728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

  Δεύτερη αίτηση απο τον Γιάννη Γεωργόπουλο για διαφορετικές χρεώσεις στα λιμάνια Ερμιόνης

  Δεύτερη Αίτηση ενημέρωσης με θέμα: Τιμολογιακή πολιτική και διαφορετικές χρεώσεις στα λιμάνια της Ερμιόνης κατέθεσε ο Επικεφαλής της Δυνατής Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος προς  τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας .Στην πρώτη αίτηση απευθυνόταν στους 1. Πρόεδρο
  Δ.Λ Τ. Ερμιονιδας 2. Πρόεδρο Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονιδας
  και στην επιστολή αναφερόταν τα ακόλουθα :
  Αξιότιμοι κύριοι.
  Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως και μέσω εμού τους δημότες Ερμιονίδας και κάβε ενδιαφερόμενο, για τις χρεώσεις στην κατανάλωση ύδατος με τιμή 3 € / m3 στο Β. Λιμάνι της Ερμιόνης και τιμή 15 € / m3 στα "Μουτράκια' Ερμιόνης, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του Δημάρχου Ερμιονίδας την 29.Ί6/2017.
  Συγκεκριμένα:
  1. Με ποια απόφαση έχει οριστεί ο εισπρόκτορας των χρημάτων.
  2. 2.Ποιος εισέπραττε τα ποσά και με ποιόν τρόπο ελεγχόταν η κατανάλωση:
  3. 3,'Εχουν εκδοθεί παραστατικά για τις εισπράξεις αυτές:
  4. Σε ποιο λογαριασμό έχουν κατατεθεί τα εισπραχθέντα χρήματα;
  Μετά τιμής
  Γιάννης Γεωργόπσυλος
  Όπως αναφέρει ο Κος Γεωργόπουλος :Από τις 4 Ιουλίου καταθέσαμε την πιο πάνω αίτηση για να ενημερωθούμε και παράλληλα να πληροφορηθούν και οι δημότες για την υπόθεση της διαφορετικής χρέωσης του νερού στα λιμάνια της Ερμιόνης.
  Στα ερωτήματα τα οποία θέσαμε προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας και προς τη ΔΕΥΑΕΡ, λάβαμε στις 4/7/2017 απάντηση από το Δ.Λ.Τ.Ε. την οποία και επισυνάπτουμε. Από την ΔΕΥΑΕΡ δεν έχουμε λάβει ακόμη απάντηση. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί η γνωστή και από το παρελθόν συστηματική απαξιωτική συμπεριφορά προς τους θεσμούς και προς τους δημότες των ιθυνόντων της ΔΕΥΑΕΡ και κατ' επέκταση του Δημάρχου Ερμιονίδας.
  Όσον αφορά την άμμεση απάντηση του προέδρου του Δ.Λ.Τ.Ε. θα χρειαστεί, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ως μέλος της αντιπολίτευσης το 2014 ζητούσε να υπάρξει λύση στο θέμα της τιμολογιακής πολιτικής στην παροχή νερού στα λιμάνια της Ερμιόνης, ως αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ε. από το 2014 έως το 2017 (2μισυ έτη) δεν προκύπτει να έθεσε το θέμα.
  Ερμιόνη 04 /07 /2017
  Αριθμ. Πρωτ. 695
  ΠΡΟΣ: «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»
  κ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
  ΘΕΜΑ : «Τιμολογιακή πολιτική λιμένα Ερμιόνης».
  Σε ότι αφορά την αρμοόιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίόας, σας γνωρίζουμε ότι ουδέποτε υπήρχε μέχρι τις 13/06/2017 παροχή ύδρευσης στην ιδιοκτησία του Ν.Π. ούτε υπάλληλος γι'αυτή την εργασία και ως εκ τούτου , ούτε τιμολογιακή πολιτική 15 € το m* για τα Μανδράκια.
  Με το υπ' αριθμ. πρωτ. 613/12-06-2017 αίτημά μας , περιήλθαν στην κυριότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίόας δύο παροχές ύδρευσης (ένα νέο υδρόμετρο και ένα υπάρχων). Η τιμή για το Νότιο λιμένα είναι 3 € το m* όπως και στο Βόρειο λιμένα.
  Η είσπραξη των χρημάτων γίνεται από υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίόας ,τα παραστατικά υπάρχουν και είναι στη διάθεσή σας.
  Η κατανάλωση ελέγχεται από τα υόρόμετρα και η Λ.Ε.Υ.Λ.ΕΡΜΙΟΝΙΔΛΣ καταμετρά τα κυβικά με τον υδρονομέα και αποδίδουμε ότι αντιστοιχεί στους εκδιόόμενους λογαριασμούς Ύδρευσης.
  Επίσης τα χρήματα κατατίθενται σε λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίόας, στην Τράπεζα Πειραιώς όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία.
  (-)α θέλαμε να σας ενημερόισουμε ότι είναι σε εξέλιξη η χρονοβόρα διαδικασία οριστικής απόφασης έγκρισης Μελέτης Περιβαλλοντικό»• Επιπτόκτεων, επικαιροποίησης Μελέτης τοποθέτησης pillars, μετά από συνεχόμενες νέες υποδείξεις, νέα τοπογραφικά κλπ. όπου θα λύσει οριστικά το θέμα ύδρευσης, ηλεκτροόότησης σκαφό»• στα Μανδράκια.
  Τέλος το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίόας, λειτουργεί πάντα με διαφάνεια στο πλαίσιο της χρηστής Διοίκησης και είναι στην διάθεσή σας όποτε ζητηθεί.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ ΕΞΗΣ
  Αποστέλλουμε σήμερα καινούργια αίτηση με τα ίδια ερωτήματα, και πάλι προς τη ΔΕΥΑΕΡ και προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας ελπίζοντας να ενεργοποιηθεί η ευαισθησία τους και να απαντήσουν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δεύτερη αίτηση απο τον Γιάννη Γεωργόπουλο για διαφορετικές χρεώσεις στα λιμάνια Ερμιόνης Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top