728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

  Το τελευταίο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ απο τον Γιώργο Χαρίτση στην εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Εφ’ όσον συνεχίζεται η οικονομική κρίση στην χώρα μας, επόμενο είναι να συνεχίζεται και η ποδοσφαιρκή κρίση. Έτσι λόγω του οικονομικού προβλήματος καθημερινώς έρχονται οι πληροφορίες, ότι κάπιοες ομάδες αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
  Και σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο στο νομό μας, βέβαια σίγουρο είναι ότι θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο
  πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας, τόσο ο Παναργειακός, όσο και η Ένωση Ερμιονίδας, που μάλιστα η πρώτη αναφερόμενη ομάδα, ακούγεται ότι φέτος θα κάνει πρωταθλητισμό.
  Αλλά πρόβλημα ακούγεται ότι υπάρχει για την τρίτη ομάδα της Αργολίδας που έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, Η φετινή πρωταθλήτρια ομάδα του Ερμή Κιβερίου.
  Εδώ στην ομάδα του Κιβερίου έγιναν τρεις γενικές συνελεύσεις και δεν βρέθηκαν άτομα να πλαισιώσουν τον πρόεδρο Αντώνη Λυμπέρη. Τώρα να συνεχίσει ξανά μόνος του (πράγμα που έχει ξανά συμβεί και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν και άραγε γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες) θα φανεί στο εγγύς μέλλον. Αλλά σίγουρα τα πράγματα δείχνουν να είναι πάρα πολύ δύσκολα τουλάχιστον αυτή την εποχή.
  Άρα επόμενο είναι να μην προχωράει τίποτα για την ομάδα του Ερμή Κιβερίου φυστικά όταν πρόκειται στο θέμα του προπονητή και στο θέμα του έμψυχου υλικού της ομάδας. Ποιοι παίκτες μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι θα αποκτηθούν από μεταγραφές αν φυσικά αυτές προκύψουν.
  Πάντως σε ότι αφορά τις άλλες δυο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το Αργολικό ποδόσφαιρο στην νέα Γ’ εθνική κατηγορία (Παναργειακό και Ένωση Ερμιονίδας) υπάρχει κάποια κίνηση παρ΄ ότι και εδώ υπάρχουν οι όποιες οικονομικές δυσκολίες και περισσότερο για την ομάδα των «Λύκων» που ακούγεται ότι ακόμα περιμένουν κάποια (αρκετή) οικονομική ενίσχυση που την  έχουν υποσχεθεί......
  Φέτος για την ομάδα του Άργους δεν έχουμε τις χρονοβόρες γενικές συνελεύσεις των προηγούμενων ετών με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος να οργανωθούν και εν συνεχεία να λειτουργήσουν (επιτέλους) σωστά, ώστε να μπορέσουν να θέσουν στόχους πρωταθλητισμούς.
  Έτσι αφού συνεχίζει πρόεδρος ο επιτυχημένος Κώστας Κυμουλιάτης (με τους άξιους συνεργάτες του), έχουν αρχίσει στους «Λύκους» τον σχεδιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, που ασφαλώς μένει στο πόστο του και ο προπονητής Γιάννης Δουβίκας.
  Αλλά για το, αν θα συνεχίσουν οι δυο συνεργάτες του στο τιμ, υπάρχει η πληροφορία ότι, συνεχίζουν αν θέλουν τόσο ο γυμναστής Ηλίας Βουβούσιας, και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Σωτηρόπουλος, να πορσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Όπως δηλαδή συνέβηκε την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε. Αλλιώς θα βρειθεί αλλη λύση στο θέμα αυτό, για τους συνεργάτες του προπονητή.
  Σε ότι αφορά το νέο έμψυχο υλικό του Παναργειακού, εδώ η ομάδα όχι αποδυναμώθηκε, αλλά αντιθέτως ενισχύεται με μεταργαφές παικτών (που έχουν για ....ψωμοτύρι) την Γ’ εθνική κατηγορία και αποτελούν ποδοσφαιρική ....πολυτέλεια για την κατηγορία.
  Πρώτος και καλλίτερος αποκτήθηκε ο Μίλαν Σβόγιτς. Ο 31χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής πολύ γνωστός για την μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία από το πέρασμά του στην Β’ εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. Έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο σούπερ λίγκα με την ομάδα της Καλλονής, ενώ πέρσι βρισκόταν στην Κύπρο και στην ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Ο παρά πολύ έμπειρος μέσος έχει 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας στην χώρα του. Οπότε καταλαβαίνει κανείς για πόσο μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πρόκειται.....
  Αλλά (και ενώ ακόμα τώρα που γράφεται αυτή η στήλη δεν έχει γίνει το ντιλ) οι πληροφορίες μας λένε ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά η απόκτηση του Παυλίσεβιτς. Ακόμα ένας παίκτης,  ικανότατος επιθετικός, που έχει περάσει από την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας στην Β’ εθνική κατηγορία. Φυσικά πίσω από αυτές τις μεταγραφές, όλοι σχεδόν στο Άργος γνωρίζουν ποιος  πολύ σπουδαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας βρίσκεται......
  Αφού φίλαθλος του Παναργειακού, χαριτολογώντας είπε: «Πολύ καλές αυτές οι μεταγραφές που γίνονται αρκεί να μην μας φέρει και κανενα νέο ... Ουκουσόντον».
  Και μετά από όλα αυτά και αφού βλέπει το όλο καλό κλίμα που επικρατεί στον Παναργειακό, ούτε ο Βασίλης Παπουτσής τελικά δεν θέλει να αποχωρήσει, αναθεωρόντας τις απόψεις του και το ξανά συζητά το θέμα παραμονής του.
  Οπότε αφού δεν φεύγει κανείς από το περσινό έμψυχο υλικό του Παναργειακού, εκτός φυσικά κανενός απροόπτου (και εκτός του Σπύρου Φίλη, λόγω προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας) και του τερματοφύλακα Σασχανίδη και με την επίσχυση σπουδαίων παικτών, οι «Λύκοι» επόμενο είναι να αισιοδοξούν, ότι θα κτυπήσουν την ....πόρτα της Β’ εθνικής κατηγορίας.
  Σε ότι αφορά το  ταλαντούχο νεαρό ντόπιο έμψυχο υλικό και εδώ υπάρχουν καλές εξελίξεις για τον Παναργειακό. Έχουν ήδη ξεκινήσει (υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδα του Γιάννη Δουβίκα) οι προπονήσεις και μέσα από αυτές θα επιλεγούν οι νεαροί παίκτες που θα πραγματοποιήσουν το πολύ μεγάλο τους ....ονειρό, να φορέσουν ντην τιμημένη και ένδοξη φανέλα με σήμα τον «Λύκο».
  Ήδη ένας από αυτούς ξεχώρισε και αποκτήθηκε και όλας. Πρόκειται για τον 18χρονο Γιώργο Καλογεράκη. Που πέρσι έκανε μια παρά πολύ καλή πορεία στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου που ξεχώρισε και προερχόμενος από την  ποδοσφαιρική ακαδημία του Αριστέα των Κλεόβουλου Καλτάκη και Αποστόλη Κατσά.
  Έτσι φυσικό είναι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο παππούς του Γιώργου Καλογεράκη, ο Τάσος Παπαδόπουλος, βλέποντας να πραγματοποιείται το μεγάλο του ....όνειρο, να δει τον εγγονό του να φοράει επίσημα πλέον την φανέλα του Παπαργειακού.  Ακόμα και το φυσικό χορτάρι του ΔΑΚ Άργους θα ...αγαλιάσει, αφού ο επί βλέπων επί σειρά ετών την συντήρισή του (και τώρα συνταξιούχος), Τάσος Παπαδόπουλος θα βλέπει να το πατάει ο έγγονός του, που δεν τον άφησε ούτε στιγμή να τον παρακολουθεί αγωνιζόμενο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, φωνάζοντας διαρκώς.......
  Στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας έχουν ήδη προχωρήσει στην ανασυγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου συνεχίζει στο πόστο του προέδρου ο Δημήτρης Φουρνάρος και φυσικά στην θέση του προπονητή ο εκ Λυγουρίου καταγόμενος Θανάσης Στάϊκος.
  Εξέχοντα θέση στο νέο διοικητικό σχήμα της Ένωσης Ερμιονίδας καταλαμβάνει μια πάρα πολύ δραστήρια ποδοσφαιρική ύπαρξη, η Ρένα Καλλιάνου. Η σύζυγος του γνωστού επιτυχημένου επειχηρηματία (και σε όσες ομάδες έχει διατελέσει πρόεδρος, του Νίκου Καλλιάνου) κατέχει την θέση του Α’ αντιπροέδρου, ενώ συγχρόνως είναι και υπεύθηνη των δημοσίων σχέσεων.
  Στις υπόλοιπες θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση Ερμιονίδας βρίσκονται, ο Αργύρης Λυμπερόπουλος (Β’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), ο Παντελής Βλαχογιάννης (Γ΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ακαδημιών), ο Πέτρος Πέτρου (γενικός γραμματέας), ο Τάσος Γανώσης (ειδικός γραμματέας), ο Ανάργυρος Βιρβίλης (ταμίας), ο Δημ. Δρουγκάνης (βοηθός ταμία) και μέλη ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, Χρήστος Ντούβας με αναπληρωματικα μέλη τον Γιώργο Αθανασούλα, τον Γιώργο Καπράνη και τον Γιάννη Καραγιάννη.
  Τώρα σε ότι αφορά τις ομάδες και αυτές που βρίσκοναι στην Α1 κατηγορία σε ρυθμούς ...χελώνας κινούνται αυτή την εποχή. Πόσο μάλλον όταν και εδώ το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα δεν τι αφήνει να πάρουν ....ανάσα και να καθορίσουν νωρίς το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.
  Αλλά μαθαίνουμε ότι στην Αστέρα Δρεπάνου δεν έκαναν δεκτή την παραίτηση του επιτυχημένου ντόπιου προπονητή τους (που την παρέδωσε  σωστά ως ώφειλε κα πάντα τυπικός σε αυτά τα θέματα, στην διοίκηση) του Χρήστου Φουρνάζου, οπότε συνεχίζει ο ...Φούνες.....
  Αλλά και στην ομάδα του Ποσειδώνα των Διδύμων (αφού σωστά θεώρησαν ότι πέρσι είχαν μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά) πήραν την απόφαση να συνεχίσει ο ίδιος προονητής. Έτσι θα παραμείνει στο πόστο του, ο εκ Αγίας Τριάδας καταγόμενος επιτυχημένος προπονητής καθαγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος του νεοσύστατου συνδέσμου πτυχιούχων προπονητών  Αργολίδας, ο Νίκος Μητροσύλης.
  Όπως και για την ομάδα της Ένωσης Λέρνας μαθαίνουμε ότι πήραν την απόφαση να συνεχίσει προπονητής ο Χρήστος Αγγελόπουλος. Μάλιστα εδώ επίσης μάθαμε ότι και φέτος ενίσχυσαν στο ταμείο της ομάδας από το πρόσφατο πανηγύρι στους Μύλους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το τελευταίο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ απο τον Γιώργο Χαρίτση στην εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top