728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

  Ξέσπασμα Διολίτση - Με ανακοίνωση καταπέλτη βάζει στη θέση τους όσους αμφισβητούν τις διαφανείς κινήσεις του

  Την οργή του προέδρου της ΚΕΔΑΜ Πέτρου Διολίτση προκάλεσε ανάρτηση σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Γαιτάνος θα κόστιζε το ποσόν των είκοσι χιλιάδων ευρώ. Ο προυπολογισμός της ΚΕΔΑΜ που περιλαμβάνει και μία σειρά άλλων εξόδων μεταφράσθηκε σαν δαπάνη που αφορά τον Στέφανο Γαιτάνο σε μια προσπάθεια υποβάθμισης της προσπάθειας που γίνεται ώστε το Αργος να έχει την αίγλη που χρειάζεται σε μια σημαντική βραδιά. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ αν και δεν το συνηθίζει προχώρησε σε μία
  δήλωση οργής αλλά και ξεκαθαρίσματος προσδιορίζοντας με σαφήνεια τι ακριβώς σημαίνουν οι είκοσι χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμμένα ο Πέτρος Διολίτσης αναφέρει: Σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας το εντεταλμένο σάιτ της αντιπολίτευσης το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται. Για άλλη μια φορά αντιλαμβανόμαστε πως η ύπαρξη της αντιπολίτευσης  έχει όπως πάντα αντιπαραγωγικό χαρακτήρα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν πάντοτε καταψήφιζαν οποιοδήποτε έργο και δράση που υλοποιούσε η δημοτική αρχή Καμπόσου, προϊόν του πανικού τους από την τελευταία δημοσκοπική τους κατάρρευσή.
  Ας θυμηθούμε αναλυτικά όλα όσα έχουν καταψηφίσει:
  ΟΧΙ στην Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους
  ΟΧΙ στην κατασκευή της Αίθουσας Μέγας Αλέξανδρος
  ΟΧΙ στην κατασκευή του κολυμβητηρίου
  ΟΧΙ στις εκδηλώσεις Χριστουγέννων, Πάσχα, κλπ όπου αποτελούν πνοή για τον εμπορικό κόσμο του Άργους
  ΟΧΙ στο ψήφισμα του ΔΣ κατά  των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας
  ΟΧΙ στο ψήφισμα για την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια
  ΟΧΙ για την υδροδότηση Μοναστηράκι – Μυκήνες - Φίχτια!
  Η γκεμπελίστικης σύλληψης και φασιστικής λογικής προσπάθεια λάσπης εναντίον όχι μόνο της παρούσας δημοτικής αρχής άλλα και ολόκληρου του αργειακού λαού, ο οποίος και ωφελείται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μας κάνει να πιστεύουμε πως ως δημοτική αρχή ακολουθούμε τον σωστό δρόμο και εκείνοι τον «άλλο». Επίσης είναι κρίμα να κάνουν πολιτική μέσω του συγκεκριμένου σάιτ και όχι μέσα στο ΔΣ. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως για την συγκεκριμένη εκδήλωση, της Μεγάλης Παρασκευής το ποσό αυτό αποτελεί τον προϋπολογισμό και όχι τα έξοδα. Όπως και πέρυσι η ΚΕΔΑΜ είχε προϋπολογίσει για τις εκδηλώσεις του Πάσχα το ποσό των 20.000 ευρώ όμως ξοδεύτηκαν μόνο τα 12.000!
  Η δημοτική μας αρχή, πιστή σε ξεκάθαρους όρους διαφάνειας, με ευθύνη, γνώση και οργανωμένο σχέδιο δράσης και έργων συνεχίζει την προσπάθειά της, έτσι ώστε ο Δήμος Άργους Μυκηνών να μην επιστρέψει στην αφάνεια την οποία κάποιοι, μεταξύ αυτών και μέλη της αντιπολίτευσης, τον είχαν καταδικάσει. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον και γι’ αυτό τον στηρίζουμε εμείς και ο αργειακός λαός.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ξέσπασμα Διολίτση - Με ανακοίνωση καταπέλτη βάζει στη θέση τους όσους αμφισβητούν τις διαφανείς κινήσεις του Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top