728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

  Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ,ο Γιάνναρος και ο Τάσος με τον Πέτρο στο πολιτικό παρασκήνιο

  Εχεις εσωκομματικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία και όπως πάντα σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε οι ίδιοι και οι ίδιοι  ασχολούνται με τις εκλογές. Εχουν να δούνε νέο άνθρωπο στη Νέα
  Δημοκρατία από τότε που ήρθε η μεταπολίτευση. Και για όσους δεν γνωρίζουν τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε για άγριες καταστάσεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αδελφοκτόνοι  πόλεμοι είναι και οι πλέον δυνατοί

  Είδηση

  Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Τοπικής Διεύθυνσης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Τι λέτε βρέ!!! Εκανε τέτοια κίνηση ο Γιάνναρος !!! Εντυπωσιακότατος . Και μια που πήγε έβγαλε και ένα λογίδριο για να μην πάει χαμένη η καινοτόμα ενέργεια να πάει σε εκδήλωση. Καλά κάνεις Γιάννη αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και πολίτες που δεν γελάνε με αυτά .Απλά εκνευρίζονται.

  ΕΛΓΑ

  Φυσικά και γνωρίζει ο κάθε Βουλευτής την διαδικασία που ακολουθεί ο ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις αλλά και τον χρόνο που απαιτείται για να φτάσουν τα χρήματα στην τσέπη του παραγωγού πλήν εξαιρετικών περιπτώσεων Το λέμε αυτό γιατί όλες αυτές οι ερωτήσεις προς τον Υπουργό για το τι θα κάνει με τις αποζημιώσεις είναι μάλλον ασόβαρες.

  Μανιάτης

  Κίνηση προς τα μπρός. Αν και υπάρχουν θέματα για να κλαίμε και να μοιρολογούμε ατελείωτες ώρες ο Γιάννης Μανιάτης συνεργάσθηκε με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και οργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για την ευφυή γεωργία. Σίγουρα και μόνο που ακούς αυτά τα νέα δεδομένα είναι πολύ πιο χρήσιμο από το διαβάζουμε επερωτήσεις για αποζημιώσεις . Ετσι δεν είναι;

  Κλίμα

  Είναι βαρύ το κλίμα στην Περιφέρεια και ο Πέτρος Τατούλης θα περάσει ίσως την δεύτερη δυσκολότερη περίοδο της πολιτικής του ζωής. Η πρώτη ήταν όταν έκανε κόντρα με τον Καραμανλή και επιβίωσε μέσω Περιφέρειας. Σε αυτή την περίοδο πέρα τα όποια προβλήματα στα δεξιά του ,που αυξήθηκαν λόγω Σαμαρά , δεν βλέπουμε ακόμα να παίρνει ανάσες από τα Αριστερά. Μέχρι και το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κατεβάσει υποψήφια.

  Συνέδριο

  Στο κοινό Συνέδριο της ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ με θέμα:«Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους Αυτοδιοικητική Διακυβέρνηση Τοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη» βρέθηκαν Δημήτρης Κρίγγος και Χρήστος Πετσέλης εκπροσωπώντας τον Δήμο Αργους-Μυκηνών. Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του Νομοσχεδίου άρχισε και τώρα όλοι απλά τρέχουν είτε για να ενημερωθούν είτε για να ενώσουν δυνάμεις και να το μπλοκάρουν. Η απλή αναλογική όμως είναι πλέον δεδομένη.


  Αργος

  Στο συνέδριο ήταν παρών και ο  Τάσος Χειβιδόπουλος ως περιφερειακό σύμβουλος. Θυμίζουμε ότι μαζί με άλλους διορισμένους Αντιπεριφερειάρχες στο παρελθόν είχε ζητήσει στο νέο Νομοσχέδιο να υπάρξει ουσιαστικά μία επαναφορά της παλιάς Νομαρχίας. Αντιπεριφερειάρχες με περισσότερη αυτοδυναμία κινήσεων. Ηταν μία βασική αιτία που κουνάει το μαντήλι στην Περιφέρεια και προχωρά στο Αργος.

  Ερώτημα

  Για τον Τατούλη οι αποφάσεις του κάθε Χειβιδόπουλου που έχει στην Περιφέρεια παίζουν σημαντικό ρόλο γιατί πρέπει να βρει αντικαταστάτες και μάλιστα πρίν τα κόμματα πάρουν τις αποφάσεις τους . Αν όλοι λόγω αναλογικής τα κόμματα θελήσουν να έχουν αυτόνομη παορυσία τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον Τατούλη.

  Μάχη

  Γίνεται μάχη στο Ναύπλιο.  Κάποιοι νομίζουν ότι λόγω των εκλογών που θα γίνουν τον επόμενο Οκτώβρη πρέπει να δείξουν τον χειρότερο εαυτό τους .Το τι γράφουν δεν λέγεται. Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι όποιος βρίζει δείχνει πρόβλημα. Δείχνει ηττημένος. Όταν όμως τις βλακείες τους τις αναπαράγουν και άτομα που έχουν περάσει από την αυτοδιοίκηση τότε τι να πεί κανείς για το πρόβλημά τους.

  Χρηστίδης

  Συνεχίζει την πορεία του σαν εκπρόσωπος τύπου του νέου κόμματος ο Παύλος Χρηστίδης και φυσικά έτσι κατοχυρώνει μία αναγνωρισιμότητα τεράστιου μεγέθους αν συνυπολογισθεί και η ηλικία του. Βέβαια σε περιφερειακό επίπεδο δεν είναι αρκετή η αναγνωρισιμότητα κάποιου αλλά το ερώτημα είναι αν έχει καταλήξει το τι θα κάνει. Η Αθήνα έχει τα καλά τις αλλά και πολλές παγίδες.

  Τοπικές

  Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για είσοδο  νέων ανθρώπων στις τοπικές της Νέας Δημοκρατίας. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για μακελειό στις εκλογές της Νομαρχιακής αφού εκεί τα συμφέροντα είναι πολλά και αντικρουόμενα .Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο πρίν κατά και μετά τις εκλογές. Ο Μάκης Βορίδης ως υπεύθυνος για το νομό θα έχει πολύ δουλειά μετά από αυτή την ιστορία που κανένας δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται.

  Πρόσωπα.

  Κρατάμε την ατάκα από το άρθρο που δημοσιεύουμε σήμερα του Παύλου Χρηστίδη γιατί έχει ειδικό νόημα: Για εμάς η ανανέωση σε πρόσωπα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανανέωση σε ιδέες, προγράμματα, πολιτικές και δημοκρατικές λειτουργίες, που ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα ενός κόσμου που έχει αλλάξει και αλλάζει ραγδαία. Γίνεται με αλληλεγγύη και σεβασμό σε όλες τις γενιές της παράταξής μας και στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς και της Ελλάδας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ,ο Γιάνναρος και ο Τάσος με τον Πέτρο στο πολιτικό παρασκήνιο Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top