728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

  «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» Αγωνιστικές Λεπτομέρειες – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις – Λαμπαδηδρομία – Κοινωνικό Μέρισμα - Χορηγοί 3ου Παλαμήδειου Άθλου

  Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δήμαρχο Ναυπλιέων Κ. Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των τοπικών κρατικών αρχών, των θεσμικών φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων και των Χορηγών έγινε η επίσημη παρουσίαση των οργανωτικών και αγωνιστικών λεπτομερειών, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων,
  της 1ης Λαμπαδηδρομίας και των χορηγών  του 3ου Παλαμήδειου Άθλου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
  Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε η Οργανωτική Επιτροπή για τον Θεματικό Αθλητικό Τουρισμό και την  διοργάνωση σε ετήσια βάση του «Παλαμηδείου Άθλου - Castle Run» που θα γίνει ταυτόχρονα με τις τελετές για την άλωση του κάστρου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου και την Λαμπαδηδρομία που θα διοργανωθεί το Σάββατο 25/11/17.
  «Σήμερα ο Παλαμήδειος Άθλος αποτελεί  ένα εξ ίσου μεγάλο αθλητικό, συμμετοχικό, κοινωνικό και τουριστικό γεγονός  για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, το οποίο ακολουθεί την επιτυχία του Μαραθωνίου Ναυπλίου».
  Αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που έτυχε η διοργάνωση από όλους τους θεσμικούς, κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς της πόλης και ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους δρομείς, την σχολική κοινότητα και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε.. και δήλωσαν την συμμετοχή τους.
  Έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ευχαρίστησε την εφορεία αρχαιοτήτων Αργολίδας και ιδιαίτερα την κ. Άλκηστης Παπαδημητρίου γιατί με την συμβολή της εξασφαλίστηκε αφενός να διοργανωθεί η αγωνιστική ανάβαση κάστρου και αφετέρου για πρώτη φορά η Λαμπαδηδρομία. Αναφέρθηκε στην συνεργασία της οργανωτικής επιτροπής με τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας για μία ακόμη χρονιά εξαίροντας το κοινωνικό τους έργο.
  Ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους Χορηγούς, τους Δημότες που αγκάλιασαν την διοργάνωση και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στον Παλαμήδειο Άθλο και να χαρούν την ημέρα που γιορτάζει η πόλη τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τροχαίας και των Στελεχών της Ο.Ε., διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους Αθλητές.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κύριος Τάσσος Χειβιδόπουλος αναφέρθηκε στην συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε αυτή τη διοργάνωση τονίζοντας ότι η πρόσκληση της συμμετοχής είναι σύμφωνη με το πρόγραμμα και τους στόχους της Περιφέρειας στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.
  Χαρακτήρισε τον Παλαμήδειο Άθλο ως ένα δρόμο που με τα χρόνια εξελίσσεται με αποτέλεσμα να φτάσει στην σημερινή ιδιαίτερα ελκυστική αγωνιστική μορφή με την  ανάβαση των σκαλοπατιών του κάστρου του Παλαμηδίου.
  Ο κύριος Χειβιδόπουλος κάλεσε και αυτός με την σειρά του όλους τους πολίτες της Αργολίδας και της Πελοποννήσου να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή και όπως είπε χαρακτηριστικά, «Την Κυριακή γιορτάζει η πόλη, γιορτάζει και ο αθλητισμός».
     Ο Δ/της της Τροχαίας κ. Σταμέλος Γιώργος, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικά:
  Σάββατο 26/11/16
  Από 15:00 και μέχρι την Κυριακή 27/11/16 15:00 κλειστή και στα δύο ρεύματα η 25η Μαρτίου από Πολυζωίδη μέχρι Κύπρου.
  Από 17:00 τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στην Ασκληπιού στο ρεύμα προς Ναύπλιο από το Ύψος του ΦΟΥΓΑΡΟΥ έως 17:30 λόγο της Λαμπαδηδρομίας.
  Κυριακή 26/11/17 από 08:00 και μέχρι τις 12:00 κλειστές και στα δύο ρεύματα:
  25ης Μαρτίου
  Κύπρου
  Λεωφόρος Ασκληπιού
  Σιδηράς Μεραρχίας
  Βασιλέως Παύλου,
  Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως Περιφέρεια)
  Πολυζωίδη
  Και Κυριακή 26/11/17 από 12:30 και μέχρι τις 13:30 κλειστές και στα δύο ρεύματα:
  Δρόμος φρουρίου
  25ης Μαρτίου
  Κύπρου
  Σιδηράς Μεραρχίας
  Πολυζωίδη
  Ο Γενικός Δ/ντης κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον αγώνα, παρουσίασε το πρόγραμμα και ανακοίνωσε τα συνολικά αριθμό των συμμετεχόντων ο οποίος ξεπέρασε τις 2.000 συμμετοχές αριθμός πολύ μεγαλύτερος στην τρίτη υλοποίηση της διοργάνωσης. Σημείωσε ότι πέραν από τους συμμετέχοντες υπάρχουν και τα συνοδευτικά πρόσωπα και οι φίλαθλοι οι οποίοι θα προσέλθουν την Κυριακή στους αγώνες τους οποίους εκτίμησε επιπλέον σε άλλους 2.000 και Τέλος αναφέρθηκε στον συνολικό αριθμό του προσωπικού (εμμίσθου και εθελοντικού) που συμβάλει στην ασφαλή διεξαγωγή του Παλαμηδείου Άθλου και ο οποίος ανέρχεται σε 250 άτομα.
  Ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εξαιρώντας την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Δ/νσης και της Τροχαίας Ναυπλίου αλλά και των διασωστικών υγειονομικών δυνάμεων ( Εθελοντικών και Κρατικών) τους οποίους ευχαρίστησε.
  Τοποθέτηση στην Σ.Τ. έκανε η Θεματική Αντιπεριφεριάρχης κ. Παναγιωτοπούλου Ελένη, Η κ. Μαστοράκου Βασιλική εκπρόσωπος των ΑμεΑ Αργολίδας και ο κ. Μπόλλας Γιάννης μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.
  Τέλος Παρουσιάστηκαν επίσημα οι Χορηγοι της διοργάνωσης η οποίοι είναι αναλυτικά:
  Χορηγοί:
  ΦΟΥΓΑΡΟ
  New balance
  ΒΙΚΟΣ
  ΑΜΣΤΕΛ
  Οικογένεια Χριστοδούλου
  Επίσημοι Προμηθευτές:
  AUTOVISION - I.KTEO ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  MIDEA FRUIT
  HIGH5
  GHIQUITA
  AMALIA ΝΑΥΠΛΙΟΥ
  Ν.Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
  ΞENON ΚΑΙ  3 SIXTI
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
  Χορηγοί Επικοινωνίας:
  ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ
  ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  STAR TV
  TV SUPER
  TV BEST
  RUNNING NEWS
  DISCOVER NAFPLIO
  DRi FM
  STAR FM
  SFERA FM
  ΣΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» Αγωνιστικές Λεπτομέρειες – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις – Λαμπαδηδρομία – Κοινωνικό Μέρισμα - Χορηγοί 3ου Παλαμήδειου Άθλου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top