728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

  Παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία και εκλογές

  Αυτό και αν είναι θράσος Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε την φαεινή ιδέα να κάνει υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία για το πώς πρέπει να κινηθεί μετά την επίθεση κατά Μπουτάρη. Ποια η Ντόρα που αν δεν είχε αυτό το επίθετο  έπρεπε να είχε διαγραφεί μαζί με ένα
  καλή τύχη όπου και αν πάς. Αυτή που ψήφιζε υπέρ της νομιμότητας για την  αναδοχή ορφανών παιδιών από gay  γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων την αρνητικη απόφαση του κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τελικά οι μυαλοπώληδες σε αυτό το κόμμα περισσεύουν.

  Καμπόσος

  Πώς να ασχοληθείς με κάτι που δεν υπάρχει ; Αυτό διδάσκουν Αθηναίοι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με δήλωση του Καμπόσου που δεν έγινε ποτέ και διαψεύσθηκε. Και η πλάκα είναι ότι όλοι σχεδόν στην Αθήνα γνωρίζουν ότι όλοι σχεδόν οι πολιτικοί δεν ασχολούνται προσωπικά με το facebook και έχουν βάλει κάποιον η κάποιους να γράφουν όταν το κρίνουν. Κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ;

  Θέση

  Η πραγματική δήλωση Καμπόσου για το συμβάν στην Θεσσαλονίκη :"Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία."  Από εδώ και πέρα είναι αυτό που λένε : «σε δουλειά να βρισκόμαστε»

  Μανιάτης

  Δύο κινήσεις πολύ καλές έχουν γίνει από τον Γιάννη μανιάτη για τους αγρότες. Η μια αφορά την καταγγελία για το ξήλωμα των μετασχηματιστών που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και η άλλη αφορά φυσικά το κόψιμο του ρεύματος από τους ΤΟΕΒ Ιρίων και Δρεπάνου. Στη δεύτερη μάλιστα δεν δίστασε να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Κωστούρος ζητώντας την αναστολή της διακοπής ρεύματος από τους ΤΟΕΒ.

  Μαστοράκος

  Ο Γιώργος Μαστοράκος κατήγγειλε παραποίηση εκλογικών αποτελεσμάτων στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας μεταξύ άλλων : «Παρόλα αυτά, ενώ έχω εκλεγεί, με το κλείσιμο των καλπών, βάσει ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων, μετά από τρείς ημέρες, αλλοιωμένου του αποτελέσματος, βρέθηκα εκτός της σειράς των εκλεγέντων υποψηφίων. Παραιτούμαι από περαιτέρω διαδικασίες ενστάσεων και προσφυγών, και θα συνεχίσω να παραμένω στην υπηρεσία της παράταξης για το καλό της πατρίδας μας.» Δηλαδή « ξέρω πώς με κλέψατε αλλά σας την χαρίζω γιατί η θέση δεν ήταν ο στόχος μου» Φυσικά και δεν ακούσθηκε τίποτε. Η σιωπή είναι χρυσός  και μάλιστα Μυκηναϊκής προέλευσης.

  Δούρος
  Ωραία και η μπηχτή από τον Δούρο που δήλωσε ανάμεσα στα άλλα ότι : «Όπως έχω αποδείξει μέχρι σήμερα για την εκλογή μου δεν έχω ανάγκη από την στήριξη «κομματικών αξιωματούχων» αλλά κάθε μάχη την δίνω μόνος μου και θα συνεχίσω να την δίνω, όχι με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων αλλά την ουσιαστική προσφορά.  Για το λόγο αυτό δε θα αναφερθώ στους πόσους ψήφους έλαβα, το οποίο είναι άνευ σημασίας αφού μετά την εκλογή μας όλοι ισότιμα μετέχουμε στα όργανα εκτός και αν «κάποιοι» έχουν διαφορετική άποψη.!!!
  Μαυρόγατος

  Πάντως στα πηγαδάκια της Νέας Δημοκρατίας όλοι συζητάνε για τον μαυρόγατο. Οπου κάλπη και αυτός ως βασικός παράγων με ένα μοναδικό αποτέλεσμα :πάντα χάνει. Ακόμα και όταν βρίσκεται στην πλευρά των νικητών στο μόνο μέρος που δεν θα έχει νικήσει ο νικητής θα είναι το Ναύπλιο. Γι αυτό Δημήτρη σου λένε πολλοί άσε την μαυρόγατα εκτός μήπως και γίνει ανατροπή από το πουθενά.

  Πουλάκι

  Αυτός ο μαυρόγατος μόλις χάνει τον έλεγχο και βλέπει απρόβλεπτους ψήφους σε αντιπάλους αρχίζει και «τραγουδάει» Επειδή έχει πολλά φάλτσα το τραγουδάκι του το ακούνε και άλλοι και το συζητάνε Από στόμα σε στόμα μαθαίνετε τι λέει και στο τέλος αντί για παλαμάκια θα έχει άλλα μπλεξίματα άσχημα .Εκεί που θα μπλέξει δεν είναι κόμμα όμως…..για να γλυτώσει γι αυτό καλό είναι να προσέχει πιά

  Σχολή

  Μπορεί να έχασε δύναμη ο Μπακέτος αλλά τελικά παραμένει Σχολή . Μοίρασε τράπουλα ο παίκτης αλλά δεν είχε και ενδεκάδα καλή και γι αυτό έχασε. Γι αυτό δίκαια λένε κάποιοι να ανοίξει Σχολή και να του μιλάνε πλέον με ραντεβού. Να πληρώνουν και να μαθαίνουν πώς βγαίνουν τα κουκιά. Μέγα Πανεπιστήμιο στην ψηφοσυλλεκτική ο Μπακέτος . Θα κλάψουν μανούλες όταν θα αποχωρήσει .

  Δύναμη

  Να πούμε βέβαια ότι ο Λυκομήτρος έδωσε ρέστα προκειμένου να στηρίξει τον Ζαχαριά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πήρε και βαριά . Απλά ήταν συνεπέστατος και απέδειξε ότι παραμένει δύναμη εκλογική στην περιοχή. Φυσικά και δεν αντάλλαξαν κουβέντα με τον Μπακέτο και ας ήταν στο ίδιο «στρατόπεδο». Αυτά είναι δεδομένα.

  Κύκλος

  Στον Δήμο Επιδαύρου θα κλείσει ο κύκλος που άνοιξε πρίν από μήνες για το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που αφορά τον εκλογικό Νόμο με τον οποίο θα γίνουν οι Δημοτικές εκλογές . Σε όλους τους Δήμους η κάθετη άρνηση των Δημάρχων είναι δεδομένη όπως επίσης και η ισχνή αντίδραση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στην Ερμιονίδα έδωσε μάχη ο Τόκας αλλά ήταν απελπιστικά μόνος .

  Ερμιονίδα

  Με αυτό το νόμο που έρχεται να εφαρμοσθεί γεγονός είναι ότι θα ανοίξει η όρεξη αρκετών για να δώσουν παρον στην εκλογική μάχη αλλά ένα είναι το σίγουρο: Οι περισσότεροι θα κάνουν πίσω τελικά αφού δεν υπάρχουν χρήματα. Στην Ερμιονίδα από ότι μαθαίνουμε θα σκεφτούν σοφότερα και θα υπάρξουν συνεργασίες δυνάμεων που μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικές ανατροπές. Συζητήσεις γίνονται εδώ και πολύ καιρό Το αποτέλεσμα μένει να μάθουμε

  Τόκας

  Ο Τάσος Τόκας δήλωσε : «Oι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης,  πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται, δίνοντας το θετικό παράδειγμα σε μια κοινωνία που, αν μη τι άλλο, της λείπει η αντίληψη της συνεργασίας.
  Το ζητούμενο είναι η δημιουργία  προοδευτικών συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο, για την συγκρότηση ενός ισχυρού αυτοδιοικητικού πόλου  με μέτωπο τον συντηρητισμό και με στόχο την ενίσχυση της δημοκρατίας.» Εσείς τι καταλαβαίνετε ;;  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία και εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top