728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

  Σοκ στην Επίδαυρο απο καταγγελία του Δημάρχου για κλοπή ρεύματος στην οποία εμπλέκει τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης Τάσο Χρόνη

  Προσθήκη λεζάντας
  Σόκ προκάλεσε στην Επίδαυρο η καταγγελία του Δημάρχου Κώστα  Γκάτζιου βάσει της οποίας η οικογένεια του εκπροσώπου της αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί παράνομα ρεύμα από τον δημοτικό φωτισμό. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
  Στην συνεδρίαση της 8/8/2017 ο κ. Δήμαρχος Επιδαύρου ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας γιατί μετά από τακτικό έλεγχο που διενήργησε ο Δήμος,
  διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της οικογένειάς του που λειτουργεί στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, χρησιμοποιεί παράνομα ρεύμα από τον δημοτικό φωτισμό (δημοτικό περίπτερο).
  Σημειωτέον ότι επί δύο χρόνια γίνονται καταγγελίες από την μείζονα μειοψηφία δια της υπογραφής του κ. Χρόνη, προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και στον εισαγγελέα, για δημότες που ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούν παράνομα ρεύμα από δημοτικό φωτισμό, καλυπτόμενοι μάλιστα από τον Δήμαρχο. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: “κ. Χρόνη, την ώρα που κάνατε σημαία σας την νομιμότητα και την ηθική ακεραιότητα, γνωρίζατε αυτή την “λεπτομέρεια”;
  Οι εξελίξεις αυτές αποκαλύπτουν ένα μέγα πολιτικό και ηθικό θέμα γι’ αυτό ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Χρόνη να παραιτηθεί όχι μόνο από επικεφαλής αλλά και από Δημοτικός Σύμβουλος.
  Η τραγική αλήθεια τελικά στον Δήμο Επιδαύρου είναι ότι, εκείνοι που κόπτονται για την νομιμότητα είναι εκείνοι που καταστρατηγούν όχι μόνο αυτή, αλλά και όλες εκείνες τις αρχές που θα έπρεπε να διέπουν ανθρώπους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διάγουν υγιή πολιτικό βίο.
  Απο την πλευρά του ο Τάσος Χρόνης μέσω ανάρτησης του στο facebook δηλώνει:
  Ο πολιτικά ΄΄ανήθικος΄΄ Δήμαρχος Επιδαύρου, ο οποίος ενέπλεξε στο πολιτικό παιχνίδι οικογένειες κλπ, προσπάθησε να με εμπλέξει σε ‘’μέγα σκάνδαλο’’ εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επειδή δεν θέλω ούτε σκιά να αφήνεται όταν ακούγεται το όνομά μου, σε ότι αφορά τα θέματα του Δήμου, σας ενημερώνω πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα για να μην σας τα μεταφέρουν οι καλοθελητές όπως θέλουν.
  Μετά το δελτίο τύπου στο οποίο αναφερόμασταν για τις οφειλές από τα ΚΥΛΙΚΕΙΑ και τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ για τις οποίες ο Δήμαρχος κάνει τα στραβά μάτια τόσα χρόνια, θίχτηκε, καθώς έμεινε έκθετος, διότι άνθρωποι οι οποίοι είναι πολύ - πολύ ΚΟΝΤΑ του, χρωστούν στον Δήμο και συνεχίζουν να το κάνουν με την ανοχή του. Προφανώς η κατακραυγή του κόσμου τον έφερε σε δύσκολη θέση, και ΑΜΕΣΩΣ έδωσε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να πάνε εκδικητικά, χωρίς ενημέρωση της τοπικής Αντιδημάρχου και των Δημοτικών Συμβουλών της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου και να κόψουν το ρεύμα από την έκθεση βιβλίου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, από την κυρία που ψήνει τα καλαμπόκια και από το Μουράγιο.
  Στην ιδιοκτήτρια της έκθεσης βιβλίου, ανέφεραν ότι ΄΄… σου κόβουμε το ρεύμα με εντολή Δημάρχου, για αυτά που ανεβάζει ο ΧΡΟΝΗΣ στο διαδίκτυο και ότι θες ζήτα το από αυτόν…΄΄. Αυτό είπε ο ΄΄ψηλός΄΄ αλλά ΄΄τοσοδούλης΄΄ πολιτικά Κώστας Γκάτζιος. Αυτή ήταν η σοβαρή αντίδρασή του σε μια πολιτική διένεξη που είχε μαζί μου!!!!
  Τώρα, για το θέμα που προέκυψε με το ‘’Μουράγιο’’, ιδιοκτησίας της μητέρας μου. Ισχυρίστηκε ότι βρήκε, ξαφνικά (!!!) να φεύγει από το περίπτερο με τα ΑΤΜ παράνομο καλώδιο και να φωτίζει τον δημοτικό χώρο που χρησιμοποιεί το ‘’Μουράγιο’’! Δήμαρχε, θέλω να σε ενημερώσω ότι εκεί υπάρχει πρίζα εδώ και 10 χρόνια, έπαιρνε ρεύμα η συγκεκριμένη επιχείρηση με συναίνεση των τότε δημοτικών αρχών, για να μην βάλουν άλλο στύλο, στο λιμάνι, με λάμπες. Αυτό άλλωστε έκαναν και όλα τα καταστήματα της Αρχαίας Επιδαύρου που βγάζουν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία του λιμανιού, μέχρι το 2015, όταν και δόθηκε η δυνατότητα σε όποιον επιθυμούσε να περάσει δικό του ρεύμα και νερό! 
  Όμως δεν μένω σε αυτό και ούτε θέλω να δικαιολογήσω κάτι. Από την πρώτη μέρα που είμαι επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης, σου έχω προτείνει να εφαρμόσεις την νομιμότητα και να είσαι δίκαιος προς όλους, χωρίς διακρίσεις. Όμως η ΄΄πολιτική ηθική΄΄ επιβάλλει να μην λειτουργείς εκδικητικά και κατά περίπτωση! Το ΄΄δύο μέτρα και δύο σταθμά΄΄ δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε δίκαιο. Στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου τα προβλήματα είναι πολλών χρόνων, τα γνωρίζουν όλοι και οι σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά δεν τολμάτε να τα ακουμπήσετε, παρόλο που σου έχουμε ζητήσει να ψηφίσουμε κανονισμό κοινόχρηστων χώρων, κάτι που δεν έχεις κάνει μέχρι σήμερα όπως έχεις υποχρέωση, και το έχουν κάνει πολλοί Δήμοι στη χώρα μας. 
  Φυσικά, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια και μάλιστα τέτοιου είδους, μέσα στον Αύγουστο γίνεται ενημέρωση προφορική ή γραπτή και μπαίνει προθεσμία τακτοποίησης του προβλήματος.
  Όσο αφορά το ‘’Μουράγιο’’ με το οποίο με συνδέετε έντονα, κατά τα λεγόμενά σας, έχει φως από το περίπτερο των ΑΤΜ, εκτός εάν το ξηλώσεις και αυτό ώστε να με εκδικηθείς για όσα γράφω! Βέβαια,καλό είναι να γνωρίζεις ότι εκεί είναι επιχείρηση, όπως όλες οι άλλες, άλλα τυχαίνει να την έχει συγγενής μου! Ποινικό αδίκημα κατ' εσέ. 
  Τα βιβλία είναι εκεί από τον Ιούνιο και ουδέποτε ενημέρωσες την ιδιοκτήτρια για την αλλαγή στο καθεστώς ηλεκτροδότησης, σε σχέση με ότι ίσχυε τόσα χρόνια!
  Να ενημερώσω εσένα προσωπικά Δήμαρχε και κανα δύο ακόμα ΄΄βουβούς΄΄ συμβούλους σου, που εχθές με καλέσατε να παραιτηθώ από επικεφαλής της παράταξής μας, ότι είστε τουλάχιστον αστείοι και αστεία αυτά που λέτε. Εσείς που στην θητεία σας έχουν κλαπεί λεφτά από τα ταμεία σας και χαϊδεύετε τους κακοπληρωτές του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΠ δεν πρέπει να μιλάτε σε εμάς για παραιτήσεις! Σου επιστρέφω αυτή την προτροπή γιατί εσύ είσαι εκείνος που δεν υλοποιείς αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο αποτελεί παράβαση καθήκοντος.
  Τέλος, δεν έχεις βεβαιώσει τα οφειλόμενα στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ της πλατείας Λυγουριού και ούτε φυσικά μου απάντησες σε σχετική μου ερώτηση. Δεν περίμενα βέβαια απάντηση γιατί γνωρίζω τους λόγους (!). 
  Τα υπόλοιπα, θα τα λύσουμε πολιτικά οι δυο μας, αν ποτέ αποφασίσεις να σταθείς στο ύψος σου!
  Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποιήστε
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Σοκ στην Επίδαυρο απο καταγγελία του Δημάρχου για κλοπή ρεύματος στην οποία εμπλέκει τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης Τάσο Χρόνη Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top