728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

  Παρασκήνιο απο την επίσκεψη Τσίπρα

  Ήταν σίγουρα το γεγονός και ήταν σίγουρα μία ευφυέστατη κίνηση των Κυβερνητικών που κατάφεραν να υλοποιήσουν μια στρατηγική επαναπροσέγγισης της κοινωνίας με το μικρότερο δυνατό πολιτικό κόστος. Στην
  επιτυχία του συνεδρίου σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κινητοποίηση που έκανε το επιτελείο και οι συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη. Τόσο κατά την διάρκεια όσο και κατά την λήξη οι αίθουσες ήταν γεμάτες.

  Ικανοποίηση

  Στο Ναύπλιο υπάρχει αισιοδοξία ότι όλη αυτή η διαδικασία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα και ο Δήμος θα βγεί κερδισμένος από την προσπάθεια της Κυβέρνησης να κερδίσει χαμένο έδαφος. Ετσι και αλλιώς λιμάνι αλλά και στρατόπεδο είναι οι βασικοί στόχοι και εκει θα δοθεί η μάχη .

  Μαζεμένος

  Πάντως όσοι πρόσεξαν τι έλεγε ο Πρωθυπουργός θα κατανόησαν ότι ήταν ιδιαίτερα μαζεμένος σε υποσχέσεις. Ισως είναι καλύτερα έτσι και για τον ίδιο αφού δεν εκτίθεται και για τον λαό που δεν θα τον ταΐσουν άλλο σανό.Για τον Ανάβαλο πάντως αυτή τη στιγμή αν καταλάβαμε καλά η προτεραιότητα είναι να πάει το νερό στο Κουτσοπόδι.


  Γαβρήλος

  Έντονη ήταν η παρουσία του Γιώργου Γαβρήλου στο αναπτυξιακό συνέδριο. Παρενέβη σε όλα τα πάνελ συζήτησης και οι τοποθετήσεις του άφησαν καλές εντυπώσεις. Τον είδαμε να συνομιλεί με πολλά κυβερνητικά στελέχη και να βάζει θέματα που απασχολούν το νομό. Φαίνεται  ότι ανεβάζει πολιτικές στροφές.

  Πεβερέτος

  Δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω .Έτσι όταν ο Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Βαγγέλης Αποστόλου αναφέρθηκε στην αξιοπιστία των συνεταιρισμών πήρε τον λόγο ζητώντας από τον Υπουργό να σταματήσει να γκριζάρει την εικόνα των συνεταιρισμών και παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη για έλεγχο εικοσαετίας προκειμένου να κλείσουν οι όποιες αμφισβητήσεις υπάρχουν.

  Χειβιδόπουλος

  Εγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος στην σελίδα του στο facebook : «Μόλις πριν λίγα λεπτά ο Πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε στην ομιλία του στο Περιφερειακο Συνέδριο την απόφαση της κυβερνησης για την υλοποίηση του έργου διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ. Η ώρα της δικαίωσης των προσπαθειών και της επιμονής του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατουλη και όλων μας ήρθε. Η καθαρή Πελοπόννησος σε λιγο θα ειναι πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!»

  Απάντηση

  Μόλις το είδαν αυτό κάποιοι σύντροφοι έφριξαν αλλά λίγοι ήταν αυτοί που δεν κρατήθηκαν και απάντησαν στον Τάσο Χειβιδόπουλου .Ενας από αυτούς έγραψε : «Τάσσο είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που θα έσκιζε με ένα νόμο το μνημόνιο, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙα, θα έφερνε τον βασικό μισθό στα 750 κλπ κλπ.
  Και εσύ σαν αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας τον πιστεύεις και τον εμπιστεύεσαι;
  Είναι ο πολιτικός που πολέμησε σκληρά περα από κάθε λογικό όριο την τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από όπου πολιτικά προέρχεσαι και αναφέρεις ότι πιστεύεις την ανακοίνωση του;» Προφανώς ήθελα και άλλα να πεί αλλά……είναι συγκρατημένος .


  Πουλάκι

  Με μεγάλη μου χαρά υποδέχτηκα χθες το βράδυ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, με τον οποίον με συνδέει μια φιλία πολλών ετών και συζητήσαμε για διάφορα θέματα που αφορούν την Αργολίδα, καθώς και για έργα ανάπτυξης στον νομό μας, τα οποία θα αναγγείλει ο Υπουργός άμεσα.. Αυτό έγραψεο Χειβιδόπουλος αλλά κάποια πουλάκια μας είπαν ότι η χαρά έχει σχέση και με τις καλές προσωπικές σχέσεις που διαμορφώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνάρτηση με τα προσωπικά πολιτικά του σχέδια.

  Τατούλης

  Ιδιαίτερα προσεκτικός ο Πέτρος σε ότι έλεγε και σε ότι έκανε .Ετσι η κάμερα τον έπιασε κάποιες στιγμές στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθεί με σταυρωμένα χέρια και να μην ακολουθεί στο χειροκρότημα την υπόλοιπη αίθουσα. Ξέρει να φυλάγεται ο Πέτρος

  Κρανιάς

  Θα περιμέναμε αντίδραση από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα όσα ανέφεραν όλοι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης αλλά γενικότερα υπήρξε μια αφωνία σε διάφορα επιπεδα Μοναδική «παραφωνία» ο Δημήτρης Κρανιάς που διένειμε κείμενο αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καταθέτοντας τις απόψεις του. Προφανώς ο Δημήτρης επιμένει να βαδίζει αυτόνομα και έτσι ακούσαμε και την άλλη άποψη σε τοπικό επίπεδο.

  Σενάρια

  Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για τις προθέσεις της Κυβέρνησης σε ότι έχει σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις εκλογές. Εσείς κρατήστε ένα . Σε δύο μήνες το αργότερο θα έχει περάσει ο Νόμος και πάμε για εκλογές στους Δήμους και στην Περιφέρεια με απλή αναλογική .Τελειωμένη ιστορία. Στις μεταβιβάσεις αρμοδιοτήτων έχουν κολήσει και ψάχνονται μήπως και είναι αντισυνταγματικοί.

  Ντόκος

  Ότι και να πούμε δεν περιγράφεται. Ατελείωτη η υπομονή του Προέδρου της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ Γιώργου Ντόκου που περιμένε για ώρες προκειμένου να τοποθετηθεί απέναντι στον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου και όταν ήρθε η στιγμή ξεκίνησε λέγοντας το πιο ουσιαστικό και βασικό : «με αυτή την φορολογία δεν πάμε πουθενά και ειδικότερα στον δρόμο της ανάπτυξης». Απλά πράγματα

  Ελένη
  Προσπαθήσαμε να μπούμε στο μυαλό της αλλά άκρη δεν βγάλαμε . για την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παναγιωτοπούλου μιλάμε που αν και κομματικό στέλεχος στον τομέα της αυτοδιοίκησης δεν σταμάτησε να τρέχει για την επιτυχία του συνεδρίου παριστάμενη η ίδια και σε διαφορετικά πάνελ . Προφανώς υπερίσχυσε η Αντιπεριφερειαρχική συνείδησή της

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Παρασκήνιο απο την επίσκεψη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top