728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

  «ARGOS WHITE NIGHT RUN» 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 ΑΡΓΟΣ

  Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , το Ν.Π.Δ.Δ.  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field» συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με επωνυμία «ARGOS WHITE NIGHT RUN» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί εξ' ολοκλήρου μέσα σε αστικό τοπίο, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ διαπερνά και τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους.

  Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός – δωρεάν προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους.
  Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με όριο χρόνου τερματισμού των 5 χλμ. (60 λεπτά).
  Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και White Night (Λευκή Νύχτα) από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπειτα με ωράριο 18:00-12:00π.μ. με προσφορές σε όλα τους τα προϊόντα.
  Στο τερματισμό θα διεξαχθεί μουσική συναυλία όπου θα υπάρχει ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο, ώστε να τον βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.
  Ο White Night Run έρχεται για να γεμίσει με ενέργεια τη νύχτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών!!!
  Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων
  Εκκίνηση: Ιστορικό Κέντρο Άργους,  Βασιλέως Κωνσταντίνου & Δαναού
  Τερματισμός: Ιστορικό Κέντρο Άργους, Δαναού 3
  Κατηγορίες
  Γενική ανδρών
  Γενική γυναικών
  Ηλικιακές  κατηγορίες συμμετεχόντων
  Ανδρών & Γυναικών :
  12-17
  18-29
  30-50
  50 και άνω
  Διαδρομή τρεξίματος
  Στο ιστορικό εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο του Άργους:
  Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο)  Κορίνθου  Ηρακλέους  Περούκα  Γενναίου Κολοκοτρώνη  Φείδωνος  Θεάτρου  Τριπόλεως  Μεσσηνίας & Αρκαδίας  Αρχαίας Βουλής  Θεάτρου  Δαναού - Τερματισμός (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο)
  Βραβεύσεις
  Όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν εντός χρόνου και σύμφωνα με τους      κανονισμούς του αγώνα θα λάβουν στο τέλος αναμνηστικό μετάλλιο.
  Στους τρείς πρώτους και πρώτες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν μετάλλια καθώς και στους τρεις πρώτους και πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών.
  Σταθμοί Υδροδοσίας
  Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο 2,5 χλμ. στην Πλατεία Δημοκρατίας επι της Φείδωνος
  Υγειονομική Κάλυψη Αγώνα
  Οι αγώνες θα καλυφθούν υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ερυθρό Σταυρό  (Περιφερειακό Τμήμα Άργους), οι δρομείς  θα φυλάσσονται από την Τροχαία Άργους. Τον αγώνα  θα υποστηρίξει ο Παναγιωτόπουλος Κωσταντίνος (καρδιολόγος), το ΕΚΑΒ & η Δομή Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Άργους Μυκηνών.
  Αιτήσεις Συμμετοχής
  Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 06-10-2017 έως την συμπλήρωση 600 αιτήσεων.
  Ηλεκτρονικά στο site του Δήμου www.newargos.gr  και στο facebook της διοργάνωσης του Argos White Night Run  https://www.facebook.com/White-Night-Run-Argos-1222648784547264/ 
  Έντυπες αιτήσεις στα ΚΕΠ Άργους, Βασιλίσσης Σοφίας 2, & στο πρωτόκολλο του Δήμου Άργους Μυκηνών, Καποδιστρίου 9-11, Άργος
   Μέσω fax στο 27510 62696, τηλ. επιβεβαίωσης: 2751360066
  Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη αποκλειστικά και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε ελλείψεις προληπτικού ελέγχου, και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις αφού όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές και/ή η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο αστικό περιβάλλον και θα τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή Αγώνα αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.
  Οι αγώνες θα γίνουν εκτός έντονων καιρικών φαινομένων.
  Όποιος από τους αθλητές/αθλήτριες ακυρώσει την συμμετοχή του παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές έως την Τετάρτη 18-10-2017 στο τηλ. 27513 60014 ή 2751360066 και στο φαξ: 2751062696, email: [email protected]
  Εγγραφή Ανήλικου Αθλητή
  Σε περίπτωση εγγραφής ανήλικου αθλητή, ο  κηδεμόνας του πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει την παρακάτω δήλωση ώστε να επιτραπεί η συμμετοχή του ανήλικου στον αγώνα. Η δήλωση πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στη γραμματεία των αγώνων.
  ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ : στα σημεία των έντυπων αιτήσεων www.newargos.gr & https://www.facebook.com/White-Night-Run-Argos-1222648784547264/ 
  Ταυτόχρονες Δράσεις:
  Dj’s διασκορπισμένοι σε εμπορικά σημεία της πόλης μας, όπου θα δίνουν το ρυθμό στους αθλητές
  White night - Λευκή Νύχτα στα Εμπορικά Καταστήματα του Άργους με προσφορές σε όλα τα προϊόντα τους, ωράριο: 18:00 - 12:00
  Μουσική Συναυλία στην Πλατεία Αγίου Πέτρου
  Κουμπαράς Αγάπης για το μικρό Παναγιώτη Μπούφα
  Η Παραλαβή του υλικού του αγώνα (bib number, chip, led αντανακλαστικά χεριών-ποδιών, τεχνικό μπλουζάκι συμμετοχής  etc) θα γίνει από τη γραμματεία του αγώνα.
  Λειτουργία Γραμματείας
  Παρασκευή: 18:00-21:00
  Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», Αγίου Κωνσταντίνου 19, Άργος
  Σάββατο: 18:00-20:00
  Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο Δήμου Άργους Μυκηνών, Δαναού 3, Άργος
  ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 20:00
  ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ  21:15 - Πλατεία Αγίου Πέτρου

  Τροποποίηση προκήρυξης:
  Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή και για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης και των χορηγών επικοινωνίας.
  Οργανωτική επιτροπή
  Πρόεδρος Οργανωτικής : Καμπόσος Δημήτριος – Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
  Μέλη:
  Τζαβέλλας Βαγγέλης (Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός)
  Διολίτσης Πέτρος (Πρόεδρος Ν.Π.Ι.Δ.  Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών- Κ.Ε.Δ.Α.Μ.)
  Σκούφης Παναγιώτης (Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άργους Μυκηνών)
  Δελής Νίκος (Μέλος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός & Πρόεδρος Τουριστικής Επιχείρησης Δήμου Άργους Μυκηνών «ΑΡΓΩ») 6937579375
  Δούρος Παναγιώτης (Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών)
  Δήμα-Πετροπούλου Ελισάβετ (Μέλος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού & Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α.Μ.)
  Σάρρη- Σιδέρη Ελένη (Μέλος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός)
  Λύκος Ιωάννης (Μέλος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός)
  Δαμάλας Σωτήρης (Ακαδημία στίβου Argos Track and Field)
  Σπανού Σπυριδούλα (Μέλος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός)
   Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους:
  -Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας - Τμήμα Τροχαίας Άργους
  -Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
  -Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Άργους)
  -Τη Δομή “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Άργους-Μυκηνών
  -Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
  -Τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους
  -Τους εθελοντές μας
  -Τους χορηγούς μας
  Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
  Δημήτριος Καμπόσος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: «ARGOS WHITE NIGHT RUN» 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 ΑΡΓΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top