728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

  Τις τιμές εγγραφής και τα σχετικά πακέτα ανακοίνωσε η ομάδα Ταχτσίδη "Ναύπλιο 2017" για τις ακαδημίες που δημιουργεί

  Στην ανακοίνωση των τιμών για την εγγραφή νεαρών μαθητών στις Ακαδημίες της ομάδας Ταχτσίδη «Ναύπλιο 2017» προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο προσδιορίζοντας τρία πακέτα από 25 έως 45 ευρώ. Με την κίνηση
  αυτή ανοίγουν ορίζοντες επαφής με την κοινωνία αφού τα παιδιά θα φέρουν τους πατεράδες στο γήπεδο, δημιουργούν κοινωνικό προφίλ ενώ παράλληλα ανοίγουν και το κεφάλαιο έσοδα. Σε όλα αυτά φυσικά ο μαγνήτης θα είναι το όνομα του Ταχτσίδη που αυξάνει και την επιρροή του λόγω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ναύπλιο 2017» την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 μέσω των εγγραφών των νεαρών μαθητών - αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 - 2018.
  Ποιοί είμαστε;
  Το «Ναύπλιο 2017» γεννιέται επίσημα φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς και καινοτόμου Συλλόγου στον χώρο του Αθλητισμού, συνεχίζοντας την ιστορία του τοπικού Ποδοσφαίρου του Ναυπλίου.
  Βασικό μας όραμα, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του «Ναυπλίου 2017» και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.
  Στόχος μας, η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού!
  Σε ποιούς απευθυνόμαστε;
  Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας πέντε (5) ετών έως και έφηβοι ηλικίας δεκαπέντε (15) ετών που έχουν πάθος με το Ποδόσφαιρο και με τον Αθλητισμό!
  Τι παρέχουμε - εγγραφές;
  Στην Ακαδημία μας διδάσκουν καθηγητές και προπονητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και εμπειρία ετών στο ποδόσφαιρο στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ναυπλίου με τρία (3) μοναδικά πακέτα εγγραφών:
  Basicpackage (Μηνιαία συνδρομή 25€ - δωρεάν εγγραφή)
  Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας και ρούχα προπόνησης)
  Standardpackage (Μηνιαία συνδρομή 35€ - δωρεάν εγγραφή)
  Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας καιρούχα προπόνησης)
  Μεταφορά με βαν συλλόγου ή Ατομική Ασφάλιση σε ιδιωτική κλινική
  Premiumpackage (Μηνιαία συνδρομή 45€ - δωρεάν εγγραφή)
  Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας και ρούχα προπόνησης)
  Μεταφορά με βαν συλλόγου
  Ατομική Ασφάλιση σε ιδιωτική κλινική
  Πληροφορίες για τις εγγραφές:
  Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, από τις 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ.και 17.00μ.μ. έως 20.00μ.μ.και Σάββατοαπό τις10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.,τα γραφεία του «Ναυπλίου 2017», που βρίσκονται στη διεύθυνση Οδυσσέως και Νάιλς (Περιοχή Νέα Πόλη Κούρτη Ναυπλίου), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2752026609και e-mail: [email protected]
  Γενικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της περιόδου 2017-2018 θα αναρτηθούν στην σελίδα της Ακαδημίας «Ναύπλιο FC 2017» στο facebook και υπόλοιπα officialsocialmediapages μας.
  Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:
  Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ή φωτοτυπία την ταυτότητα (για παιδιά που είναι γεννημένα απο το 2001 εώς και το 2007)
  Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/καρδιολόγο.
  Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ευάγγελος Ταχτσίδης
  Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!
  ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΝΑΥΠΛΙΟ 2017»!!!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Τις τιμές εγγραφής και τα σχετικά πακέτα ανακοίνωσε η ομάδα Ταχτσίδη "Ναύπλιο 2017" για τις ακαδημίες που δημιουργεί Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top