728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

  Ο Καμπόσος ,ο Αναγνωσταράς και το Λιμανι

  Αν και οι εξελίξεις έχουν τρέξει στο θέμα των απορριμμάτων σας μεταφέρουμε τα σχόλια πυ δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη :
  "Αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στην υπόθεση διαχείριση απορριμμάτων το έχει ο Δημήτρης Καμπόσος.Επικοινωνιακά πήρε το παιχνίδι με
  χαρακτηριστική άνεση και αυτή την στιγμή όλοι λένε ότι ο Δήμαρχος Αργους κατάφερε να κοστίσουν φθηνά τα σκουπίδια για τους πολίτες. Το μόνο που ακούσθηκε κόντρα σε αυτές τις κινήσεις είναι οι αντιδηλώσεις Νίκα που υπενθυμίζουμε ότι έχασε την προεδρία της Περιφερειακής ένωσης Δήμων από τον Δημήτρη Καμπόσο.

  Συνέντευξη

  Πρίν βέβαια φθάσουμε στις δηλώσεις Νίκα ειχαν προηγηθεί άλλα…..«Ως μεγάλη επιτυχία», χαρακτήρισε τ’αποτελέσματα του ηλεκτρονικού διαγωνισμού -μεταξύ 8 εταιρείων- για τον ανάδοχο της επεξεργασίας των απορριμμάτων του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Καμπόσος, μιλώντας  στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.!!! Και όπως λέει το ρεπορτάζ… Ο κ.Καμπόσος εξαπέλυσε μάλιστα μύδρους εναντίον τόσο του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, όσο και εναντίον της αιρετής Περιφέρειας, η οποία έχει προκρίνει τη ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα έχει κάνει μπάχαλο». Μέσα στο «σπίτι του» δηλαδή τον έστειλε «αδιάβαστο»

  Μπάχαλο

  Και επειδή ο Δημήτρης Καμπόσος έχει επιλέξει τον δρόμο της ρήξης σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ  «ο κ. Καμπόσος σχολίασε ότι παρά τους σκληρούς όρους και κριτήρια που υπήρχαν στη διακήρυξη του διαγωνισμού, όταν ανοίχτηκαν οι προσφορές μειοδότησε η εταιρεία «Διαλυνάς», η οποία προσφέρει 29,45 ευρώ τον τόνο. Αν προστεθεί η διαχείριση του υπολείμματος και ο ΦΠΑ, το τελικό ποσό είναι περίπου 42 ευρώ. Η δεύτερη εταιρεία ήταν η «Ηλέκτωρ» του ομίλου Μπόμπολα που που πρόσφερε 34,9 ευρώ, την ίδια στιγμή που μειοδότησε στο διαγωνισμό του Δήμου Καλαμάτας, με ποσό που φτάνει τα 60 ευρώ. Αυτή η διαφορά στην τιμή διαχείρισης μεταξύ των δύο Δήμων, σύμφωνα με τον κ. Καμπόσο, δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην Καλαμάτα, τη στιγμή που συγκρίνονται ίδια πράγματα.» Δηλαδή ;;; Μιλάμε για χοντρές μπηχτές

  Απάντηση
  Όταν σου ρίχνει τέτοιες ρουκέτες ο αντίπαλος Καμπόσος τότε εσύ που λέγεσαι Νίκας φροντιζεις να απαντήσεις ανάλογα . Προφανώς όμως έλειπε η πολιτική βούληση και έτσι ο Κος Νίκας το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν ότι: ««Λυπηρές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Καμπόσου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει στο «Διαύγεια» διαγωνισμός του δήμου Άργους-Μυκηνών για τα σκουπίδια, άρα είναι «ανύπαρκτος», όπως είπε. Μάλιστα Πάντως επι της ουσίας δεν έχουμε απάντηση τελικά.

  Περιφέρεια

   Μετά από την ΕΡΤ Καλαμάτας ο Δημήτρης Καμπόσος δεν ξέχασε να στείλει όπως συνηθίζει να στείλει και τα σχετικά μυνήματα προς Τατούλη και Αντιπεριφερειάρχες Δηλαδή τον Χειβιδόπουλο δηλώνοντας «Μετά την έκβαση του διαγωνισμού, οι πολίτες γλίτωσαν ένα χαράτσι 1.600.000 ευρώ το χρόνο που θέλει η ΤΕΡΝΑ. Αυτοί οι οποίοι είναι πεπλανημένοι ή πονηροί και μιλάω για τον κ.περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες, βλέποντας αυτόν το διαγωνισμό, θα πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη από τους συνεργάτες μου και από το λαό και να σταματήσουν τις μεθοδεύσεις. Αν αύριο προχωρήσει η σύμβαση με την Περιφέρεια με την ΤΕΡΝΑ, εμείς θα προσφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια», τόνισε ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών. Εχει δρόμο δηλαδή η ιστορία αν δεν το καταλάβατε.

  Τραπέζι
  Πάμε στο Ναύπλιο όμως όπου την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς ήταν καλεσμένος σε τραπέζι που είχε οργανώσει ο φίλος του Γιάννης Ηλιού μαζί με άλλα 15 άτομα. Επιχειρηματίες, επαγγελματίες και άνθρωποι που κινούνται στο γραφείο του Γιάννη Ανδριανού έδωσαν το παρόν και η κουβέντα τα είχε όλα Μία όμως είδηση έβγαλε το τραπέζι. Από Νοέμβρη και μέσω μίας μεγάλης δημοσκόπησης θα ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία του

  Αναβολή

  Ο Τάκης Αναγνωσταράς ήταν να φύγει  από την Δευτέρα αλλά έχει κολλήσει Με ένα μηχανάκι γαζώνει το Ναύπλιο και φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των επαφών που έχει. Εκείνο όμως που έχει σημασία για τον Τάκη Αναγνωσταρά όπως και τους υπόλοιπους είναι με ποιόν νόμο θα γίνουν οι εκλογές. Ολοι είναι σε στάση αναμονής τελικά.

  Χειβιδόπουλος

  Αφιερωμένος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει και ειδικότερα στο Φεστιβάλ Αργους είναι ο Τάσος Χειβιδόπουλος που οργάνωσε και σχετική συνέντευξη τύπου χθες στο ΦΟΥΓΑΡΟ. Το Φεστιβάλ Αργους είναι σαφές ότι αποτελεί σημείο αιχμής για τον Αντιπεριφερειάρχη. Η σημειολογία των εκδηλώσεων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής .

  Κωστούρος

  Υδατοδρόμιο, Μαρίνα και εκβάνθυση λιμένος είναι οι τρείς άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η Δημοτική αρχή στο Ναύπλιο ώστε μέχρι το τέλος της θητείας της να έχει τον τελευταίο λόγο και να διεκδικήσει επι ίσοις όροις τη νίκη. Ακόμα και για τους αμφισβητίες αυτή η τριάδα έργων θα αποτελεί ένα σκαλοπάτι για να ανέβει εκλογικά Στην αντίθετη περίπτωση είναι σαφές ότι θα υπάρχει πρόβλημα.

  Νικολάκου
  Την περασμένη εβδομάδα είχε περιλάβει τους Αντιπεριφερειάρχες που ζητάνε την παλινόρθωση της Νομαρχίας. Αυτή την εβδομάδα τα πυρά στράφηκαν αριστερά και ειδκότερα στον Κο Γόντικα που τον χαρακτήρισε επαγγελματία προβοκάτορα !!!
  Μιλάμε πάντα για την Ντίνα Νικολάκου και την τελευταία δήλωσή της που αναφέρει ότι: Η απαράδεκτη «πολιτική» συμπεριφορά του «επαγγελματία προβοκάτορα» εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκου Γόντικα ξεπέρασε τα όρια τόσο της δημοκρατίας και της θεσμικής λειτουργίας, όσο και της ανοχής των πολιτών.

  Μανιάτης

  Αναφορά κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης για τα σοβαρά προβλήματα που αναμένεται να δημιουργήσει η δρομολογούμενη από την κυβέρνηση, χωρίς οικονομικό και διοικητικό σχεδιασμό, κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου Μύλων, όπως ομόφωνα καταγγέλλει με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, στο οποίο διατυπώνεται η αντίθεση της τοπικής κοινότητας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Με την αναφορά αυτή ο Γ. Μανιάτης ζητά να απαντηθούν οι σε αυτό αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Καμπόσος ,ο Αναγνωσταράς και το Λιμανι Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top