728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

  Αμηχανία στην Αργολίδα απο την λίστα του μητρώου στελεχών της RealNews

  Δεν περιλαμβάνει ονόματα από την Αργολίδα η λίστα που προέκυψε από τα μέλη του Μητρώου στελεχών σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που προκάλεσε αμηχανία σε όσους θεωρούσαν την επιλογή τους δεδομένη. .Ολα δείχνουν ότι η ονοματολογία γύρω από την συγκρότηση του ψηφοδελτίου μάλλον έχει μικρή σχέση με την πραγματικότητα ενώ πληθαίνουν οι φήμες για κινήσεις της Αθήνας σε τρανταχτά ονόματα που δεν είναι στη Νέα
  Δημοκρατία. Το δημοσίευμα που προκάλεσε αμηχανία είναι το ακόλουθο. «Το μήνυμα ότι θα συμπεριληφθούν στις γαλάζιες λίστες, μετέφερε ο Κώστας Τσιάρας σε μέλη του Μητρώου Στελεχών, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση το περασμένο
  Σάββατο στο Μοσχάτο, όπως γράφει ο Γιώργος Σιαδήμας στην Realnews.
  «Ουσιαστικά είστε υποψήφιοι. Έχετε περάσει την τελική διαδικασία από το Μητρώο Στελεχών αλλά όπως είναι φυσικό ανακοινώσεις δεν μπορούν να γίνουν» είπε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στα στελέχη του γαλάζιου Μητρώου.
  Στο Μητρώο Στελεχών απο την Μαγνησία έχει περάσει το στέλεχος εταιριώνΝικήτας Παπαντωνίου, γιος του πρωην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Παπαντωνίου.
  Στην Άρτα πολιτικό στέλεχος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Παπαδημητρίου.
  Στην Πρέβεζα ο οικονομολόγος Κώστας Δαρδαμάνης.
  Στα Ιωάννινα πολιτικό στέλεχος είναι ο γιατρός Γιώργος Παππάς και ο οικονομολόγος Λάμπρος Γεωργόπουλος.
  Στην Εύβοια ο Γιάννης Μανώλης γιος του πρώην δημάρχου Καρύστου, Νίκου Μανώλη.
  Στη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Λαθούρης που στις εκλογές του 2015 είχε κατέβει με το Ποτάμι.
  Από την Λάρισα πολιτικα στελέχη είναι ο μοριακός βιολόγος Γιώργος Καραβάνας,πολιτικός φίλος του Θόδωρου Σκυλακάκη και ο φυσικός Στέλιος Ορφανάκης.
  Στο νομό Κοζάνης ο οδοντίατρος Γιάννης Δεληγιάννης που το 2014 μάλιστα είχε διεκδικήσει το δήμο Κοζάνης.
  Στην Ημαθία ο αγρότης Νίκος Λιολιόπουλος, στην Καστοριά η περιφερειακή σύμβουλος Αγνή Κανδύλη και ο δικηγόρος Βασίλης Τσιφλικιώτης.
  Στη Δράμα ο δικηγόρος Μιχάλης Τάσσου, στο Κιλκίς η αντιδήμαρχος Κατερίνα Ζιούτα και στην Πέλλα η γιατρός Ειρήνη Χατζοπούλου είναι πολιτικά στελέχη.
  Απο την Θεσσαλονίκη ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Αλέξανδρος Λαγάκος και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Λίτσας.
  Από τη Β Πειραιά ο δικηγόρος Ανδρέας Παλευρατζής, αποτην Κόρινθο η πολιτικός μηχανικός Σοφία Αναγνωσταρά ενω από την Αρκαδία το στέλεχος στον τομέα υγείας Χρήστος Κουμουνδούρος.
  Από τα Δωδεκάνησα η Ελένη Μαυρόγαλου και από την Χίο ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αιμιλιανός Ευαγγελινός.
  Στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών είναι ακόμα οι Νίκος Τσονάκας, Ηλίας Τσαούσης, Γιάννης Δεληγιάννης, Ρουσλάν Μπουντζάν, Αντώνης Χονδρονίκος, Θόδωρος Τριανταφυλλίδης, Ευάγγελος Θεολόγης, Αντώνης Γιαμβριάς, Ινέτζη Δημητρακάκη, Μιχάλης Καντιδενός, Αναστασία Σακκαρέλη, Νίκος Κοροβέσης, Κώστας Τρομπούκης, Χαράλαμπος Μπουρνιάς, Θανάσης Πηλιούνης, Γιώργος Λεούσης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Καλπουζάνη, Κώστας Δρετάκης, Βασίλης Στουραΐτης, Σπύρος Βουγάς, Γιώργος Κοκκάς, Σπύρος Ραψομανίκης, Τόνια Αράχωβα, Γιώργος Κριμπάς, Θανάσης Χαλαζωνίτης, Βασίλης Μπορμπότης, Γιάννης Σαμαράς, Πάνος Λώλος, Σωτήρης Κοπατσάρης, Βαλεντία Τσέπη και ο Σταύρος Βλαχογιάννης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αμηχανία στην Αργολίδα απο την λίστα του μητρώου στελεχών της RealNews Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top