728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

  Πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασαε

  Μια χαρά πήγε η Έκθεση από ότι μάθαμε Είχε κόσμο που είναι σε όλες τις εκθέσεις  και φυσικά οι δημόσιες σχέσεις έφτασαν στον ουρανό. Από εκεί και πέρα δεν κατανοήσαμε γιατί έφυγε ο Υπουργός Οικονομικών την ώρα που μιλούσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας… Δεν έχει
  ξανακούσει κριτική; Βιαζόταν να πάει κάπου Ότι και να είχε στο νού του η κίνηση ήταν λανθασμένη Εκτός και εάν είναι φίλοι με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και ήθελε να του δώσει πόντους με έμμεσο τρόπο Τι να πούμα δηλαδή άλλο;

  Δαμούλος

  Λοιπόν έχουμε και λέμε : Ο Φώτης Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου πρέπει να ένοιωσε ότι πήρε κάποιο καλό δώρο δύο περίπου μήνες πρίν τις εκλογές. Τα προβλήματα περιορίσθηκαν και έτσι κέρδισε επικοινωνιακό έδαφος έναντι των αντιπάλων του. Επειδή  όμως όλα δεν μπορεί να είναι ρόδινα και ευχάριστα πάμε και στα δύσκολα για να κινηθούμε λίγο πιο αποτελεσματικοί.

  ΤΟΕΒ

  Λοιπόν Φώτη εκεί στο Κουτσοπόδι σε ψάχνουν γιατί μας είπαν ότι πέρα από την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου έχεις και την ιδιότητα του Προέδρου του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου . Εκεί πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα γιατί πρέπει μέσα από τη συνέλευση να βρεθεί λύση για τα προβλήματα που υπάρχουν με το νερό Άντε κάνε γρήγορα γιατί την άλλη εβδομάδα θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ . Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και τα νεύρα είναι στο ζενίθ .

  Αναγνωσταράς

  Προκάλεσε αίσθηση και συζητήσεις η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναγνωσταράς  στην εφημερίδα μας Φυσικά και μετά από αυτήν κάποιοι άσπονδοι φίλοι του βγήκαν στην λάκα και άρχισαν να λένε διάφορα για τον τέως συνεργάτη τους .Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος ο Τακης Αυτά λέγανε αλλά και οι άλλοι που τους άκουγαν και συμφωνούσαν αναγκαστικά μετά έλεγαν άλλα πράγματα. Λάθος στήριξη μάγκες.

  Κωστούρος

  Ο Κωστούρος πάντως το έχει κατανοήσει ότι θα χάσει όπως ο Κώστας Χαραμής εάν δεν παράγει έργο. Εχουν δύο κοινά. Εκλέχθηκαν από την παράταξη και οι δύο και μετά κέρδισαν με σχετική άνεση τις εκλογές. Προφανώς ο Κωστούρος δεν θέλει να τριτώσουν τα ακοινά σημεία και να χάσει τις εκλογές στην δεύτερη προσπάθεια Α και για να μην ξεχασθούμε Όλα τα έργα του Κωστα Χαραμή εξελίχθηκαν τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα η ανάπλαση της παραλίας Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.

  Χρόνης

  Μάθαμε ότι ο Χρόνης ,ναι ο Αντιδήμαρχος του Αναγνωσταρά , έχει επιλέξει να υποστηρίξει τον Δημήτρη Κωστούρο στις επόμενες εκλογές. Έκπληξη Όχι φυσικά αφού ο Νίκος στις τελευταίες εκλογές είχε επιλέξει να στηρίξει τον Γιάννη Ανδριανό αντι για τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά και είχε αφήσει άφωνους πολλούς που το ξεκόλλημα των κολλητών έγινε τόσο απότομα και τέτοια στιγμή. Πάντως η στήριξη θα είναι απλού ψηφοφόρου αφού δεν προβλέπεται θέση υποψηφίου συμβούλου τελικά.

  Βέτο

  Γεγονός είναι ότι και στον Δημήτρη Κωστούρο κάποιοι θα βάλουν  βέτο για την είσοδο κάποιων ατόμων στην παράταξη Προφανώς οι διαφορές του παρελθόντος δεν έχουν εξομαλυνθεί και θα λυθούν κάποιοι λογαριασμοί παραμονές εκλογών, Τώρα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει μόνο ο Κωστούρος το γνωρίζει αφού αυτός έχει το μαχαίρι και το πεπόνι που λέει και ο λαός.

  Τατούλης

  Δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης : ««Δε διστάσαμε να καταγγείλουμε ανοιχτά και δημόσια τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που συνέπραξαν με τους βουλευτές του Σύριζα, όταν έκαναν την επερώτησή τους για το θέμα των απορριμμάτων. Δικαιωθήκαμε τόσο από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και από τον πρωθυπουργό». Να κάνουμε μετάφραση ;;
  Εργα
  Εκανε και άλλη μια περίεργη δήλωση ο Πέτρος Τατούλης χωρίς μάλιστα να ξεκαθαρίσει για ποιους μιλά Στη δήλωση αυτή αναφέρει : «Θα έπρεπε να ντρέπονται οι αδαείς θορυβοποιοί» τόνισε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τους Δημάρχους, αλλά και συγκεκριμένη «φιλόφρονα» εφημερίδα, για το γεγονός ότι εκτοξεύουν ανυπόστατες κατηγορίες ότι έχει απεντάξει έργα από το ΕΣΠΑ. 
  «Ούτε ο Τατούλης, ούτε η Διαχειριστική Αρχή έχουν απεντάξει έργα. Οι ανακρίβειες αυτές οφείλονται είτε σε άγνοια για θέματα διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, είτε σε σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας με σκοπό να συκοφαντήσουν την περιφερειακή αρχή.

  Γκιόλας
  Από την υπόθεση της έκθεσης του Επιμελητηρίου όλοι πήραν και ένα μερίδιο επικοινωνιακής ισχύος εκτός από τον Γιάννη Γκιόλα που είχε μαζί του τον Υπουργό Οικονομικών και φυσικό ήταν να ακουσει τα ανήκουστα από όπου ΔΕΝ πέρασε ο Υπουργός τελικά .

  Καμίνης
  Λοιπόν το πέρασμα του Καμίνη από τηνΑργολίδα ήταν ως μη γενόμενο και φυσικά ούτε ο ίδιος δεν περιμένει κάτι Μόνο ο Πέτρος Τατούλης είχε ένα καλό λόγο να πεί και φυσικά είχε τον λόγο του για να κάνει την φιλική του κίνηση Ο Ανδρουλάκης είναι σαφές ότι έχει φωλιά στο ΠΑΣΟΚ Μένει να δούμε αν ξέρουν να κλωσάνε

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασαε Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top