728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

  Πολιτικό παρασκήνιο για την εβδομάδα που μας πέρασε

  Λοιπόν έχουμε και λέμε εδώ και καιρό ότι η κίνηση ΜΑΤ στην υπόθεση στρατόπεδο ΚΕΜΧ είναι αυτή που έκανε ο Δήμος Ναυπλίου. Να ζητήσει να περάσει στην κυριότητά του η έκταση Αν γίνει αυτό τότε σίγουρα η πόλη μπορεί να πάρει ανάσες σημαντικές και να κάνει σχέδια σε βάθος χρόνου για μία ζωή σαφώς
  ποιοτική. Μέσα σε αυτή την έκταση μπορούν να γίνουν τα πάντα με τον σωστό προγραμματισμό. Δήμαρχε δώσε την μάχη σου και αν την κερδίσεις θα έχεις σημαντικά πολιτικά οφέλη .

  Αναγνωσταράς

  Εμφανίσθηκε και πάλι ο Αναγνωσταράς. Παρών στη κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας αλλά παρών και στην πίτα της ΕΠΣ Αργολίδας Μαζί με Νούλη Χριστόπουλο αλλά και Μπακέτο που προτιμά στο τέλος να κάθεται μόνος του με άλλη παρέα και να κάνει διερευνητικές κινήσεις Μάθαμε ότι εμφανίσθηκε σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό και ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στις εκλογές με οποιοδήποτε Νόμο. Καλή τύχη

  Σιδέρης

  Αυτό που έγινε στην κοπή πιτας της ΕΠΣΑ δεν είχε προηγούμενο Κόσμος πολύς αλλά και ποιοτικός Μετράμε την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ που με αυτή την κίνηση έδωσε άλλο ειδικό βάρος στην εκδήλωση και μία εμεσση στήριξη στον Βασίλη Σιδέρη που είχε κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τελικά το ποδόσφαιρο δίνει χαρές.

  Λιμάνι 

  Μπήκε ξανά το θέμα του Λιμανιού στο δημοτικό συμβούλιο  και εμφανίσθηκε να δηλωνε ο Γραμματικόπουλος : «Πιο συγκεκριμένα ο Χρ. Γραμματικόπουλος έθεσε το θέμα του βάθους της λιμενολεκάνης ελιγμών, υποστηρίζοντας ότι τα -8,10 μ. βάθος που προβλέπονται στην μελέτη ενδεχομένως να μην επαρκούν και θα έπρεπε να είναι στα 9 μ. το βάθος δεδομένου ότι τα κρουαζιερόπλοια μήκους 200 μ. έχουν βύθιση 8 μ. και χρειάζονται και επιπλέον 1 μ. "αέρα". Το δεύτερο ενδεχόμενο πρόβλημα» Εμείς λοιπόν ρωτάμε : είναι δυνατόν να κάνουμε πολιτική με υποθέσεις και ενδεχόμενα ; Τι σημαίνει ενδεχόμενα να μην είναι τόσο το βάθος;

  Τατούλης 

  Ηταν και ο Τατούλης στην εκδήλωση του Βασίλη Σιδέρη αλλά και ο Τάσος Χειβιδόπουλος που κάθισε στο ίδιο τραπέζι αλλά φαινόταν από μακριά ότι το κλίμα δεν ήταν αυτό που υπήρχε παλιά. Μάλιστα άλλα είπε η Αντιπεριφέρεια και άλλα η Περιφέρεια. Ενας φορέας δύο ομιλητές. Καλά τα πάνε Και μια που το έφερε η κουβέντα… Τελικά ξεκαθαρίσαν οι διορισμένοι Αντιπεριφερειάρχες τι θα κάνουν στις επόμενες εκλογές όπως τους είχε ζητήσει ο Πέτρος Τατούλης ;; Χαχαχαχαχα Χοχοχοχοχο Αντε γειά

  Βορίδης 

  Φορτωμένος με ενταση ήρθε στην Αργολίδα ο Μάκης Βορίδης και η ομιλία του ήταν σε έντονους τόνους . Το ζήτημα είναι ότι εδώ στο Νομό έχει αρκετούς θαυμαστές και αυτό φάνηκε από το χειροκρότημα που εισέπραττε κάθε φορά που σήκωνε τους τόνους . Ο υπεύθυνος τελικά για τις εκλογές στην Αργολίδα έχει χημεία με τα μέλη του κόμματος.

  Τατούλης 

  Μεγάλος πολιτικός ο Τατούλης και πάντα στην θέση του φαβορί για τη νίκη αλλά μάλλον πρέπει να κατανοήσει ότι τόση στρογγυλάδα δεν γίνεται όπως επίσης δεν γίνονται τόσοι πολλοί ελιγμοί .Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά εάν σταθείς κάποια στιγμή αφηρημένος από την κούραση. Εχουμε δρόμο ακόμα.

  Ανδριανός 

  Λοιπόν είπαμε να κάνουμε θέμα τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ενέπλεξαν το όνομα του Γιάννη Ανδριανού στον διορισμό Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ αλλά αλάξαμε γνώμη Από εδώ ρωτάμε δημόσια Είχατε καμία εμπλοκή Κε Ανδριανέ στον διορισμό της κυρίας; Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντηση που δεν θα πάρουμε .

  Εργαλείο 

  Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία είναι και το γηρασμένο πολιτικό προσωπικό της Στελέχη που δεν ξεκολλάνε από την καρέκλα και αρνούνται να αφήσουν ελεύθερο χώρο σε νέα παιδιά που έχουν όρεξη για να αγωνισθούν. Είναι τα ίδια στελέχη που μονίμως είναι μπερδεμένα σε παιχνιδάκια παρασκηνίου. Ευτυχώς οι νέοι δεν το βάζουν κάτω. Μέλη όπως ο Γιώργος Λυσίκατος συνεχίζουν να εργάζονται όπως πρέπει και δεν κοιτάνε πίσω Κάτι είναι και αυτό.

  Κατερίνη
  Στην Κατερίνη είναι ο επόμενος σταθμός του Δημήτρη ΚαμπόσουΕκεί θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση που οργανώνεται για τη Μακεδονία και με την χαρακτηριστική ομιλία που διαθέτει αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο και να αυξήσει θεματικά τους φίλους του στη Μακεδονία Είναι ο μόνος από την Πελοπόννησο που τρέχει έτσι.

  Συγκεντρώσεις

  Το αναπτυξιακό συνέδριο αναμένεται να φέρει συνολικά την Αριστερά στην Τρίπολη όπου και οργανώνονται συλλαλητήρια με σκοπό να υποδεχθούν έτσι καταλλήλως τον Πρωθυπουργό Σίγουρα θα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την Πελποννησο αφού η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο τελικά

  Συνέδριο 
  Για το συνέδριο που θα είναι παρόν και κεντρικός ομιλητής ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται ειδική προετοιμασία στην Περιφέρεια. «Ο στρατηγικός αναπτυξιακός σχεδιασμός των Περιφερειών τίθεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής πορείας της χώρας και αυτό αποτελεί ένα σπουδαίο πολιτικό γεγονός» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης στην εισήγησή του, σημειώνοντας ότι «είναι πλέον εμφανές ότι η Κυβέρνηση υιοθετεί έμπρακτα την πολιτική μας πρωτοβουλία για τη μετάβαση από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικό παρασκήνιο για την εβδομάδα που μας πέρασε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top