728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

  Πολιτικό παρασκήνιο μιας εβδομάδας που πέρασε

  Έγινε λοιπόν και η ρήξη της Νέας Δημοκρατίας με τον Πέτρο Τατούλη μέσω Λευτέρη Αυγενάκη. Κανένας δεν περίμενε ότι η ρήξη θα γινόταν μέσα στην Τρίπολη .Οσοι πήγαν στην ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας ούτε που το φανταζόταν ότι η Νέα Δημοκρατία θα έβγαζε γκόλ μέσα
  στην έδρα του αντίπαλου. Αλλά η μεγάλη μαχαιριά του Λευτέρη Αυγενάκη στον Πέτρο Τατούλη δεν ήταν η δήλωση ότι ο Πέτρος είναι εκτός γραμμής αλλά όταν άφησε υπονοούμενα ότι αν αλλάξει μυαλά ο Πέτρος και γίνει καλό παιδί και εναρμονισθεί στις γραμμές του κόμματος τότε θα το δούνε ξανά το θέμα με συμπάθια…

  Αστραψε

  Φυσικό και επόμενο ήταν ο Πέτρος Τατούλης να μαζέψει όλους τους γαλάζιους συμβούλους του και να βγάλουν ψήφισμα στήριξής του. Ο Πέτρος ήθελε να πεί στον Αυγενάκη ότι αυτός ελέγχει τους συμβούλους και κατά συνέπεια ότι και να κάνει η Νέα Δημοκρατία δεν τοιν νοιάζει .Ετσι είναι . Μόνο που όταν στέλνεις ανακοινώσεις μετά τα μεσάνυχτα Πέτρο δεν δείχνεις και τόσο ψύχραιμος όσο θέλεις να πιστέψει ο άλλος ότι είσαι.

  Γκάφα

  Φυσικά και κάποιοι από τους γαλάζιους περιφερειακούς συμβούλους έκαναν μεγάλη γκάφα που υπέγραψαν το κείμενο. Γκάφα δεν έκαναν αυτοί που ΔΕΝ διεκδικούν τίποτα στην πορεία τους και όταν ανέβει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία. Οι άλλοι που έχουν βλέψεις λερώθηκαν από το μελάνι που χρησιμοποίησαν . Ο τσαμπουκάς που έβγαλαν δηλώνοντας ότ: «Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό.» ήταν πολιτικά απίστευτα ανόητος. Δεν βγαίνουν τέτοια από Νεοδημοκράτες και μάλιστα στελέχη !!! Αν ο Αυυγενάκης .’αν η Νέα Δημοκρατία κλπ κλπ λειτουργούσαν φυσιολογικά τότε απλά την επόμενη μέρα θα έπρεπε να έχει κάποιες παραιτήσεις στο γραφείο του και να βγαίνει και μια σχετική ανακοίνωση.

  Χρέωση

  Μπορεί η Ελένη Παναγιωτοπούλου να έχει όπως μας πληροφορούνε υψηλές διασυνδέσεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατία αλλά έκανε τεράστιο πολιτικό ολίσθημα γιατί αυτή κουβαλούσε την ώρα που υπέγραφε και τον τίτλο του αναπληρωτή τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας. Επρεπε να είχε λοιπόν διαφορετική οπτική γωνία από τους υπόλοιπους και να πεί αυτά που είπε την επόμενη. Ότι δηλαδή : «Ως κομματικό στέλεχος είναι αυτονόητο ότι δεσμεύομαι από τις επιλογές του κόμματος και μόνο.» Ετσι απλά.
  Είναι τυχερή που αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν έχει νεύρο και κώδικες απαραβίαστους σε ότι αφορά τις πολιτικές συμπεριφορές

  Πράσινα 

  Να θυμηθούμε ότι τον Πέτρο Τατούλη δεν τον είχε στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές. Μούγγα είχε πέσει και έτσι βολέυθηκαν όλοι. Και αυτοί που τον ήθελαν όπως ο Τάσος Χειβιδόπουλος και άλλοι που δεν τον ήθελαν. Τώρα λοιπόν τις κρίσεις θα τις κάνει ο Καμίνης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα αποφασίσει ποιους θα ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ . Κάτι άκρες τις έχει η Ντίνα στον Καμίνη αλλά δεν είναι αρκετές. Ο Καμίνης δεν τρελαίνεται με το όνομα Τατούλης και από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι εάν το ΚΙΝΑΛ με την απλή αναλογική γίνει ουρά του Πέτρου τότε είναι άξιο της τύχης του.


  Δικαιωμένος
  Δικαιωμένος από όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεσπάσει με τον Τατούλη βγαίνει και ο Δημήτρης Καμπόσος που ήταν από τους πρώτους που προχώρησε σε ρήξη για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μόνος. Μαζί του το σύνολο των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο , μαζί του και αυτοδιοικητικοί αλλά το κυριότερο μαζί του και η Νέα Δημοκρατία . Η ομάδα των περιφερειακών συμβούλων οφείλει μάλλον να ξαναδεί τη συνολική της στάση απέναντι στον Δήμαρχο του Αργους κάτω από άλλη οπτική γωνιά ώστε να μην ξαναβρεθεί εκτεθειμένη .

  Ψήφισμα

  Ναι λοιπόν ο άπειρος Δημήτρης Μπουγιώτης έκανε ένα σωρό λάθη τυπικά ,διαδικαστικά σε ότι αφορά το ψήφισμα για την Μακεδονία. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να πούμε μπράβο ρε Δημήτρη το σκέφτηκες και το έκανες σε μία εποχή που οι συνομήλικοι σου είναι χαμένοι στην οθόνη του κινητού τους εσύ έτρεχες να μαζέψεις υπογραφές για την Μακεδονία. Αυτό είναι το μεγαλείο της πράξης σου και αυτό κρατάμε. Απέναντι στον Δημήτρη φυσικά βρέθηκαν και οι σχετικοί παντογνώστες και είρωνες. Αυτοί που προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάθε δράση σε τέτοια κατεύθυνση.  Αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους έστω και αν το γνωρίζουν ότι είναι μειοψηφίες.

  Μάθημα 

  Ο Δημήτρης Μπουγιώτης πήρε το μάθημά του εχθές Ένα ακόμη δηλαδή γιατί δίνει από μικρός τις μάχες του. Οσο και αν διαφωνείς απλά τον σέβεσαι.  Στα 30 του έχει μια πορεία. Μέσα στο συμβούλιο όσοι ήταν δεν έβγαλαν άχνα Κάποιοι άλλοι προτίμησαν φυσικά να μην εμφανισθούν καθόλου και έτσι νομίζουν ότι ξέφυγαν από την υποχρέωση να καταθέσουν άποψη. Τελικά οι σύμβουλοι ήταν απόντες και άς είχαν κάποιοι από αυτούς την πρόθεση να στηρίξουν. Οι περιστάσεις άλλα απαιτούν όμως

  ΠΑΣΟΚ 

  Στο παλιό αγαπημένο ΠΑΣΟΚ δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα με την πρώτη στραβή. Αν κάτι δεν πάει καλά και αυτή την φορά τότε αλλοίμονο στην ηγεσία. Μεταφέρουμε μία ατάκα από όσα γράψαν μετα την συγκρότηση της Νομαρχιακής επιτροπής : «Οι αποφάσεις αυτές και το παρασκήνιο που παίχτηκε αποδεικνύει δυστυχώς ότι κάποιοι δεν έβαλαν ακόμη μυαλό και επαναλαμβάνουν λανθασμένες τακτικές που διχάζουν και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στοξεκίνημα  του νέου φορέα.» Αυτά για σήμερα και το καζάνι βράζει.

  Δημοσκόπηση 

  Τι είναι αυτά που ζούμε . Σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο με απόκρυψη και εάν το σηκώσεις αρχίζιε τις ερωτήσεις χωρίς να σου πεί από πού παίρνει και εκ μέρους ποιού παίρνει . Δημοσκόπηση σου λέει και εσύ επειδή σε τρώσει η περιέργεια την αφήνεις και συνεχίζει. Και επειδή είσε κόπανος λές ότι σκέφτεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη Μετά φυσικά κάνεις και μια συζητησούλα γιτί μας παρακολουθούν από το κινητο έτσι ;

  ΤΟΕΒ 
  Αυτή η ιστορία με τα χρωστούμενα στην ΔΕΗ από τους ΤΟΕΒ δεν πρέπει να περάσει έτσι Και δεν πρέπει να περάσει έτσι από τη στιγμή που έρχεται ο Υπουργός και δηλώνει : «στην περίπτωση της Αργολίδας, 6 ΤΟΕΒ της περιοχής έχουν οφειλές άνω των 2,7 εκατ. ευρώ προς την Επιχείρηση. Από αυτούς, μόνο οι 2 προχώρησαν σε συμφωνία εξόφλησης των οφειλών. Την ίδια ώρα, μελέτη ορκωτού λογιστή, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντόπισε θέματα κακοδιαχείρισης διοικήσεων ΤΟΕΒ. «Αυτή η κατηγορία των οφειλετών θέλει διαφορετικού τύπου ρυθμίσεις»

  Διχάζει 
  Το ωραιότερο το είπε ο ένας και μοναδικός ο παντογνώστης ο ερμηνευτής όλων των πολιτικών φαινομένων και μέγας αναλυτής. Το ψήφισμα διχάζει !!! Α ρε άρχοντα Εσύ και ο Μπουτάρης μείνατε για να κατανοείτε τα ακατανόητα. Ποιους διχάζει ρε άπαιχτε; Τους Έλληνες με τους Σκπιανούς ;;  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικό παρασκήνιο μιας εβδομάδας που πέρασε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top