728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

  Διχάζει το ΚΙΝΑΛ ο Τατούλης- Αυστηρές συστάσεις Χειβιδόπουλου στον Γρηγοράκο και στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ (!!!) με παρέμβαση υπέρ Τατούλη

  Μια ακόμη αρνητική θέση εκφράσθηκε από το ΚΙΝΑΛ για την πιθανότητα στήριξης του Πέτρου Τατούλη μετά τα όσα είχε δηλώσει ο Παύλος Χρηστίδης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ήρθε να προστεθεί ο βουλευτής Λακωνίας,
  Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει το Κίνημα Αλλαγής στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.
  Σε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές και ξεκαθάρισε -μετά από σχετική ερώτηση- ότι δεν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη, αλλά θα κατεβάσει δικό του στέλεχος. Αυτό μπορεί να είναι νυν βουλευτής ή πρώην Υπουργός ή ακόμα και κάποιο άλλο στέλεχος, είπε χαρακτηριστικά.
  Πρόκειται για μία ακόμα επίσημη τοποθέτηση που καταδεικνύει την πρόθεση που υπάρχει στο ΚΙΝΑΛ να μην στηριχθεί κανείς άλλος υποψήφιος, παρά να βρεθεί ένα πιθανότατα προβεβλημένο στέλεχος που θα μπει μπροστά και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην Περιφέρεια. Στη δήλωση Γρηγοράκου ήρθε απάντηση μέσω του Τάσου Χειβιδόπουλου που όμως αν και Αντιπεριφερειάρχης έμεινε εκτός της επιτροπής αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ αλλά οποιασδήποτε άλλης επιτροπής σχετικής με τις εκλογές. Ο Τάσος Χειβιδόπουλος θέλοντας να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις βγήκε με δηλώσεις του να κάνει αυστηρές συστάσεις όχι μονο στον Κο Γρηγοράκο αλλά και σε κάθε στέλεχος του ΚΙΝΑΛ !!! δηλώνοντας : «Θεωρώ λοιπόν σφάλμα οποιουδήποτε στελέχους του ΚΙΝ.ΑΛ. , πριν τα αρμόδια όργανα τα οποία ορίσαμε στην πρόσφατη Κ. Π. Ε. αποφασίσουν , για τις προτάσεις τους προς την πρόεδρο και την Κ.Π.Ε., να διατυπώνουν δημόσια την όποια προσωπική τους άποψη σχετικά με την στάση του Κινήματος δημιουργώντας σύγχυση και διχαστική διάθεση ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους μας στην Πελοπόννησο.»
  Βέβαια κλείνοντας την δήλωσή του δεν ξεχνά να ξαναμιλήσει με έμμεσο τρόπο για την αποχώρησή του αφού κρύβει ότι το 2014 δεν υπήρξε επισημη στήριξη στιν Πέτρο Τατούλη από το κόμμα του αναφέρει τα ακόλουθα : «Ανεξάρτητα λοιπόν με το ποιοι απο εμάς θα συμμετέχουν στις επόμενες περιφερειακές εκλογές θεωρώ απαραίτητο να διευκρινήσω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την συμμαχία θα πρέπει να την έχει η «Νέα Πελοποννησος» , τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. που μετέχουν σε αυτήν και φυσικά ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος υποστηρίχθηκε το 2010 από το ΠΑΣΟΚ , αλλά και το 2014 από την πλειοψηφία των μελών και των στελεχών του χώρου μας."
  Η πλήρης δήλωση του Χειβιδόπουλου έχει ως εξής:
   «"Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του φίλου μου Βουλευτή Λακωνίας Λεωνιδα Γρηγοράκου σχετικά με την στήριξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη από το ΚΙΝ.ΑΛ. στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
  Θεωρώ λοιπόν σφάλμα οποιουδήποτε στελέχους του ΚΙΝ.ΑΛ. , πριν τα αρμόδια όργανα τα οποία ορίσαμε στην πρόσφατη Κ. Π. Ε. αποφασίσουν , για τις προτάσεις τους προς την πρόεδρο και την Κ.Π.Ε., να διατυπώνουν δημόσια την όποια προσωπική τους άποψη σχετικά με την στάση του Κινήματος δημιουργώντας σύγχυση και διχαστική διάθεση ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους μας στην Πελοπόννησο.
  Θυμίζω σε όλους ότι το 2010 η «Νέα Πελοπόννησος» κι ο Πέτρος Τατούλης υποστηρίχθηκαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον προεδρό του Γιώργο Παπανδρέου , στην λογική που πάντα είχε ο χώρος της κεντροαριστεράς για πλατιές ανεξάρτητες πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν μέσα από την υπέρβαση των γνωστών μονοκομματικών αγκυλωμένων σχημάτων , να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα των τοπικών κοινωνιών.
  Οκτώ χρόνια μετά και σίγουρα μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή και σημαντικότατο έργο, όπου όλοι εμείς τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. συμβάλαμε καθοριστικά , είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε μια νέα , αποτελεσματική για την Πελοπόννησο και τους κατοίκους της συμμαχία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα στελέχη του χώρου μας.
  Ανεξάρτητα λοιπόν με το ποιοι απο εμάς θα συμμετέχουν στις επόμενες περιφερειακές εκλογές θεωρώ απαραίτητο να διευκρινήσω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την συμμαχία θα πρέπει να την έχει η «Νέα Πελοποννησος» , τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. που μετέχουν σε αυτήν και φυσικά ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος υποστηρίχθηκε το 2010 από το ΠΑΣΟΚ , αλλά και το 2014 από την πλειοψηφία των μελών και των στελεχών του χώρου μας."

  Τάσσος Χειβιδόπουλος
  Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Διχάζει το ΚΙΝΑΛ ο Τατούλης- Αυστηρές συστάσεις Χειβιδόπουλου στον Γρηγοράκο και στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ (!!!) με παρέμβαση υπέρ Τατούλη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top