728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

  Ο Τατούλης ,ο Χειβιδόπουλος και οι Δήμαρχοι που ψάχνονται

  Λοιπον έχουμε και λέμε Ο Τατούλης ανακατεύει την τράπουλα Το δεδομένο είναι ότι η σχέση του με τον Σφυρή πάει πολύ καλά ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Κωστούρο. Ο Γκάτζιος θα πάει εκεί που θα πάει και το κόμμα και μένει ο Καμπόσος. Δύσκολη ιστορία και οι διαφορές που υπάρχουν δύσκολα θα εξομαλυνθούν
  τελικά αφού όλα τα ζητήματα που τους χωρίζουν είναι ανοικτά Εκτός και εάν …..Στην πολιτική όλα είναι ανοικτά.
  Καμπόσος 
  Ετσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα ο Καμπόσος θα είναι ο μόνος Δήμαρχος που φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα να το τελειώσει το παιχνίδι από τον πρώτο γύρο και να παρακολουθεί  τη Δεύτερη Κυριακή από το ίντερνετ. Στους άλλους Δήμους θα πέσουν κορμιά αφού η Νομοθεσία θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς  την όρεξη για διεκδικήσεις.
  Επιδαύρου
  Στον Δήμο Επιδαύρου πάντως έχει αρχίσει και ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα και ηδη πέφτουν οι πρώτες προτάσεις αλλά το τοπίο είναι πολύ θολό αφού ακόμα δεν έχουν πεί την τελευταία τους λέξη οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι. Αυτοί θα περιμένουν να βγούνε όλοι στην γύρα και μετά θα μιλήσουν και αυτοί.
  Κρανίδι
  Τουλάχιστον τρείς θα είναι οι συνδυασμοί στον Δήμο Ερμιονίδας όπου υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο και όλα είναι κινούμενη άμμος. Τόσο ο Δημήτρης Καμιζής όσο και ο Ανάργυρος Λεμπέσης κρατάνε στα χέρια τους ένα μερίδιο από την εκλογική πίτα και θα είναι πόλοι έλξης Αν και ο Καμιζής δείχνει ότι έχει αποστασιοποιηθεί από την αυτοδιοικηση.
  Ναύπλιο
  Στο Ναύπλιο ο Γραμματικόπουλος θέλει να είναι μόνος του υποψήφιος αλλά η ζημιά που του έχει κάνει ο Κωστούρος είναι μεγάλη και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν και άτομα που διαφωνούν πλήρως με την πολιτική που άσκησε και ασκεί ο Χρήστος και έχουν πάρει και αυτοί τις αποφάσεις τους για τη συνέχεια. Η περίπτωση συνεργασίας με τον Αναγνωσταρά πάντως δεν φαίνεται να ευδοκιμεί.
  Χειβιδόπουλος
  Της  υπομονής είναι η περίπτωση του Χειβιδόπουλου που από τα 18 του σπουδάζει στην μέγαλη του γένους Σχολή του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε αστέρια μιάς εποχής που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Αργος θέλει να είναι υποψήφιος ο Τάσος αλλά και πάλι κάνει δεύτερες σκέψεις. Υπάρχουν πολλά αν  μέχρι την τελικη απόφαση
  Αν
  Το πρώτο σενάριο για να είναι υποψήφιος στο Αργος ο Χειβιδόπουλος στον Δήμο Αργους Μυκηνών περνά από ένα ερώτημα : Ποιο είναι το ανώτερο ποσοστό που μπορεί να συγκεντρώσει ως υποψήφιος Δήμαρχος ;;  Εάν κατέβει και το ποσοστό του κάνει βόλτα γύρω από το δεκάρικο τότε έχετε γεια βρυσούλες Το κλείνει το μαγαζί πάει σπίτι του και μετα για να περάσει η ώρα του γράφει βιβλίο με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα
  Περιφέρεια
  Από την άλλη αν είναι πάλι υποψήφιος με τον Τατούλη πώς μπορεί να του πεί να τον ξαναβάλει Αντιπεριφερειάρχη. Μπορεί να έχει έναν μηχανισμό για να είναι ανάμεσα στους πρώτους αλλά μην ξεχνάμε ότι για εννέα χρόνια πρώρο τραπέζι πίστα είναι ο Τάσος και χωρίς να χρειασθεί να ζητήσει για τον εαυτό του έναν ψήφο. Τι θα του λοιπόν τυ Πέτρου; Δεν μου φτάνουν τα εννέα χρόνια κάντα περισσότερα;; Δύσκολα πράγματα αυτά.
  Γαλάζια
  Στη Νέα Δημοκρατία βράζει το καζάνι και αν φύγει το καπάκι από την θέση του κλάφτα Κυριάκο. Όλα τα καλα παιδιά από το ΠΑΣΟΚ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις έχει μαζέψει ο Κυριάκος στη Νέα Δημοκρατία Τα βλέπουν οι Καραμανλικοί και ο ψίθυρος πάει σύννεφο. Ιλαρά έχουν βγάλει οι Καραμνλικοί με αυτά που βλέπουν και ακούνε Τράτζικ λένε οι περισσότεροι για τις επιλογές αλλά είναι και οτσίπρας που τους τρελαίνει οπότε..
  Αμμος
  Κινούμενη άμμος είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που την μία μιλάνε με τον ένα υποψήφιο και την άλλη με τον άλλον Αν δεν βγεί η λίστα οι περισσότεροι έτσι θα κινούνται τελικά αφού θέλουν όταν ανεβει το κόμμα να έχουν γέφυρα στην εξουσία. Είναι σοβαρός λόγος αυτός για να αφήσουν πολιτικές φιλίες που δεν προσφέρουν πλέον τίποτα
  Παράταξη
  «Νέα Παράταξη, χωρίς νέα ηγεσία δεν γίνεται. Χωρίς νέες αντιλήψεις δεν γίνεται» Τάδε έφη Γιάννης Μανιάτης που μαθαίνει το σκηνικό που του έχουν στήσει στην Αργολίδα και τα έχει πάρει στο κρανίο. Ολοι εναντίον ενός δεν είναι καθόλου καλό για κανεναν. Φυσικά όταν θα τελειώσουν οι εσωκομματικές δεν θα τελειώσει και η πολιτική οπότε θα έχουμε και συνέχεια.
  Τατούλης
  Περιμέναμε πολλά χρόνια να ακούσουμε αυτή την τοποθέτηση από κάποιον και τελικά την ακούσα,ε από τον Πέτρο Τατούλη που αν και προσκεκλημένος από την Εθνική Τράπεζα δήλωσε : Όταν ο κάθε παραγωγός, μεταποιητής ή εξαγωγέας θέλει να επενδύσει στη σχέση του με την Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να νιώθει ασφαλής ότι το ρίσκο δεν το παίρνει μόνος του. Ότι το ρίσκο θα πρέπει να μεταφέρεται και στο ίδιο το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Είπε επίσης ότι:  Είναι αδιανόητο οι τράπεζες να μην αναλαμβάνουν μέρος του ρίσκου και να το επωμίζονται μόνο οι επιχειρηματίες δανειολήπτες»

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Τατούλης ,ο Χειβιδόπουλος και οι Δήμαρχοι που ψάχνονται Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top