έχει ανακοινωθεί από 13 Ιουνίου σε επίσημη συνέντευξη τύπου ενώ παράλληλα έχει εκδοθεί και έχει κυκλοφορήσει στην τοπική κοινωνία βιβλιαράκι του προγράμματος με όλες τις εκδηλώσεις στον Νομό από 1 έως 30 Ιουλίου σε 10.000 Ελληνικά και 2.000 Αγγλικά αντίτυπα.Για τα Αγγλικά αντίτυπα δεν σχολιάζουμε αλλά περιμένουμε την πλήρη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των Δρόμων Πολιτισμών, Δωρεάν δεν είναι γιατί είναι από χρήματα των πολιτών ,

  Απάντηση

  Κρατάμε από την απάντηση  του Ραφαήλ Μπαρού το ακόλουθο : «Όσο για τις ανοησίες περί εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων και προαγωγής της δημόσιας  εικόνας μας , τα επιστρέφουμε αρμοδίως πολύ περισσότερο που οι πολίτες της περιοχής μας,  μας γνωρίζουν όλους ακόμη και τις λεπτομέρειες του βίου μας.» Κάτι υποννοεί ο Μπαρού αλλά είναι μάλλον μήνυμα για λίγους.

  Κλείσιμο
  Για να κλείσουμε τα σχόλια παίρνουμε και το ακόλουθο κείμενο από την επιστολή του Κου Χειβιδόπουλου : «Τέλος σημαντικό είναι να αναφερθεί η αντίδραση του κ. Μπαρού σε τηλεφωνική επικοινωνία από την πλευρά μας για την επίλυση του προβλήματος που αυτός δημιούργησε, όπου αφότου ρώτησε: «Που είναι το θεατράκι της Ακροναυπλίας;;;», εκστόμισε: «Ποιοι είστε εσείς που έχετε το θράσος να μου τηλεφωνείτε ζητώντας μου να αναβάλω μια συναυλία που θα έχει 40.000 άτομα», ενώ κατόπιν έκλεισε το τηλέφωνο.» Αυτοί και αν είναι δρόμοι πολιτισμού

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Παρασκήνιο με προεκλογικό κλίμα στο Ναύπλιο και στο Αργος Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top