728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

  Πολιτικό παρασκήνιο με εσωκομμματικές εκλογές

  Έχουμε και λέμε: Κάλπες στήνει η Νέα Δημοκρατία κάλπες και το Κίνημα Αλλαγής . Μάχες θα γίνουν και στα δύο κόμματα για το ποιος θα ελέγχει τον μηχανισμό. Μάχες με πολλές κατευθύνσεις και για διαφορετικούς
  λόγους. Λόγους εσωκομματικής ηρεμίας και λόγους που έχουν σχέση άμεση με τις εκλογές που έρχονται την επόμενη χρονιά. Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

  Βουλευτικές

  Φυσικά οι Βουλευτές δεν θα μείνουν απαθείς και για κανέναν λόγο δεν θα κάνουν πώς δεν βλέπουν τι γίνεται. Αν σκάσουν οι εκλογές ξαφνικά θέλουν να έχουν πρόσβαση στον κομματικό μηχανισμό. Να ελέγχουν και να ακουμπάνε. Όσοι πολιτεύονται αυτό θέλουν και μην είστε κορόιδα αφού είναι ρεαλιστική η κίνηση.

  ΠΑΣΟΚ

  Το όλον ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόν στις εσωκομματικές εκλογές που θα δώσουν σύνεδρους Μάχη θα γίνει για το ποιος τελικά θα πάρει την πλειοψηφία των συνέδρων Μην νομίζετε ότι όλα έχουν ξεχασθεί. Είναι και που οι υποψήφιοι Βουλευτές θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην κομματική βάση . Να δούνε αν αυτά που φαντάζονται έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι είναι …Ο Γιάννης Μανιάτης πάντως συνεχίζει να χαμογελάει .

  Θρίαμβος

  Πάνω που υπολόγιζαν ότι ο Μαραθώνιος θα κάνει κοιλιά και θα έχουμε να λέμε αυτή η χρονιά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη . Ανεβάζει ποιότητα αλλά και ποσότητα στον αριθμό συμμετοχής. Η πόλη δείχνει να το γλεντάει και ο Κωστούρος πρέπει να είναι ευχαριστημένος αφού πρόκειται για ένα έργο που φέρει αποκλειστικά την δικιά του υπογραφή και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.

  Μιζέρια

  Κάποιοι έχουν μάθει να ζούνε μίζερα η να κάνουν το άσπρο μαύρο για να πούνε κάτι. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει και το άλλο. Να μην καταλαβαίνουν από μεγέθη. Να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει για την επιχείρηση να είναι τόσος κόσμος μέσα στην πόλη και να καταναλώνει. .Να μην γνωρίζουν τι σημαίνει πληρώνω για να διαφημίσω την πόλη μου και να έρχεται ακόμα περισσότερος κόσμος σε εποχές που δεν υπάρχουν τουρίστες.

  Νέα Δημοκρατία

  Στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει ο χαμός αφού εκεί θα κοντραριστούν πολλά και ποικίλα συμφέρονται .Για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα ποιος είναι με ποιόν θα χρειασθεί την βοήθεια της Πυθίας. Πάντως ο Μπακέτος από τώρα κάνει σχέδια και ξεσκονίζει κάτι καταλόγους μελών που έχει στη διάθεση του. Η Ελένη Αποστολοπούλου μας λένε θα είναι παρούσα και σε αυτές τις εκλογές.

  Στίγμα

  Η υποψηφιότητα Μπακέα θα δώσει στίγμα για το τι ψάρια πιάνουν οι δυνάμεις που κινούνται απέναντι από τον Μαπκέτο και τα άλλα παιδιά . Μια που το έφερε η κουβέντα αναρωτιόμαστε αν θα έρθει ο Αναγνωσταράς από την Ρουμανία για να ψηφίσει τελικά η απλά θα ενημερωθεί από τους φίλους του.


  Γκάτζιος

  Μας είπαν ότι ο Κώστας Γκάτζιος θα είναι πάλι υποψήφιος στο Δήμο Επιδαύρου και αυτό μας φάνηκε περίεργο Δεν του έχουν πεί ότι γίνονται πολλές κινήσεις μέσα στο χώρο του για νέο υποψήφιο Δήμαρχο; Η μήπως δεν του έχουν πεί ότι αυτό τον καιρό δεν είναι και τόσο ανεβασμένος αφού μετά από τόσα χρόνια πρέπει να μετρήσει κάποιος σοβα΄ρα το τι έγινε και δεν προχώρησαν πολλά πράγματα. Αν όλοι είναι ευχαριστημένοι με τις εξαγγελίες για το Πνευματικό κέντρο του Τατούλη έχει καλώς ….

  Τατούλης

  Κέρδη και ζημιές μετράνε στο στρατόπεδο του Τατούλη μετά από το διήμερο της αγάπης και της συνεννόησης. Φυσικά πρέπει να δούνε αν όλο αυτό το ειδυλλιακό τοπίο που στήθηκε είναι ανεκτό στους ψηφοφόρους του η έχει προκαλέσει μουρμουρίτσες. Στην Μεσσηνία πάντως τι λένε για Τσιπρα και Τατούλη δεν λέγεται Βρήκαν ευκαιρία και αλωνίζουν

  Ματιές

  Να το ξαναπούμε στον Πέτρο. Δεν αρκεί αυτή την φορά να κοιτάει τι κάνει ο ίδιος. Πρέπει να ρίχνει και κλεφτές ματιές στο τι δεν κάνουν και οι συνεργάτες του. Όχι δεν μιλάμε για συνεργάτες τύπου Ντίνας Νικολάκου .Μιλάμε για τους διορισμένους και εκλεγμένους Αντιπεριφερειάρχες που όσο τελειώνει ο χρόνος τόσο και αυτοί κάνουν τα δικά τους πολιτκά σχέδια .Αφού όλοι θεωρούν δεδομένο ότι οι διορισμοί τελείωσαν ψάχνουν άκρη.

  Αργος

  Στο Αργος θα πάει ο Χειβιδόπουλος και ότι του βγεί . Εχει καλές προσβάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μετά το Συνέδριο έγιναν ακόμα καλύτερες. Θα ποντάρει εκεί σίγουρα και θα κοιτάξει και ποιο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ από το τέως ΠΑΣΟΚ μπορεί να ελέγξει . Θα
  Κάνει και ένα γύρο από τα περιβόλια της Δεξιάς για να βρεί τι φρούτα μπορεί να πάρει και από εκεί και πέρα θα πρέπει να κοιτάξει τον Καμπόσο στα μάτια. Χαίρετε

  Υποψήφιοι

   Στους καιρούς που ζούμε είναι όλα πλέον πιθανά και τίποτα δεν μας ξενίζει. Παραδείγματος χάριν να θέλεις να εκπροσωπήσεις κόσμο  και να μην έχεις μιλήσει ποτέ για οτιδήποτε αλλά και να θέλεις να είναι όλα στρογγυλεμένα .Να μην έχεις δηλαδή εχθρούς και αντιπλαλους και δυσαρεστημένους. Είναι δυνατόν; Ναι είναι και θα σας δώσουμε παραδείγματα στην πορεία.

  Αργος

  Αυτά τα χρόνια μετράμε αύξηση των καταθλίψεων και γενικότερα τα ψυχολογικά προβλήματα είναι η σημαία της κοινωνίας που χτίζουμε. Μέσα στο γενικό χαμό ένα πουλάκι μας ανέφερε ότι στο Αργος η ψυχιατρική κλινική είναι έτοιμη αλλά δεν λειτουργεί λόγω μίας λεπτομέρειας: Δεν έχει προσωπικό Αληθεύει βρε παλικάρια ;;;

  Μαραθώνιος

  Φυσικά τόσος κόσμος δεν ήταν δυνατόν να μην γίνει αντικείμενο επικοινωνιακής εκμετάλλευσης και γι αυτό διάφοροι πολιτικοί και πολιτικάντηδες έδωσαν το παρόν. Την πιο εντυπωσιακή ενέργεια φυσικά την έκανε ο Τάσος Χειβιδόπουλος . Δήλωσε παρών στο Μαραθώνιο, ήταν πρώτος στην αφετηρία αλλά δεν θυμόμαστε αν τον είδαμε και στο φιναλε της διαδρομής. Αντε και του χρόνου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικό παρασκήνιο με εσωκομμματικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top